Vikpartier fasadpartierav trä eller trä med aluminiumutsida av högsta kvalitet. Handtillverkade, vikpartier fasadpartier med 3 glas för uterum altan glas skjutparti 3 glas isolerade, fullt vinterisolerade för att sättas direkt i fasad. Designade av dig, byggda för ditt hus.

Vikdörrar vikparti Naturfönster tillvekrar vikdörr vikparti 3 glas isoler vinterisolerat för fasad och uterum

Vikdörrar vikparti Naturfönster tillvekrar vikdörr vikparti 3 glas isoler vinterisolerat för fasad och uterum

Uterum vikdörr vikparti Naturfönster

Uterum vikdörr vikparti Naturfönster

Skjutdörr vikdörr Naturfönster tillverkar skjutdörrar vikdörrar 3 glas

Skjutdörr vikdörr Naturfönster tillverkar skjutdörrar vikdörrar 3 glas

Fasadpartier gavelfönster nockfönster Naturfönster 3 glas trä aluminum vikdörrar skjutdörrar uterum

Fasadpartier gavelfönster nockfönster Naturfönster 3 glas trä aluminum vikdörrar skjutdörrar uterum

Skjutdörr trä Natur omålad hos Naturfönster kan du beställa omålade skjutdörrar vikdörrar Trärena för lasyr eller i ek mahogny teak lärk

Skjutdörr trä Natur omålad hos Naturfönster kan du beställa omålade skjutdörrar vikdörrar

Stora skjutdörrar och vikdörrar Naturfönster tillverkar skjutdörr och vikdörr efter order

Stora skjutdörrar och vikdörrar Naturfönster

Moderna fönster dörrar för arkitektritade hus skjutdörrar vikdörrar för fasad Naturfönster tillverkar skjutdörr vikdörr uterum

Moderna fönster dörrar för arkitektritade hus skjutdörrar vikdörrar för fasad Naturfönster

Fönster fasta Naturfönster stora fasta fönster skjutdörrar vikdörrar

Fönster fasta Naturfönster stora fasta fönster skjutdörrar vikdörrar

Alla vikpartier fasadpartier 3 glas från Natur är maximalt vinterisolerade och testad täthet. Natur fönster & dörrbyggeri har kommit att bli något av specialist på just vinterisolerade skjutdörrar. Varför? Jo först och främst detaljkvalitet och passform, sen alla valmöjligheter.

Vikdörrar Vikpartier: Naturfönster tillverkar vikdörr och vikparti i trä och aluminium. Hög kvalitet

Vikpartier 3 glas fabriksförsäljning till bra pris vikparti vinterisolerat.

Men priset på vikdörren är också en avgörande faktor till varför vi levererar många vikdörrar varje år. På Småländskt maner tillverkar vi allt själva och säljer allt, detta håller nere slutpriset på produkten. Vi håller heller inget lager vilket också ger mindre kostnader. Slutligen levererar vi allt med egna bilar, precis som med våra fönster, vilket både ger logistiska fördelar, minskar risken för skador och det blir billigare att leverera med egen bil. För att summera.

Väljer du Naturs vikdörr med 3 glas får du högsta kvalitet på ditt vikparti för fasad eller uterum till ett riktigt bra pris. Se även våra Lyft glid skjutdörr Vikdörrar Dörrar Skjutpartier fasadpartier

Pris priser på vikdörr vikdörrar 3 glas isolerade

Priser på vikdörrar 3 glas i trä utåtöppnade

Priser på vikdörrar 3 glas i trä med aluminium utåtöppnade

VIkdörrar 3 Glas Skjutpartier från Naturfönster

VIkdörrar  från Naturfönster

Vikparti 3 glas energi isolerat uterum från Naturfönster

Vikdörrar vikpartier storlek mått

vikpartier mått storlek

Vikpartier finns i en mängd öppningsvarianter och upp till 8 dörrar, max höjd 240 cm, max bredd 720 cm.

Vikpartier från Naturfönster kan beställas i en mängd öppnigsalternativ. Som hela partiet som skjuts åt ett håll, eller med en gångdörr, eller med 2-3 gångdörrar. Max höjd är 240 cm max bredd är 720 cm.

Vikpartier fasadpartier från Natur dörrbyggeri

Ett mycket populärt val hos Natur är att byta ut en gammal altandörr och ett fönster i tex ett kök och vardagsrum och montera in våra vackra och vinterisolerade vikdörrar vikpartier fasadpartier ut mot en altan eller trädgärden. Vikparti uterum altan glas skjutparti 3 glas isolerade

Man får in enormt mycket mer dagsljus. Samtidigt är våra vikdörrar normalt lika bra isolerade som din yttervägg. Natur dörrbyggeri bygger din nya skjutdörr för hand. VI sätter in den nya typ av enerergiglas med lågemission och argon som framtidssäkrar ditt vikparti.

Komfort, värmebesparing och inte minst för ljudisolering blir överlägsen. Du bör även tänka på att energikostnaden i framtiden inte lär bli lägre. Du ska framtidissäkra dina fönsterdörrar och det gör du med Naturs dörrar.

3 glas vikdörrar

Naturfönsters 3 glas vikdörrar lyft skjut har dels bra spalt mellan glasen för bättre isolering, samt att vi fyller glasen med argongas. Argon gör att kylan får svårare att vandra utifrån och genom glaspaketet in i ditt hus.

Natur belägger även ytterglaset med en tunn metallfilm, en så kallad lågemissionsyta som hjälper solens ljus och strålar att vandra igenom glaset, men som försvårar för rumsvärmen att stråla ut genom glaset.

Därför är Naturfönsters 3 glas vikpartier med energiglas upp till dubbelt så bra isolerade än vad 3 glas var för bara några år sen.

vikdörrar

Vikparti 3 glas

Vikparti 3 glas

När du monterar Naturs vikpartier bör du samtidigt se över din ventilation i huset. Våra vikdörrar ger nämligen så bra isolering att ingen tjuvluft kan slinka igenom som det gjorde i dina gamla dörrar.

Denna tjuvluft gav ju ventilation till huset och har du inga tilläggsventiler i huset bör du installera det när du byter till våra skjutdörrar. Välj gärna till en ventil i dina nya vikdörr.

Bra ventilation ihop med bra dörrar är viktigt för att du ska må bra och för att dina energikostnader ska hållas låga. Ett mycket bra alternativ är att köpa till Naturs spaltventil i vikdörren.

Vi bygger då in en extra ventil i dörren som ger frisk luft och ser till att du och ditt hus mår bra.

vikdörr

vikdörr

Kvalitet och isolering i Naturfönsters Vikpariter:

VI markerar detta och stryker under det stort. Det är stor skilnad i kvaliet, täthet och funktion på inåtgående och utåtgående vikdörrar. När dina vikpartier är nya så märker du kanske inte så stor skillnad, men vikpartierna ska sitta i ditt hus i många många år och tidens tand och väder och vind gör inåtgående vikdörrar otäta.

VI tillverkar UTÅTGÅENDE vikdörrar. Överlägsen täthet.

Naturfönster tillverkar som standard utåtgående vikdörrar och en av många fördelar är en överlägsen täthet. Varför? Jo, ju mer vinden blåser desto tätare blir ju våra vidörrar eftersom vinden trycker dörrarna in mot karmen, inåt rummet. På inåtgående vikdörrar blir det tvärtom, ju mer det blåser, desto otätare blir de eftersom dörrarna trycks ut från karmen. Luft kommer in mellan karm och båge.Vi tillverkar vikdörrar uterum altan glas skjutparti 3 glas isolerade av högsta kvalitet.

Utåtgående vikpartier från Natur dörrbyggeri frigör utrymme.

Nästa fördel med Naturfönsters vikpartier är att eftersom de öppnas utåt, utifrån rummet så tar de ju ingen plats i rummet. Du kan möblera på ett annat sätt och de tar ingen plats när de öppnas.

Olika varianter på öppning på Vikparti hos Naturfönster

Vi tillverkar utåtöppnade vikpartierna och vi har alla öppningsscheman. Som standard, vilket vi rekommenderar så har vi en gångdörr på vänster eller höger sida. Sen beroende på hur stor öppning du vill ha så kan du få vikdörrarna med 2 eller 3 dörrar som öppnas åt motsvarande håll. Alltså 2+1, 3+1, 4+1 delat vikparti. Du kan få din vikdörr fasadparti i alla färger. på trä är NSC färger standard, på aluminiumbeklädd vikdörrr så kan du få alla RAL färger på utsidan.

Mot förfrågan kan vi även tillverka andra öppningsscheman, tex att alla dörrarna går åt ett hålll, utan gångdörr. VI kan även tillverka inåtgående vikdörrar, något vi inte rekommenderar.

Nyhet: Nu försäljning av vikdörrar vikpartier fasadpartier även till privatpersoner.

Våra högkvalitativa fönster och dörrar säljs säljs bara i vår webshop för fönster.. Både till nybyggnation, och renovering, det stora intresset för våra produkter gör att vi nu lanserar försäljning även till privatpersoner. Vår webshop erbjuder nu försäljning även till privatpersoner. Dock endast i volym. Minsta beställning är 15 000 sek plus moms.

Teknisk fakta för 3 glas Vikpartier

Karmdjup: 78 mm

Glas: Lågemission energiglas 3 glas. U-0,7

Uw konstruktion: 1,3

Profil: modern

Montering: Adjufix montering. Drevning. Leveras förberedd, borrat.

Tjocklek på karm i trä: 78 mm

Natur tillverkar vikdörrar vikpartier fasadpartier i alla standardstorlekar och i alla färger. Med eller utan aluminiumbeklädnad på utsidan.

Öppning: som standard erbjuder vi och vi rekommenderar 1 gångdörr och 2, 3 eller 4 vikdörrar som viks utåt och öppnas åt motsatt håll.

Färger på vikpartier fasadpartier:

Standardfärg på trä NCS S0502-Y, och på aluminium RAL 9016. Mot tillägg kan du få dina nya skjutpariter i alla NCS färger på trä och alla RAL färger på aluminium. Allt för att passa din smak och ditt hus perfekt.

Hur kan Naturfönster leverera 3 glas vikpartier fasadpartier till kanske marknadens bästa pris?

En av hemligheterna till att Natur fönster & dörrbyggeri levererar så många vikdörrar vikpartier fasadpartier varje år är priset. Våra priser tål verkligen att jämföras. VI har nästan ingen marknadsföring alls, utan säljer bara via våra återkommande kunder som är byggföretag och rekomendationer från kunder.

Kvaliten är såklart avgörande, men priset på våra vikdörrar är nog också en stor förklaring. VI vet att vi håller mycket konkurrenskraftiga priser och det beror på att vi tillverkar och säljer allt själva och undviker mellanhänder som fördyrar. När vi får volym i produktionen kan vi också få ner materialpriser.

Den sista pusselbiten för att kunna erbjuda dig ett riktigt bra pris med bibehållen kvalitet är att vi fraktar och levererar allt själva. Våra egna lastbilar kör ut din Skjutdörr till dig för då vet vi att vi minimerar risken för skador, vi kan samordna leveranserna och sparar du ytterligare pengar i slutmålet som är att ge dig ett riktigt högkvalitativt skjutdörr till bästa pris Det Smålänska sättet att tillverka och leverera helt enkelt. Gör allt själv.

vikpartier

Vinterisolerade uterum Naturfönster. vinterisolerat uterum vikpartier skjutpartier, måste se!

Hållbara Vikpartier

Naturfönsters fokus är hållbarhet. Och då menar vi både produkt och omgivning. Vi jobbar hårt med hållbarhet, från att ställa krav på virke som ska användas i våra produkter, till att vi ska tillverka och distribuera så hållbart som möjligt till att våra produkter ska ha smart design och vara tillverkade på ett sånt sätt att de funktionsmässigt håller länge och att det jobbet vi gör på fabriksgolvet ska utföras av produktionspersonal med hög hantverksskicklighet. Vår mål är att våra produkter ska hålla i generationer.