Halvrunda fönster bra priser.

Halvrunda fönster - Naturfönster - fönster i fri form

Halvrunda fönster – Naturfönster

Hos Naturfönster är det du som är designer och vi tillverkar halvrunt träfönster efter dina ideer, med eller utan spröjs, i alla NCS färger. Ett runt fönster av högsta kvalitet Du vet ju hur det ska passa ditt hus perfekt. Vi levererar 3 glas fönster med bästa isolering.

Halvrunt fönster träfönster med aluminium beklädnad 3 glas fast. Fasta fönster trä/aluminium trä/alu

halvrunt aluminiumfönster

Hållbart halvrunt fönster i trä eller trä-alumiuminium

Naturfönsters fokus är hållbarhet. Och då menar vi både produkt och miljö. Vi jobbar hårt med hållbarhet, från att ställa krav på virke som ska användas i våra produkter, till att vi ska tillverka och distribuera så hållbart som möjligt till att våra produkter ska ha smart design och vara tillverkade på ett sånt sätt och med sådan kvalitet att de funktionsmässigt håller länge och att det jobbet vi gör på fabriksgolvet ska utföras av produktionspersonal med hög hantverksskicklighet.

Vår mål är att våra produkter ska hålla i generationer. Bra priser i vår fabriksförsäljning. Köp utan mellanhänder. Som Smålänningar kan vi inte bortse från priset på produkten. Naturfönster vill kunna erbjuda hållbara fönster till bra pris och vi vet att våra priser tål att jämföras. VI försöker att göra allt själva, vilket håller nere priset. Vi har inga återförsäljare, vi håller inget lager, vi har egna transporter med egna bilar. En annan viktig sak är att vi knappt gör någon reklam för våra produkter. Reklam kostar och priset för det måste ju läggas på slutprodukten. VI säljer nästan bara på rekomendationer från tidigare kunder och från våra duktiga partners som installerar våra fönster.

Vilka storlekar finns halvrunda fönster i?”

Standardstorlekar som finns i vår webshop är.

Storlek Diameter mm cm
5 50 480 48
6 60 580 58
7 70 680 68
8 80 780 78
9 90 880 88
10 100 980 98
11 110 1080 108
12 120 1180 118

Kan man specialbeställa halvrunda fönster?

Ja, det kan man göra. Du kan beställa halvrunda fönster i andra mått ner på centimetern. Du kan även beställa halvmånefönster i andra träslag än furu, ekfönster, ask, cederträ eller Sibirisk lärk.

Vad kostar halvrunda fönster?

I vår webshop hittar du

Priser på halvrunda fönster i trä

Priser på halvrunda aluminiumfönster

I webshopen kan du även beställa i andra färger. Vill du ha fönster i specialmått eller i andra träslag än furu, tex ekfönster, cederfönster, lärkfönster, askfönster, kontakta oss för priser

Priser på halvrunda fönster i trä/aluminium, aluminiumfönster

Teknisk fakta för halvrunda fönster

Karmdjup: 115 mm

Karmhöjd 57 mm

Glas: Lågemission energiglas 3 glas. U-0,7

Uw konstruktion: 1,0

Profil: Allmoge

Naturfönster vackra halvrunda fönster är tillverkade av högkvalitativ långsamvuxen fur med hög andel kärnvirke. FInns med eller utanpåliggande spröjs. Kan fås i alla RAL färger på utsida och eller insida. Du väljer själv färg på utsida och insida. Standardfärg är vit NCS S0502-Y.

Runda och halvrunda fönster halvmåne. Naturfönster tillverkar dina runda och halvrunda fönster.

 

Pris halvrunt halvrunda Fönster trä med 3 glas

från Naturfönster

PRis halvrunt halvunda Fönster i trä / aluminium utsida 3 glas

från Naturfönster

specialfönster

specialfönster

Halvunda fönster i Ädelträ

Vi tillverkar även halvrunt fönster i andra träslag, Ekfönster, fönster i Ask, Lärk, Cederträ, även vackra kombinerade träslag Ek/Körsbär, Ek/Bok. Kontakta oss för priser.

Nu även Halvrunda fönster i ädelträ.

Nu kan du få runt och halvrunt fönster i Ek, Lärk, Ask eller Cederträ. Aven i vackra kombinerade träslag Ek/Körsbär, Ek/Bok, Lind/Furu.

specialfönster

specialfönster

Nyhet: Nu Fabriksförsäljning även till privatpersoner.

Våra högkvalitativa fönster och dörrar säljs genom byggföretag i hela Sverige. Både till nybyggnation, och renovering. Sedan lång tid har vi fått förfrågan om att lansera dem även till privatpersoner. Nu gör vi det. Vår webshop erbjuder nu fabriksförsäljning även till privatpersoner.

Nu har du chans att få våra fabrikspriser om du löser monteringen själv. Dock endast i volym. Minsta beställning är 15 000 sek plus moms.

Klicka här för priser på runda och halvrunda fönster köp direkt i vår webshop