Kopplade fönster 2+1 kopplat fönster och dörr.

Kopplade fönster - Naturfönster

Kopplade fönster – Naturfönster

Kopplade fönster 2+1, kopplat fönster från Naturfönster. Vi tillverkar kopplade fönster i din design

Kopplade fönster 2+1 kulturfönster designade av dig, tillverkade av oss för att passa exakt till ditt hus. Kopplade fönster ger ett tidstypiskt utseende på ditt hus.  Kopplat fönster kan du få i alla mått och färger som 1 luft, 2 luft, 3 luft. Spröjs finns som tillval. Småland är känt för sitt fönsterhantverk, och vi på Naturfönster är stolta över våra, fönster 2+1. Hållbara kopplade fönster med stor hantverksskicklighet och hög kvalitet.

Träfönster: troligen med marknadens smalaste fönsterbågar för den gamla stilen och maximalt ljusinsläpp.

Naturfönster är specialiserat på tillverkning av träfönster i den gamla stilen. Nytillverkade fönster i gammal stil. Våra Kulturfönster och Allmogefönster har smala fönsterbågar, precis som fönster så ut förr. Vårt Traditionsfönster, Naturfönster Star har troligen marknadens tunnaste fönsterbågar. De har hela 30 mm tunnare än våra Kulturfönster och Allmogefönster, som också är tunna. Läs mer om Traditonsfönster Star

kopplat fönster utsida

från Naturfönster

kopplat fönster kopplade

från Naturfönster

kopplat fönster 2 luft

Koppk fönster insida

Kopplade fönster 2+1 spröjsade fönster

Nytillverkade Kopplade fönster 2+1 i gammal stil. Natur fönster & dörrbyggeri hittar du allmogefönster och kulturfönster. Nytt kopplat fönster med tidstypiska fönsterspröjs och fönsterdörrar som har ett utseende och kvalitet som finns i sekelskiftesfönster och tunna fönsterbågar för bästa ljusinsläpp.

Kopplade fönster Naturfönster med kopplade bågar

Kopplade fönster Naturfönster med kopplade bågar

Om du är ute efter klassiska fönster i trä är vi glada att kunna uppfylla dina önskemål. Natur tillverkar kopplade fönster av garanterat hög kvalité, från tätvuxen furu och kärnvirke av absolut högsta kvalité och tillverkade enligt traditionella metoder.

Detta gör att vi på bästa sätt kan efterlikna stilen på de fönster som tillverkades förr. Är ni intresserade av att byta till tidstypiska fönster, bygga nytt eller köpa verandafönster till nya verandan. Naturfönster har även Sidohängda fönster i 2 glas och 3 glas.

 

Hållbara kopplade fönster

Naturfönsters fokus är hållbarhet. Och då menar vi både produkt och miljö. Vi jobbar hårt med hållbarhet, från att ställa krav på virke som ska användas i våra produkter, till att vi ska tillverka och distribuera så hållbart som möjligt till att våra produkter ska ha smart design och vara tillverkade på ett sånt sätt och med sådan kvalitet att de funktionsmässigt håller länge och att det jobbet vi gör på fabriksgolvet ska utföras av produktionspersonal med hög hantverksskicklighet. Vår mål är att våra produkter ska hålla i generationer.

Som Smålänningar kan vi inte bortse från priset på produkten. Naturfönster vill kunna erbjuda hållbara fönster till bra pris och vi vet att våra priser tål att jämföras. VI försöker att göra allt själva, vilket håller nere priset. Vi har inga återförsäljare, vi håller inget lager, vi har egna transporter med egna bilar. En annan viktig sak är att vi knappt gör någon reklam för våra produkter. Reklam kostar och priset för det måste ju läggas på slutprodukten. VI säljer nästan bara på rekomendationer från tidigare kunder och från våra duktiga partners som installerar våra fönster.

Vilken typ av kopplade fönster ska man välja?

Husets ålder, när det är byggt tillsammans med ditt tycke och smak, ihop med din budget avgör vilken typ av fönster som du ska välja. Det är alltid lönsamt energimässigt att montera Naturs fönster och dörrar, alla våra kopplade fönster är så kallade energifönster med den nya generationens lågemissionsglas med superenergiglas. Glaset har dels en liten metallyta som fungerar som ett filter som släpper igenom solens ljus och strålar in i ditt hus, men rumsvärmen som är kortstrålig släpps inte ut igen igenom glaset. Detta ihop med att glasen är fyllda med argongas som är ultraisolerande gör att dina uppvärmningskostnader sänks med upp emot 35 % med Naturfönster.

Kopplade fönster 2+1

Priser på Kopplade fönster 2+1 från Natur står sig mycket väl mot andra tillverkare. Naturfönster har nytillverkade fönster i gammal stil. Nya fönster men i den gamla siten. Nygamla spröjsade fönster och fönsterdörrar som har ett utseende och kvalité som fanns förr. Hantverkskickligheten lyfts fram av Naturfönster. Bra pris och hög kvalité, Vi vill ge dig vackra, tidstypiska Kopplade fönster 2+1 och dörrar med så hög kvalité som är möjligt till ett bra pris.

I vår fabriksförsäljning får du det. Utan mellanhänder kan vi ge dig, bästa möjliga pris. En investering som finns kvar och behåller sitt värde till nästa generation eller vid försäljning av huset.

Hantverksmässig produktion med hjälp av maskiner i kapning och profilering ger exakta mått men med bibehållen känsla och kvalitet i slutprodukten. Spröjs finns som utanpåliggande eller fast på glas på dina Kopplade fönster 2+1.

Naturfönsters kopplade fönster har sålt i stora volymer till byggföretag och är mycket populärt på grund av kvaliteten och slitstarkheten. Dessutom är det enkelt att montera med Adjufixsystemet. Alla våra fönster är förberedda för Adjufix montering.

kopplade fönster överkantshängda fönster

från Naturfönster

kopplade fönster 2+1

kopplat fönster 2+1 3 luft

från Naturfönster

Teknisk fakta för kopplade fönster 2+1

Karmdjup: 105 mm

Glas: Lågemission energiglas 2 glas. U-1,0 plus 4 mm

Uw konstruktion: 1,7

Profil: Allmoge

Montering: Adjufix montering. Drevning. Leveras förberedd, borrat.

Nyhet: Nu Fabriksförsäljning även till privatpersoner.

Våra högkvalitativa kopplade fönster och dörrar säljs genom byggföretag i hela Sverige. Både till nybyggnation, och renovering. Sedan lång tid har vi fått förfrågan om att lansera dem även till privatpersoner. Nu gör vi det. Vår webshop erbjuder nu fabriksförsäljning av kopplade fönster även till privatpersoner. Nu har du chans att få våra fabrikspriser om du löser monteringen själv. Dock endast i volym. Minsta beställning är 15 000 sek plus moms.