Skjutdörrar och skjutdörrssytem

Skjutdörrar

Skjutdörrar öppnar obegränsade möjligheter för ett rums mångfald. Du kan enkelt dela mellanrum och till och med skapa komplexa rymdlösningar. Med en skjutdörr kan du också skapa utrymme och göra ett mindre utrymme större genom att kombinera flera rum tillsammans.

Den nuvarande trenden i modernt hyreshus är att bygga mindre lägenheter och använda varje kvadratkilometer. I dessa situationer är en skjutdörr ett populärt dörrval. Där det skulle vara knepigt och skrymmande att öppna en gångjärnsdörr gör en skjutdörr detsamma enklare och genom att spara utrymme. Skjutdörrsystem öppnar möjligheter för inredning, eftersom skjutdörrar också kan användas som rörliga väggar.

En skjutdörr är inte bara en dörr, utan bara en obligatorisk utrustning för att stänga och öppna dörrvägar. Det kan vara mycket mer. En skjutdörr är en del av inredningen, en rymdaktivering och en del av en bekymmersfri vardag. SE även

vikpartier skjutpartier

pris priser skjutdörr skjutdörrar
pris priser skjutdörr skjutdörrar

 

Mer om skjutdörrar

 

En skjutdörr är en populär lösning för innerdörrar när du vill ha snygga och praktiska dörrar som inte tar plats. När två utrymmen vill göras till ett och sedan delas in i två rum är en skjutdörr den enklaste lösningen. Jämfört med en gångjärnsdörr sparar skjutdörrar golvyta, så de är väl lämpade för rumsavdelare i små lägenheter.

Helaform erbjuder skjutdörrsystem för lätta inre skjutdörrlösningar. Du kan till exempel välja en strömlinjeformad eller för tyngre dörrar eller om du vill dölja spåret och hängarna kan du välja aluminium. Våra skjutdörrsystem har specialfunktioner, som mjukstängning som stänger dörren mjukt och smidigt och installeras helt inuti banan. Vi erbjuder också lösningar för riktigt stora dörrar.

Den enklaste monteringen av en skjutdörr är att fästa spåret mot väggen och en bottenstyrning mot golvet, så det är möjligt för alla att installera och det är också enkelt att installera efteråt under en renovering.

 

En skjutdörr för många uttrymmen

 

När en vanlig inre skjutdörr används några gånger om dagen öppnas och stängs en industriell eller kommersiell skjutdörr mycket oftare. På grund av detta är det viktigt att dörren är hållbar, säker och långvarig.