Your Cart

Call us toll free: +1 789 2000

Free worldwide shipping on all orders over $50.00

Skjutpartier fasadpartier skjutparti 3 glas, bra priser.

Skjutpartier fasadpartier glaspartier fasad skjutfönsterparti skjutdörrar uterum fasadparti vinterisolerade glaspartier uterumspartier av trä eller trä med aluminiumutsida av högsta kvalitet. Handtillverkade, designade av dig, byggda för ditt hus.Ett mycket enkelt och alltmer populärt sätt att ändra utseende och känsla på sitt hus är att montera in ett skjutparti eller fasadparti i sitt hus. Att slå ut en vägg eller byta ut gamla fönster och altandörrar och öppna upp väggen för maximalt ljusinsläpp gör något med ditt hus som du inte kommer ångra, du får ett enormt ljusinsläpp och gränsen mellan inne och ute suddas ut, det är så häftgit. När vi på Naturfönster byter dörrar och fönster åt våra kunder mot vikpartier fasadpartier glaspartier skjutpartier fasad skjutfönsterparti skjutdörrar uterum fasadparti vinterisolerade glaspartier uterumspartier så är både myskänsla och wow-faktorn stor. Prova du också! SE även vikpartier

skjutpartier
skjutpartier skjutparti

Naturfönster handtillverkar ditt nya vikpartier fasadpartier glaspartier skjutpartier fasad skjutfönsterparti skjutdörrar uterum fasadparti vinterisolerade glaspartier uterumspartier och du kan få det i alla storlekar, färger, med eller utan aluminium på utsidan. Med 1 eller 2 skjutbara delar. 2 luft eller 4 luft. Våra fasadpartier, skjutpartier tillverkas exakt till ditt hus med största omsorg för kvalitet och passform. Alla skjutpartier/Fasadpartier är maximalt vinterisolerade och testad täthet. Natur fönster & dörrbyggeri har kommit att bli något av specialist på just skjutpartier och fasadpartier. Varför? Jo först och främst detaljkvalitet och passform, sen alla valmöjligheter. Men priset är också en avgörande faktort till varför vi levererar många skjutpartier varje år. På Småländskt maner tillverkar vi allt själva och säljer allt, detta håller nere slutpriset på produkten. Vi håller heller inget lager vilket också ger mindre kostander. Slutligen levererar vi allt med egna bilar, vilket både ger logistiska fördelar, minskar risken för skador och det blir billigare att leverera med egen bil. För att summera. Väljer du Naturs skjutpartier/fasadpartier får du högsta kvalitet på ditt vikpartier fasadpartier glaspartier skjutpartier fasad skjutfönsterparti skjutdörrar uterum fasadparti vinterisolerade glaspartier uterumspartier till ett riktigt bra pris. Se våra Lyft glid skjutdörr Vikdörrar Dörrar Skjutpartier fasadpartier

 
 
skjutparti tröskel

Fasadparti Tröskel

från Naturfönster

skjutparti handtag

Fasadpartier Handtag

från Naturfönster

skjutparti tröskel

skjutparti fasadparti tröskel

från Naturfönster

Skjutpartier fasadparti skjutparti vinterisolerade Natur dörrbyggeri

Ett mycket populärt val hos Natur är att byta ut en gammal altandörr och ett fönster i tex ett kök och vardagsrum och montera in våra vackra och vinterisolerade skjutpartier ut mot en altan eller trädgården.

Man får in enormt mycket mer dagsljus. Samtidigt är våra skjutpartier normalt lika bra isolerade som din yttervägg. Natur dörrbyggeri bygger ditt nya skjutparti för hand.

VI sätter in den nya typ av enerergiglas med lågemission och argon som framtidssäkrar ditt skjutparti. Komfort, värmebesparing och inte minst för ljudisolering blir överlägsen. Du bör även tänka på att energikostnaden i framtiden inte lär bli lägre.

Naturs 3 glas skjutpartier lyft skjut har dels bra spalt mellan glasen för bättre isolering, samt att vi fyller glasen med argongas. Argon gör att kylan får svårare att vandra utifrån och genom glaspaketet in i ditt hus.

Natur belägger även ytterglaset med en tunn metallfilm, en så kallad lågemissionsyta som hjälper solens ljus och strålar att vandra igenom glaset, men som försvårar för rumsvärmen att stråla ut genom glaset.

Därför är Naturs 3 glas skjutpartier med energiglas upp till dubbelt så bra isolerade än vad 3 glas var för bara några år sen.

När du monterar Naturs fasadparti bör du därför samtidigt se över din ventilation i huset. Våra skjutpartier ger nämligen så bra isolering att ingen tjuvluft kan slinka igenom som det gjorde i dina gamla dörrar.

Denna tjuvluft gav ju ventilation till huset och har du inga tilläggsventiler i huset bör du installera det när du byter till våra vikpartier fasadpartier glaspartier skjutpartier fasad skjutfönsterparti skjutdörrar uterum fasadparti vinterisolerade glaspartier uterumspartier

. Välj gärna till en ventil i ditt nya skjutparti.

Bra ventilation ihop med bra dörrar är viktigt för att du ska må bra och för att dina energikostnader ska hållas låga. Ett mycket bra alternativ är att köpa till Naturs spaltventil i skjutpartiet. Vi bygger då in en extra ventil i dörren som ger frisk luft och ser till att du och ditt hus mår bra.

Tekniska fakta skjutpartier från Natur dörrbyggeri

Tjocklek på karm i trä:184mm
Om aluminiumbeklädnad: bygger 12mm
Tjocklek på karm och aluminiumbeklädnad: 196 mm
Bredd på karm i trä:55mm
Höjd Aluminiumtröskel på utsidan:10mm
Höjd Aluminiumtröskel på insidan:48mm
 

Mått på Skjutpartier

2 luft enkelt skjutparti.

Bredd: Från modul 16 till modul 39. Exaktmått mot tillägsskostnad

Höjd: Modul 20 och 21, Andra mått mot tilläggskostnad kan leverera 18-24

Färger på Skjupartier: Standardfärg på trä NCS S0502-Y, och på aluminium RAL 9016. Mot tillägg kan du få dina nya skjutpariter i alla NCS färger på trä och alla RAL färger på aluminium. Allt för att passa din smak och ditt hus perfekt.

Hållbara skjutpartier fasadpartier skjutparti

Naturfönsters fokus är hållbarhet. Och då menar vi både produkt och miljö. Vi jobbar hårt med hållbarhet, från att ställa krav på virke som ska användas i våra produkter, till att vi ska tillverka och distribuera så hållbart som möjligt till att våra produkter ska ha smart design och vara tillverkade på ett sånt sätt och med sådan kvalitet att de funktionsmässigt håller länge och att det jobbet vi gör på fabriksgolvet ska utföras av produktionspersonal med hög hantverksskicklighet. Vår mål är att våra produkter ska hålla i generationer.

skjutdörrar 3 glas
skjutdörr skjutparti 3 glas isolerat

Hur kan Naturfönster leverera Skjutpariter/Fasadpartier till kanske marknadens bästa pris?

En av hemligheterna till att Natur fönster & dörrbyggeri levererar så många Skjutpartier varje år är priset. Våra priser tål verkligen att jämföras. VI har nästan ingen marknadsföring alls, utan säljer bara via våra återkommande kunder som är byggföretag och rekomendationer från kunder. Kvaliten är såklart avgörande, men priset på våra Skjutpartier är nog också en stor förklaring. VI vet att vi håller mycket konkurrenskraftiga priser och det beror på att vi tillverkar och säljer allt själva och undviker mellanhänder som fördyrar.. Den sista pusselbiten för att kunna erbjuda dig ett riktigt bra pris med bibehållen kvalitet är att vi fraktar och levererar allt själva. Våra egna lastbilar kör ut ditt Skjutparti till dig för då vet vi att vi minimerar risken för skador, vi kan samordna leveranserna och sparar du ytterligare pengar i slutmålet som är att ge dig ett riktigt högkvalitativt skjutparti till bästa pris Det SMålänska sättet att tillverka och leverera helt enkelt. Gör allt själv.

20-70% rabatt vid köp i webshop.

Eller besök vår Lagershop i Småland, titta, köp, hämta eller beställ på plats.
Inga mellanhänder, du köper direkt av Naturfönster.
Betala med kort/Swish i webshop vid beställning och få extra rabatt