runda fönster
Priser runda fönster träfönster
runt aluminiumfönster runda fönster i aluminium och trä
runt aluminiumfönster runda fönster i aluminium och trä

Runda fönster bra priser.

Hos Naturfönster är det du som är designer och vi tillverkar dina runda träfönster efter dina ideer, med eller utan spröjs, i alla NCS färger. Ett runt fönster av högsta kvalitetDu vet ju hur det ska passa ditt hus perfekt. Vi levererar 3 glas fönster med bästa isolering.

Hållbart runt fönster i trä eller trä-alumiuminium

Naturfönsters fokus är hållbarhet. Och då menar vi både produkt och miljö. Vi jobbar hårt med hållbarhet, från att ställa krav på virke som ska användas i våra produkter, till att vi ska tillverka och distribuera så hållbart som möjligt till att våra produkter ska ha smart design och vara tillverkade på ett sånt sätt och med sådan kvalitet att de funktionsmässigt håller länge och att det jobbet vi gör på fabriksgolvet ska utföras av produktionspersonal med hög hantverksskicklighet. Vår mål är att våra produkter ska hålla i generationer.Bra priser i vår fabriksförsäljning. Köp utan mellanhänder.Som Smålänningar kan vi inte bortse från priset på produkten. Naturfönster vill kunna erbjuda hållbara fönster till bra pris och vi vet att våra priser tål att jämföras. VI försöker att göra allt själva, vilket håller nere priset. Vi har inga återförsäljare, vi håller inget lager, vi har egna transporter med egna bilar. En annan viktig sak är att vi knappt gör någon reklam för våra produkter. Reklam kostar och priset för det måste ju läggas på slutprodukten. VI säljer nästan bara på rekomendationer från tidigare kunder och från våra duktiga partners som installerar våra fönster.

I vilka storlekar kan man köpa runda fönster?

Standardmått på fasta runda fönster

Storlek Diameter mm cm
5 50 480 48
6 60 580 58
7 70 680 68
8 80 780 78
9 90 880 88
10 100 980 98
11 110 1080 108
12 120 1180 118
Kan man måttbeställa runda fönster?

Ja, absolut! Du kan specialbeställa om du vill ha andra mått på runda fönster. I vår webshop kan du lägga till annan färg om du vill. Du kan även beställa runda fönster i andra träslag som runda ekfönster, ask, ceder och Sibirisk lärk finns också.

Hur mycket kostar runda fönster?

I vår webshop finns priser på runda och halvrunda fönster i standardmått i trä och trä/aluminium. Priser runda och halvrunda fönster 

Vill du ha andra mått, eller andra träslag kontakta oss för pris.

priser på runda fönster träfönster aluminiumfönster

Teknisk fakta för runda fönster

Karmdjup: 68 mm

Karmhöjd 57 mm

Glas: Lågemission energiglas 3 glas. U-0,7

Uw konstruktion: 1,2

Profil: Allmoge

Naturfönster vackra runda fönster är tillverkade av högkvalitativ långsamvuxen fur med hög andel kärnvirke. FInns med eller utanpåliggande spröjs. Kan fås i alla RAL färger på utsida och eller insida. Du väljer själv färg på utsida och insida. Standardfärg är vit NCS S0502-Y.

specialfönster
specialfönster

Runda fönster i Ädelträ

Vi tillverkar även runt fönster i andra träslag, Ekfönster, fönster i Ask, Lärk, Cederträ, även vackra kombinerade träslag Ek/Körsbär, Ek/Bok. Kontakta oss för priser.

Nyhet: Nu Fabriksförsäljning även till privatpersoner.

Våra högkvalitativa fönster och dörrar säljs säljs bara i vår webshop för fönster.. Både till nybyggnation, och renovering. Sedan lång tid har vi fått förfrågan om att lansera dem även till privatpersoner. Nu gör vi det. Vår webshop erbjuder nu fabriksförsäljning även till privatpersoner.

Nu har du chans att få våra fabrikspriser om du löser monteringen själv. Dock endast i volym. Minsta beställning är 15 000 sek plus moms.

Priser på runda fönster träfönster

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av kommande kampanjer och nyheter

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]