Runda fönster i din design.

Hos Naturfönster är det du som är designer och vi tillverkar dina runda träfönster efter dina ideer, med eller utan spröjs, i alla NCS färger. Ett runt fönster av högsta kvalitetDu vet ju hur det ska passa ditt hus perfekt. Vi levererar 3 glas fönster med bästa isolering.

Runda fönster - Naturfönster - runt fönster i trä eller aluminium

Runda fönster – Naturfönster

Naturfönsters fokus är hållbarhet. Och då menar vi både produkt och miljö. Vi jobbar hårt med hållbarhet, från att ställa krav på virke som ska användas i våra produkter, till att vi ska tillverka och distribuera så hållbart som möjligt till att våra produkter ska ha smart design och vara tillverkade på ett sånt sätt och med sådan kvalitet att de funktionsmässigt håller länge och att det jobbet vi gör på fabriksgolvet ska utföras av produktionspersonal med hög hantverksskicklighet.

Runt fönster i trä eller trä-aluminium

Vår mål är att våra produkter ska hålla i generationer. Bra priser i vår fabriksförsäljning. Köp utan mellanhänder. Som Smålänningar kan vi inte bortse från priset på produkten. Naturfönster vill kunna erbjuda hållbara fönster till bra pris och vi vet att våra priser tål att jämföras.

VI försöker att göra allt själva, vilket håller nere priset. Vi har inga återförsäljare, vi håller inget lager, vi har egna transporter med egna bilar. En annan viktig sak är att vi knappt gör någon reklam för våra produkter.

Reklam kostar och priset för det måste ju läggas på slutprodukten. VI säljer nästan bara på rekomendationer från tidigare kunder och från våra duktiga partners som installerar våra fönster.

runt aluminiumfönster runda fönster i aluminium och trä

runt aluminiumfönster runda fönster i aluminium och trä

I vilka storlekar kan man köpa runda fönster?

Standardmått på fasta runda fönster

Storlek Diameter mm cm
5 50 480 48
6 60 580 58
7 70 680 68
8 80 780 78
9 90 880 88
10 100 980 98
11 110 1080 108
12 120 1180 118

Kan man måttbeställa runda fönster?

Ja, absolut! Du kan specialbeställa om du vill ha andra mått på runda fönster. I vår webshop kan du lägga till annan färg om du vill. Du kan även beställa runda fönster i andra träslag som runda ekfönster, ask, ceder och Sibirisk lärk finns också.

Hur mycket kostar runda fönster?

I vår webshop finns priser på runda och halvrunda fönster i standardmått i trä och trä/aluminium. Priser runda och halvrunda fönster 

Vill du ha andra mått, eller andra träslag kontakta oss för pris.

Priser på runda fönster träfönster aluminiumfönster

Runda fönster tekniska fakta

Glas: Lågemission energiglas 3 glas. U-0,7

Uw konstruktion: 1,0

Profil: Allmoge

Naturfönster vackra runda fönster är tillverkade av högkvalitativ långsamvuxen fur med hög andel kärnvirke. FInns med eller utanpåliggande spröjs. Kan fås i alla RAL färger på utsida och eller insida. Du väljer själv färg på utsida och insida. Standardfärg är vit NCS S0502-Y.

Runda och halvrunda fönster halvmåne. Naturfönster tillverkar dina runda och halvrunda fönster.

Runda fönster i trä, aluminium eller pvc.

Om du har speciella önskemål, tänk då på att skriva dem som kommentar när du designar din produkt i webshoppen. Till exempel om du vill att dina skjutdörrar eller vikdörrar ska linjera med dina fönster, om spröjsen ska linjera med andra spröjs på fönster/dörrar. Observera att hängningen som anges ses från gångjärnssidan, alltså utifrån. Står du ute och vill ha en vänsterhängd dörr, så menas att gångjärnen sitter på vänster sida och dörren öppnas åt höger.

Pris Runt fönster runda fönster träfönster

Pris Runt fönster runda fönster träfönster 3 glas fast. De vanligaste dimensionerna på runda fönster 3 glas. är modulmått som finns i vår webshop men det finns även andra mått. Vad kostar runda fönster , vad är pris priser? Ja, vill du ha special kan vi erbjuda det också mot en tilläggskostnad. Hittar du inte det du söker är du välkommen att kontakta oss.

Runda fönster 3 glas fast. med spröjs. Du kan få dina nya runda fönster med precis vilket spröjs du vill, vi har alla val. Vanligast är utanpåliggande löstagara spröjs, men vi kan även erbjuda fasta på insida och utsida glaset, äkta spröjs. Kontakta oss om du vill ha några andra typer av spröjs.

Kostnad byta runda fönster?

Fönsterbyte pris, vad är Pris priser fönster, när du ska byta fönster eller köpa fönster och letar efter en fönstertillverkare som erbjuder billiga fönster så tänk på att dina fönster ska du leva med under lång tid, Naturfönster erbjuder bra priser på träfönster och trä aluminiumfönster.

I vår fabriksförsäljning / webshop kan du köpa fönster och dörrar, vi tillverkar alla typer av träfönster och aluminiumfönster samt dörrar. 1 luft, 2 luft, 3 luft, 4 luft, flaggfönster, med spröjs spröjsning, spröjsade fönster, poster och bågar.

Du kan köpa 2 glas fönster och 3 glas fönster som sidohängda eller vridfönster. Naturfönster tillverkar även skjutdörrar, vikdörrar, fasadpartier. Alla våra produkter är speciellt framtagna för det Skandinaviska klimatet, håller hög kvalitet, är hållbart tillverkade och har ett bra pris.

Alla våra runda fönster

är av högsta kvalitet och har väldigt bra pris. Om du är byggföretagare kan du bli avtalskund och erhålla rabatt, kontakta Naturfönster för pris, priser på fönster och dörrar som avtalskund.

Se gärna även

Vridfönster

Stora fönster

Fönsterleverantörer

Vissa delar av året när vi har lite mindre att göra kör vi rea, kampanj, utförsäljning, rabatt, rabatter, med extra lågt pris, priser på halvrunda halvmåne fönster, då blir priset för fönsterbyte ännu lägre.

Vill du ha montering på dina nya fönster och dörrar kan Naturfönster erbjuda det i vissa delar av landet. Naturfönster är en fönstertillverkare och vi tillverkar fönster, montering utförs av byggföretag med kontrakt med Naturfönster.

Bygg ditt eget Runda fönster här och få pris priser direkt, skicka in order / beställning eller spara den till senare och få den mailad till dig som offert förfrågan.

Pris Runt Runda Fönster trä med 3 glas

från Naturfönster

PRis runt Runda Fönster i trä / aluminium utsida 3 glas

från Naturfönster

Runda fönster special

Vi tillverkar även runt fönster i andra utföranden.Som Helaluminium eller pvc, eller runda fönster i ek. Naturfönster är även en av få leverantörer på den Svenska marknaden som tillverkar runda fönster i trä med aluminiumutsida Kontakta oss för priser.

specialfönster

Nyhet: Nu Fabriksförsäljning av runda runt fönster även till privatpersoner.

Våra högkvalitativa fönster och dörrar säljs säljs bara i vår webshop för fönster.. Både till nybyggnation, och renovering. Sedan lång tid har vi fått förfrågan om att lansera dem även till privatpersoner. Nu gör vi det. Vår webshop erbjuder nu fabriksförsäljning även till privatpersoner.

Nu har du chans att få våra fabrikspriser om du löser monteringen själv. Dock endast i volym. Minsta beställning är 15 000 sek plus moms.

Priser på runda fönster träfönster