kulturfönster
Priser på kulturfönster 3 glas

Kulturfönster Naturfönsters Kulturfönstret, bra priser.

Kulturfönster så som de såg ut en gång i tiden, men med modern isolering och högsta kvalitet. Designade av dig för att passa exakt till ditt hus. Naturfönster tillverkar kopplade fönster 2+1, 3 glas fönster, 2 glas fönster sidohängda samt överkantshängda. Alla fönster kultur med högsta kvalitet kan fås i alla Ral färger på trä, vill du ha aluminiumutsida så kan du välja på alla RAL färger på utsidan.

kulturfönster guldockra
kulturfönster guldockra

Kulturfönster och fönsterdörrar

NYHET! Naturfönster Star, Svensktillverkade kulturfönster med supertunna fönsterbågar för maximalt ljusinsläpp, med tidstypiskt utseende.Naturfönster Star är Svensktillverkade Kulturfönster med 12 mm tunnare fönsterbågar än normalt. Vi har tagit fram Star för att ge det nätta uttrycket av nya fönster i gammal stil. Helt enkelt fönster så som de såg ut förr i tiden, fast nu med modern isolering. Naturfönster Star ger  20% mer ljusinsläpp och ett nättare intryck. Finns i 2 glas med utanpåliggande löstagbara spröjs och även fasta spröjs mot förfrågan. Finns i alla färger, storlekar, som 1 luft, 2 luft, 3 luft och 4 luft eller flaggfönster. Finns även matchande dörrar med tunna dörrblad.Nytillverkade kulturfönster i gammal stil. Hos Natur fönster & dörrbyggeri hittar du allmogefönster och kulturfönster. Gamla fönster med gamla fönsterspröjs och fönsterdörrar som har ett utseende och kvalitet som finns i sekelskiftesfönster och tunna fönsterbågar för bästa ljusinsläpp fönster kultur.Om du är ute efter klassiska fönster i trä är vi glada att kunna uppfylla dina önskemål. Naturfönster tillverkar produkter av garanterat hög kvalité, från tätvuxen furu och kärnvirke av absolut högsta kvalité och tillverkade enligt traditionella metoder. Detta gör att vi på bästa sätt kan efterlikna stilen på de fönster som tillverkades förr. Är ni intresserade av att byta till tidstypiska fönster, bygga nytt eller köpa verandafönster till nya verandan.

Kulturfönster i gammal stil

Priser på Kopplade fönster 2+1 kultur från Naturfönster står sig mycket väl mot andra tillverkare. VI har nytillverkade fönster i gammal stil. Nya fönster men i den gamla siten. Nygamla spröjsade fönster och fönsterdörrar som har ett utseende och kvalité som fanns förr.Hantverkskickligheten lyfts fram av Naturfönster. Bra pris och hög kvalité, VI vill ge dig vackra, tidstypiska kulturfönster och dörrar med så hög kvalité som är möjligt till ett bra pris. I vår fabriksförsäljning får du det. Utan mellanhänder kan vi ge dig, bästa möjliga pris. En investering som finns kvar och behåller sitt värde till nästa generation eller vid försäljning av huset.

Hållbara kulturfönster

Naturfönsters fokus är hållbarhet. Och då menar vi både produkt och miljö. Vi jobbar hårt med hållbarhet, från att ställa krav på virke som ska användas i våra produkter, till att vi ska tillverka och distribuera så hållbart som möjligt till att våra produkter ska ha smart design och vara tillverkade på ett sånt sätt och med sådan kvalitet att de funktionsmässigt håller länge och att det jobbet vi gör på fabriksgolvet ska utföras av produktionspersonal med hög hantverksskicklighet. Vår mål är att våra produkter ska hålla i generationer.Transport: Naturfönster levererar oftast fönster och dörrar med egna bilar. Våra bilar går på biobränsle och vi planerar logistiken för att göra belastning på miljö så liten som möjligt.

Priser Kulturfönster.

Som Smålänningar kan vi inte bortse från priset på produkten. Naturfönster vill kunna erbjuda hållbara fönster till bra pris och vi vet att våra priser tål att jämföras. VI försöker att göra allt själva, vilket håller nere priset. Vi har inga återförsäljare, vi håller inget lager, vi har egna transporter med egna bilar. En annan viktig sak är att vi knappt gör någon reklam för våra produkter. Reklam kostar och priset för det måste ju läggas på slutprodukten. VI säljer nästan bara på rekomendationer från tidigare kunder och från våra duktiga partners som installerar våra fönster.

kulturfönster 3 glas
kulturfönster 3 glas

<p>

</p>

VIlken typ av kulturfönster ska man välja?

Husets ålder, när det är byggt tillsammans med ditt tycke och smak, ihop med din budget avgör vilken typ av fönster som du ska välja. Det är alltid lönsamt energimässigt att montera Naturfönster, alla våra fönster är så kallade energifönster med den nya generationens lågemissionsglas med superenergiglas. Glaset har dels en liten metallyta som fungerar som ett filter som släpper igenom solens ljus och strålar in i ditt hus, men rumsvärmen som är kortstrålig släpps inte ut igen igenom glaset. Detta ihop med att glasen är fyllda med argongas som är ultraisolerande gör att dina uppvärmningskostnader sänks med upp emot 35 % med Naturfönster.Vi försöker ha en hög andel kärnvirke i våra fönster och dörrar. Hantverksmässig produktion med hjälp av maskiner i kapning och profilering ger exakta mått men med bibehållen känsla och kvalitet i slutprodukten. Spröjs finns som utanpåliggande eller fast på glas på dina kulturfönster.Naturfönsters kulturfönster har sålt i stora volymer till byggföretag och är mycket populärt på grund av kvaliteten och slitstarkheten. Dessutom är det enkelt att montera med Adjufixsystemet. Alla våra fönster är förberedda för Adjufix montering.

Kulturfönster, vad är det?

Kulturfönster är en betecknig på fönster och dörrar som är sidohängda och som har beslag med haspar och hakar och som till mångt och mycket försöker efterlikna det traditionella Svenska gammeldags fönstret. Andra namn är Allmogefönster och Traditionsfönster. Ofta har Kulturfönster spröjs. Hos Naturfönster kan du välja på Äkta spröjs och löstagbara spröjs vi har även mellanglasspröjs i aluminium.

Kulturfönster, vilka typer har Naturfönster?

Naturfönster tillverkar kulturfönster som 2 glas fönster, 3 glas fönster och som kopplade fönster 2+1. Vi tillverkar av gediget långsamvuxen fur som är hållbart producerad. VI tillverkar som 1 luft fönster, 2 luft fönster, 3 luft fönster, 4 luft fönster även kallat flaggfönster. Du kan få dina kulturfönster i alla storlekar. Färg är som standard Naturvit NCS S0502-Y, men träfönster kan du få i alla NCS färger mot tillägg. Om du väljer aluminiumbeklädda kulturfönster så kan du välja bland alla RAL färger på aluminiumbeklädnaden.

Kulturfönster, varför välja Naturfönster?

Naturfönster tillverkar hållbara fönster och dörrar. Du har alla valmöjligheter på våra kulturfönster så du kan få dem precis som du vill ha dem. Och sist men inte minst så har vi riktigt bra priser.

Vilka storlekar och mått finns Kulturfönstret i?

Våra fönster med kulturprofil finns dels i standardmått eller så kallade modulmått, då anges storleken som tex 6*12. Då är måttenheten dm. Beställer du ett kulturfönster med måtten 6*12 så blir exaktmåttet för ditt fönster 58*118 cm, vi drar bort 2 cm för ställplats. Vi har alla storlekar på kulturfönster, du kan även måttbeställa dina kulurfönster i exakta centimetermått dom du hellre önskar det.Vanliga mått på kulturfönster 1 luft.5*56*12Vanliga mått på fönster kultur 2 luftfönster10*1012*1214*14Vanlig storlek på kulturfönster 3-luftfönster18*1018*12Men vi tillverkar i alla storlekar. Även dörrar.

kulturfönster allmogefönster med spröjs

Pris sidohängt fönster 3 glas

från Naturfönster

kopplade kulturfönster 2+1

kulturfönster 2+1

från Naturfönster

Pris priser på 2 glas kulturfönster

Kulturfönster, fönster kultur med spröjs

kopplat fönster insida

pris kulturfönster 2 luft

från Naturfönster

2 glas fönster kulturfönster

2 glas fönster kulturfönster

från Naturfönster

omålade träfönster

Pris omålade träfönster

från Naturfönster

halvmåne fönster

Teknisk fakta för kulturfönster 2+1

Karmdjup: 105 mmKarmhöjd 57 mmGlas: Lågemission energiglas 2 glas. U-1,5Uw konstruktion: 1,7Profil: Allmoge eller modernMontering: Adjufix montering. Drevning. Leveras förberedd, borrat

3 tre glas fönster med aluminium
kopplade fönster 2+1

Nyhet: Nu Fabriksförsäljning av KULTURFÖNSTER även till privatpersoner. Våra högkvalitativa fönster och dörrar säljs genom byggföretag i hela Sverige. Både till nybyggnation, och renovering. Sedan lång tid har vi fått förfrågan om att lansera dem även till privatpersoner. Nu gör vi det. Vår webshop erbjuder nu fabriksförsäljning även till privatpersoner. Nu har du chans att få våra fabrikspriser om du löser monteringen själv. Dock endast i volym. Minsta beställning är 15 000 sek plus moms

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av kommande kampanjer och nyheter