vridfönster

Vridfönster fakta & information.

Hos Naturfönster är det du som är designer och vi tillverkar dina vridfönster efter dina ideer och ritningar. Allt med högsta kvalitet och för att passa ditt hus perfekt. Vi levererar moderna vridfönster 3 glas fönster.

Alla fönster kan fås med aluminiumbeklädnad på utsidan för minimalt underhåll. Du kan få dem i alla färger och med spröjs.

pris priser på vridfönster 3 glas
vridfönster

Vridfönster

från Naturfönster

vridfönster

Vridfönster

från Naturfönster

Vridfönster

VIlken typ av vridfönster ska jag välja? Med eller utan aluminiumbeklädnad?

Det enkla svaret är att tänka framåt. VIll du slippa måla fönster? Välj aluminium.

sen ska du se till att framtidssäkra ditt hus. Köp nya moderna extra isolerade 3 glas fönster med moderna lågemmissionsglas.Tror du energikostnaden kommer bli lägre eller högre än idag. Troligen högre va?  Sen beror det väl på till vilket hus du köper.

Till ditt hem, huset där du bor året runt ska du välja 3 glas. Både för energibesparing, komfort och inte minst för ljudisolering. Du bör även tänka på att energikostnaden i framtiden inte lär bli lägre.

Du ska framtidssäkra dina fönster och det gör du med Naturs fönster och dörrar. Ska du bo i huset året runt, behövs 3 glas fönster för ett skönt inomhusklimat. 2-glas passar bäst i sommarhus, garage och förråd.

Naturs 2 Glas Fönster

Naturfönsters 2 glas fönster har dels bra spalt mellan glasen för bättre isolering, samt att vi fyller glasen med argongas. Argon gör att kylan får svårare att vandra utifrån och genom glaspaketet in i ditt hus.

Naturfönster belägger även ytterglaset med en tunn metallfilm, en så kallad lågemissionsyta som hjälper solens ljus och strålar att vandra igenom glaset, men som försvårar för rumsvärmen att stråla ut genom glaset.

Därför är Naturs 2 glas fönster med energiglas bättre isolerade än vad 3 glas fönster var för bara några år sen.

Samma sak gäller våra 3 glas vridfönster, de har också lågemissionsglas och argon mellan glasen. Naturs 3 glas fönster är 50% bättre isolerade än vad 3 glas fönster var för bara några år sen.

Naturfönsters Energifönster

Om du monterar Naturs energifönster bör du därför samtidigt se över din ventilation i huset. Våra fönster ger nämligen så bra isolering att ingen tjuvluft kan slinka igenom som det gjorde i dina gamla fönster.

Denna tjuvluft gav ju ventilation till huset och har du inga tilläggsventiler i huset bör du installera det när du byter till våra fönster och dörrar. Välj gärna till en ventil i dina nya Naturfönster.

Bra ventilation ihop med bra fönster är viktigt för att du ska må bra och för att dina energikostnader ska hållas låga. Ett mycket bra alternativ är att köpa till Naturs spaltventil i fönstren.

Vi bygger då in en extra ventil i fönstret som ger frisk luft och ser till att du och ditt hus mår bra.

När du byter fönster så väg även in miljön. Natur tillverkar vridfönster av långsamvuxen fur. Trä eller ett naturligt material som är biologiskt nedbrytbart. Att vi sedan tillverkar våra fönster för hand med stor hantverksskicklighet och kärlek borgar för kvalitet som varar i generationer.

vridfönster fönster vrid
vridfönster
vridfönster från Natur fönster och dörrbyggeri
vridfönster

Vridfönster Fönster

från Naturfönster

vridfönster

Fönster utåtöppnade

från Naturfönster

vridfönster fönster vrid

Vridfönster

från Naturfönster

Kärnvirke är en av grundpelarna i Naturs produktion av fönster och dörrar. Hantverksmässig produktion med hjälp av maskiner i kapning och profilering ger exakta mått men med bibehållen känsla och kvalitet i slutprodukten. Spröjs finns som utanpåliggande eller fast på glas på dina vridfönster och du kan få dem i alla färger.

Naturs vridfönster har sålt i stora volymer till byggföretag och är mycket populärt på grund av kvaliteten och slitstarkheten. Dessutom är det enkelt att montera med Adjufixsystemet. Alla våra fönster är förberedda för Adjufix montering.

Nyhet: Nu Fabriksförsäljning av vridfönster även till privatpersoner.

Våra högkvalitativa fönster och dörrar säljs genom byggföretag i hela Sverige. Både till nybyggnation, och renovering. Sedan lång tid har vi fått förfrågan om att lansera dem även till privatpersoner. Nu gör vi det. Vår webshop erbjuder nu fabriksförsäljning även till privatpersoner. Nu har du chans att få våra fabrikspriser om du löser monteringen själv. Dock endast i volym. Minsta beställning är 15 000 sek plus moms.

pris priser på vridfönster 3 glas

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av kommande kampanjer och nyheter

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]