Naturfönster tillverkar ekfönster och ekdörrar  i 3 glas eller 2 glas med bästa isolering och kvalitet.

Ekfönster och Ekdörrar. Naturfönster tillverkar fönster och dörrar i massiv ek, Riktiga Träfönster.

Hos Naturfönster är du designer och vi tillverkar exakt till ditt hus. Ekfönster, igår, idag, imorgon. I gammal stil eller modern.

Ekfönster fönster i Ek

Ekfönster fönster i Ek, Naturfönster

Ekfönster bra pris.

NYHET: Nu kan vi även tillverka fönster i furu som ser ut som Ekfönster, antingen där vi laserar i ekfärg och lackar på toppen, eller så kan vi sätta Ek utvändigt på dina Furufönster så de ser ut som Ekfönster. Billigare än äkta Ekfönster, men självklart tillverkar vi för det mesta i massiv Ek, både fönster och dörrar.

Välkommen att kontakta oss priser och ideer

Ekfönster

Fönster och dörrar Massiv ek

Fönster och dörrar Massiv ek, Naturfönster

 

specialfönster ekfönster

specialfönster ekfönster

Ekfönster ekdörrar, fönster och dörrar i Ek

Bygg ditt eget här och få pris direkt, skicka in order / beställning eller spara den till senare och få den mailad till dig som offert förfrågan. Ett Ekfönster är ungefär dubbelt så dyrt som ett vanligt träfönster i Furu.

Ekfönster ekdörrar, fönster och dörrar i Ek lärk cederträ, kominerat trä, ek/körsbär, ek/bok, lind/furu    Bygg ditt eget här och få pris direkt, skicka in order / beställning eller spara den till senare och få den mailad till dig som offert förfrågan.  NCS S0502-Y. Finns andra färger som tillval, bygg din egen direkt här i vår webshop, specialtillverkade för ditt hus, designade av dig.

VI tillverkar dina fönster och dörrar, precis efter ditt önskemål. Här i vår webshop kan du desgina dem precis som du själv vill ha dem. I vår webshop hittar du pris, priser på fönstren som standard ser du ett fönster eller dörr med vit färg, NCS S0502-Y på trä och RAL 9010 på alumium, vill ha andra färger kan du lätt välja det. Priset är även beroende av andra tillval så som spröjs, andra glas.

Du bestämmer själv mått och hängning, om det ska vara helglas eller bröstning på dina 3 glas fönster.

Som standard på trä är de vita NCS S0502-Y på utsida och insida, men du kan välja själv vilken färg du vill ha. På träfönster väljer du bland alla NCS färger, på aluminium väljer du bland alla RAL färger. Standardfärg på aluminium är RAL 9010.

De vanligaste dimensionerna på Ekfönster ekdörrar, kominerat trä,   Skicka in förfrågan till oss så får du pris.

Vad kostar Ekfönster ekdörrar, fönster och dörrar i Ek ?

Generellt om pris på ekfönster kan sägas att det är ungefär dubbla priset mot furu

Ekfönster ekdörrar, fönster och dörrar i Ek    Bygg ditt eget här och få pris direkt, skicka in order / beställning eller spara den till senare och få den mailad till dig som offert förfrågan.  med spröjs. Du kan få dina nya fönster med precis vilket spröjs du vill, vi har alla val. Vanligast är utanpåliggande löstagara spröjs, men vi kan även erbjuda fasta på insida och utsida glaset, äkta spröjs. Kontakta oss om du vill ha några andra typer av spröjs.

Alla Naturfönsters  Ekfönster ekdörrar, fönster och dörrar i Ek l  är som standard utåtöppnade vilket förbättrar täthet, isolering och sparar plats inuti ditt hus.Mot förfrågan kan vi även göra inåtgående.

Om du har speciella önskemål, tänk då på att skriva dem som kommentar när du designar din produkt i webshoppen. Till exempel om du vill att dina fönster eller dörrar ska linjera med dina fönster, om spröjsen ska linjera med andra spröjs på fönster/dörrar. Observera att hängningen som anges ses från gångjärnssidan, alltså utifrån. Står du ute och vill ha en vänsterhängd dörr, så menas att gångjärnen sitter på vänster sida och dörren öppnas åt höger.

NYHET:

Nu kan du få dina Ekfönster och dörrar i lasyr.

I vår fabriksförsäljning / webshop kan du köpa fönster och dörrar, vi tillverkar alla typer av träfönster och aluminiumfönster samt dörrar. 1 luft fönster, 2 luft fönster, 3 luft fönster, 4 luft fönster, flaggfönster, med spröjs spröjsning, spröjsade fönster, poster och bågar. Du kan köpa 2 glas fönster och 3 glas fönster som sidohängda fönster eller vridfönster.

Naturfönster tillverkar även skjutdörrar, vikdörrar, fasadpartier. Alla våra produkter är speciellt framtagna för det Skandinaviska klimatet, håller hög kvalitet, är hållbart tillverkade och har ett bra pris.

Alla våra Ekfönster ekdörrar, fönster och dörrar i Ek är i högsta kvalitet.  Bygg ditt eget här och få pris direkt, skicka in order / beställning eller spara den till senare och få den mailad till dig som offert förfrågan.  är av högsta kvalitet och har väldigt bra pris. Om du är byggföretagare kan du bli avtalskund och erhålla rabatt, kontakta Naturfönster för pris, priser på fönster och dörrar som avtalskund.

Se även

brun dörr

byta fönster

Dörrar

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av kommande kampanjer och nyheter