Specialfönster: Naturfönsters specialsnickeri,  tillverkning av specialfönster och specialdörrar skjutdörrar vikdörrar i trä och trä/aluminium furu och även ädelträ, Ek, Lärk, Mahogny och Teak, fria former, stora fönster i vinklar med alla typer av poster och spröjs, för dig som vill ha något extra.

Specialfönster - Naturfönster - specialsnickeriet tillverkar fria former och storlekar

Specialfönster – Naturfönster

Naturfönster, det Personliga valet.

Vi tillverkar hållbara fönster och dörrar i trä och trä-aluminium i alla storlekar och färger, med spröjs eller utan spröjsning. Vi finns i Rottne i Småland och tillverkar Kulturfönster, Allmogefönster, Traditionsfönster, Kopplade fönster 2+1. Även vridfönster, skjutdörrar, vikdörrar, fönsterdörrar, parfönsterdörrar, skjutpartier, vikpartier. När du inte vill ha vita Standardfönster, då är Naturfönster valet för dig.

Specialfönster I Naturfönsters specialsnickeri hittar du kundunika fönster och dörrar. Välkommen!

Spcialfönster från Naturfönsters specialsnickeri

Alla typer av spröjs, färger, storlekar och former, Naturfönster tillverkar det som få andra kan eller vill tillverka, Naturfönster är det Naturliga och personliga valet. Fönster och dörrar för dig som vill sätta din egen prägel på huset.

Vi tillverkar även specialfönster, trekantiga fönster, triangel, stora fönster, femkantiga, sexkantiga, åttakantiga romber. Inget fönster är för svårt för oss, prova och skicka in din förfrågan så får du pris. Var noga med att ange så mycket information som möjligt, framförallt material, spröjs, färg eller om du har andra önskemål.

Kundens önskemål styr, du kan välja på hundratals färger, alla NCS och RAL färger, samt lasyr eller olja. Om du vill ha trärena fönster, eller bara impregnerade kan du få det. Du kanske vill måla själv med linolja?

specialfönster

specialfönster

Hos Naturfönster är det du som är designer och vi tillverkar dina nya specialfönster och specialdörrar precis så som du vill ha dem i exakta mått och med den färg du önskar. Tillverkning av 1 luft fönster, 2 luft fönster, 3 luft fönster, 4 luft fönster eller så kallade Flaggfönster eller Flaggpost fönster.

Vi tillverkar även specialfönster i andra träslag,

Specialfönster-fönster special från Naturfönster vårt specialsnickeri, alla typer, former och spröjs

Ekfönster

En stor produkt hos Naturfönster är Ekfönster och Dörrar. Ett exklusivt val för dig som vill ha något extra. Även dörrar, skjutdörrar, vikdörrar i dessa träslag.
Specialfönster så som: Enluftfönster, tvåluftfönster, treluftfönster, fyrluftfönster kan tillverkas i furu,

Mahogny.

Du kan även få dina fönster och dörrar i massiv Mahogny.

Ek ask lärk cederträ, kominerat trä, ek/körsbär, ek/bok, lind/furu

träfönster i Ek eller Mahogny, vi har även andra träslag.

Naturfönster har även fönstertillverkning av specialfönster och dörrar i fria former. Runda och halvrunda fönster både fasta och öppningsbara är populära och vi är en av få fönstertillverkare som har trä och aluminiumfönster i runda och halvrunda former. Även Elipsfönster.

Skicka in din förfrågan till oss så sätter vi ihop en bra offert.

Specialfönster tillverkar vi med alla typer av spröjs. Spröjs finns som fasta på både insida och utsida glaset med aluminiumdistans mellan glasen så kallade Duplex eller Wienerspröjs, eller äkta spröjs. Vanligast på standardfönter är löstagbara spröjs som sitter utvändigt. På specialfönster är äkta spröjs eller spröjs i aluminium som sitter mellan glasen vanligast.
Fönstertillverkaren Naturfönster tillverkar 2 glas fönster, 3 glas fönster och som en av få fönstertillverkare 2+1 glas, så kallade kopplade fönster. Kopplade fönster har 2 glas energiglaskasett samt ett enkelglas. Vanligt på kopplade fönster är med äkta spröjs. Spröjsen på Kopplade fönster är glasavdelande äkta.

träfönster fönster med spröjs

runt aluminiumfönster runda fönster i aluminium och trä

runt aluminiumfönster runda fönster i aluminium och trä

Att välja nya specialfönster och dörrar till sitt hus kan vara ett digert arbete. Naturfönster är fönstertillverkaren som ger dig hållbara fönster och dörrar, med mycket stor valfrihet vad gäller typ, storlek, färg och personlig uformning med spröjs och poster. VI har bra priser eftersom vi säljer allt själva, har inga lager utan allt vi tillverkar är kundorderstyrt. VI har också ärliga priser utan fantasirabatter eller andra typer av eggande erbjudanden. Vi är fönstertillverkaren som har justa priser direkt i får webshop/fabriksförsäljning. Rätt pris direkt.

Halvrunt fönster träfönster med aluminium beklädnad 3 glas fast. Fasta fönster trä/aluminium trä/alu

halvrunt aluminiumfönster

Våra kunder är främst byggföretag, hustillverkare, arkitekter och fastighetsägare, men sedan en tid tillbaka har vi även försäljning av fönster till privatpersoner välkommen med din förfrågan.