Hämtning av färdiga order sker hos Naturfönsters fabrik i Rottne i Småland. Hämtning av gods sker under Lagershopens öppettider, på lördagar 10-14. Ta med släp.

Frakt och leveransalternativ hos Naturfönster.

Vill du istället att vi skickar godset hem till dig så tillkommer fraktkostnad. Kostnad beror på var du bor och vad du köper, i normalfallet är fraktkostnad 1500 sek för pallgods, för dörrar är pallkostnad 3000 sek.

Dessa priser gäller söder om Gävle, ej öar utan fast broförbindelse. Större pallar, tex för skjutpartier och vikpartier offereras separat. Fraken är under förutsättning att det går att hanteras på bakgavellyft på lastbil,så produkterna får vara max 240 cm höga och 240 cm långa. Vid större produkter än så krävs direktbil och då måste kund ha avlastningsmöjlighet, (truck eller kran). Eller så kan den tjänsten beställas av oss mot tillägsskostnad.

Det måste finnas färdbar väg för lastbil till mottagaren och det måste finnas fast underlag så vi kan lasta av med handtruck. Vi lastar av godset på närmast möjliga ställe i anslutning till kundens angivna adress. All inlyftning, inflyttning eventuell bärning eller i det fall det behövs lyft med kran, så sker det på kundens bekostnad.