Your Cart

Call us toll free: +1 789 2000

Free worldwide shipping on all orders over $50.00

Specialfönster fönster i fri form

Specialfönster: Naturfönster: tillverkning av specialfönster och specialdörrar i trä och trä/aluminium, bra pris.

Vi tillverkar hållbara fönster och dörrar i trä och trä-aluminium i alla storlekar och färger, med spröjs eller utan spröjsning. Vi finns i Lenhovda i Småland och tillverkar Kulturfönster, Allmogefönster, Traditionsfönster, Kopplade fönster 2+1. Även vridfönster, skjutdörrar, vikdörrar, fönsterdörrar, parfönsterdörrar, skjutpartier, vikpartier.Vi tillverkar även specialfönster, trekantiga fönster, triangel, stora fönster, femkantiga, sexkantiga, åttakantiga romber. Inget fönster är för svårt för oss, prova och skicka in din förfrågan så får du pris. Var noga med att ange så mycket information som möjligt, framförallt material, spröjs, färg eller om du har andra önskemål.

specialfönster
specialfönster

Hos Naturfönster är det du som är designer och vi tillverkar dina nya specialfönster och specialdörrar precis så som du vill ha dem i exakta mått och med den färg du önskar. Tillverkning av 1 luft fönster, 2 luft fönster, 3 luft fönster, 4 luft fönster eller så kallade Flaggfönster eller Flaggpost fönster.

Vi tillverkar även specialfönster i andra träslag,

Ekfönster

fönster i , Lärk, Cederträ, även vackra kombinerade träslag Ek/Körsbär, Ek/Bok,. Även dörrar, skjutdörrar, vikdörrar i dessa träslag.
Specialfönster så som: Enluftfönster, tvåluftfönster, treluftfönster, fyrluftfönster kan tillverkas i furu, Ekfönster Lärkfönster eller Cederträfönster, eller kominerat träslag, ek/körsbär, ek/bok, lind/furu med eller utan aluminium. Du kan få dina nya fönster i alla NCS-färger, alla RAL-färger, vit färg NCS S 0502-Y är standard andra färger är tillval.

Ek ask lärk cederträ, kominerat trä, ek/körsbär, ek/bok, lind/furu
träfönster i Ek ask lärk cederträ, kombinerat trä, ek/körsbär, ek/bok, lind/furu

Naturfönster har även fönstertillverkning av specialfönster och dörrar i fria former. Runda och halvrunda fönster både fasta och öppningsbara är populära och vi är en av få fönstertillverkare som har trä och aluminiumfönster i runda och halvrunda former.

Specialfönster tillverkar vi med alla typer av spröjs. Spröjs finns som fasta på både insida och utsida glaset med aluminiumdistans mellan glasen så kallade Duplex eller Wienerspröjs, eller äkta spröjs. Vanligast på standardfönter är löstagbara spröjs som sitter utvändigt. På specialfönster är äkta spröjs eller spröjs i aluminium som sitter mellan glasen vanligast.
Fönstertillverkaren Naturfönster tillverkar 2 glas fönster, 3 glas fönster och som en av få fönstertillverkare 2+1 glas, så kallade kopplade fönster. Kopplade fönster har 2 glas energiglaskasett samt ett enkelglas. Vanligt på kopplade fönster är med äkta spröjs. Spröjsen på Kopplade fönster är glasavdelande äkta.

träfönster fönster med spröjs

runt aluminiumfönster runda fönster i aluminium och trä
runt aluminiumfönster runda fönster i aluminium och trä

Att välja nya specialfönster och dörrar till sitt hus kan vara ett digert arbete. Naturfönster är fönstertillverkaren som ger dig hållbara fönster och dörrar, med mycket stor valfrihet vad gäller typ, storlek, färg och personlig uformning med spröjs och poster. VI har bra priser eftersom vi säljer allt själva, har inga lager utan allt vi tillverkar är kundorderstyrt. VI har också ärliga priser utan fantasirabatter eller andra typer av eggande erbjudanden. Vi är fönstertillverkaren som har justa priser direkt i får webshop/fabriksförsäljning. Rätt pris direkt.

Halvrunt fönster träfönster med aluminium beklädnad 3 glas fast. Fasta fönster trä/aluminium trä/alu
halvrunt aluminiumfönster

Våra kunder är främst byggföretag, hustillverkare, arkitekter och fastighetsägare, men sedan en tid tillbaka har vi även försäljning av fönster till privatpersoner via vår webshop fönster och dörrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20-70% rabatt vid köp i webshop.

Eller besök vår Lagershop i Småland, titta, köp, hämta eller beställ på plats.
Inga mellanhänder, du köper direkt av Naturfönster.
Betala med kort/Swish i webshop vid beställning och få extra rabatt