Pvc-fönster Nya Naturfönster Sveriges första cirkulära pvcfönster.

Nu halva priset på pvc-fönster

Halva priset på pvc-fönster, gäller endast vid köp i webshop

Pvcfönster från Naturfönster. Naturfönster jobbar vidare med hållbarhet genom att introducera Sveriges Nya hållbara pvc-fönster Cirkulär ett hållbart fönster i pvc. Vi har länge sett ett behov av ett hållbart fönster i pvcfönster segmentet.

Pvc-fönster Schucco pvc fönster Schuco

Pvc fönster

 

Pvc-fönster dörrar. Pvc fönster skjutdörrar dörrar vikdörrar. Köp i webshop till halva priset.

Hos Naturfönster hittar du Pvc fönster, fönster i pvc i högsta kvalitet. Just nu 30% rabatt!

Arbetet har varit långt och det har varit viktigt att hela fönstret kan återvinnas, har bästa isolervärde och att underhållet under dess livslängd är lika med noll eller så nära som möjligt.Vidare ska kvaliteten vara den högsta och hålla en livstid eller två. Resultatet blev Plastfönstret . Vi introducerar en helt ny färg (Palette) som gör att fönstret inte gulnar eller bleks, samtidigt som det inte behöver underhållas. Just nu, kampanj på pvc-fönster Cirkulär 30 % rabatt om du hämtar på vårt lager, skynda fynda och bara 3 veckors leveranstid.

Energifönster Pvc-fönster för Svenskt klimat

Många pvc-fönster på den Svenska marknaden är inte utvecklad för Skandinaviskt klimat. De är för dåligt isolerade eller har undermåliga glas. Cirkulär är framtaget med Naturfönsters erfarenhet om bistra Svenska vintrar och också allt vanligare heta sommrar. Hållbarheten, isoleringen och kvaliten är gjord för oss i Sverige.

Priser på Cirkuär fönster i vår webshop

PVC-fönster är ett lågprisalternativ på fönster och dörrar, dessutom är plast något som inte förknippas med hållbarhet. Naturfönster tillverkar riktiga träfönster och dörrar, men för lägenheter och för hus utanför städer där husen kostar mycket mindre än i stan är det svårt att få ekonomi i ett fönsterbyte för hundra tusentals kronor.

Då är pvc-fönster det enda försvarbara.Frågan vi ställde oss var, hur kan vi tillverka ett fönster i hög kvalitet, till lågt pris som är hållbart och miljövänligt? Efter mycket arbete kan vi nu stolt presentera Naturfönster Cirkulär.

Det hållbara pvc fönstret Cirkulär är ett plastfönster tillverkat helt av återvunnet pvc material. Utan bly och tungmetaller. Det är underhållsfritt och behöver därför inte oljas, målas eller bearbetas under sin livslängd på uppskattningsvis 100 år.

3 glas Pvc fönster

Energifönster Cirkulär har 3 glas som standard, Naturfönster tillverkar vara riktiga energifönster och då är glaset den viktigaste komponenten för isolering. Cirkulär har 3 glas både på fasta och öppningsbara fönster samt alla våra dörrar.

2 glas Pvcfönster

Det tillverkar vi bara mot förfrågan, till enklare hus, sommarstugor, uthus, friggebodar attefallshus, stall, stallfönster, där kan det vara befogat med 2 glas på grund av kostnaden, 2 glas fönster är ju såklart billigare i inköp och ska så vara.

Inbrottsskydd fönster i pvc.

Naturfönster Cirkulär har förstärkts med stålinsatser i karm och båge. Det ger fönstret stabilitet och säkerhet. Pvc-fönster från Naturfönster är inåtöppnat vilket ökar säkerheten ytterligare eftersom det inte går att bända upp med tillhygge så som tex en kofot utifrån.

Men karm och båge är bara en del av lösningen. Att öka ett fönsters säkerhet totalt sett kräver specialglas med tanke på att själva glaset vanligtvis är den mest sårbara och riktade delen av fönstret. Därför erbjuder vi laminerat säkerhetsglas i olika tjocklekar. Denna består av två glasskivor inklämda tillsammans med en speciell folie laminerad mellan dem.

Detta förhindrar att glassplitter faller ut om de går sönder och därmed kan rutan slås upprepade gånger och inte krossas. Laminerat säkerhetsglas är standard på Naturfönsters altandörrar, men vi kan även erbjuda det på fönster.

Exempel på färger pvc-fönster

Ytterligare säkerhetsutrustningsalternativ inkluderar dolda gångjärn och låsande dörrhandtag som kan hjälpa till att uppgradera fönstret till motståndsklass. Denna motståndsnivå har speciella säkerhetsglas och garanterar tillräcklig säkerhet för ditt hus. För övre våningar är det vanligtvis tillräckligt att installera enklare typ av laminerat glas.

Exempel på färger pvc-fönster, här med spröjs, du kan välja utan spröjs, eller med spröjs som du själv designar, vi har alla typer.

Ljudreducering pvcfönster

Även om fönster som har utmärkt värmeisolering också gör ett bra jobb för att minska ljudet, kan ytterligare åtgärder vidtas om ljudisolering är en prioritet. Naturfönster kan erbjuda bullerdämpande glas,  där vi ökar avståndet mellan varje glas, samt specialglas. Buller består av ljudvågor, eller energi som färdas genom luften. För att minska ljudet måste energin i dessa ljudvågor reduceras.

Tack vare dess flexibla egenskaper är PVC mycket lätt att bearbeta. Detta är anledningen till att vi ofta tillverkar fönster där krav på form är annorlunda. takkupor eller triangulära fönster.

Eftersom PVC är syntetiskt är det mycket lätt att arbeta med under tillverkningsprocessen. Det betyder att det är både enkelt och billigt att välja icke-rektangulära former, vilket gör båge, takkupor eller triangulära former enkla att tillverka.

Komposit-fönster är lika flexibelt när det kommer till ditt val av färg tack vare vår hållbara Palette-färg.  Detta ger dig inte bara otaliga färgalternativ, utan har den extra fördelen att den ytterst skyddar den yttre ramen från väderslitage och mindre repor.

Cirkulär från Naturfönster, det hållbara pvc-fönstret.

Just nu, Kampanjpris på pvc-fönster och bara 3 veckors leveranstid, klicka här

Pvcfönstret Nyhet. Sveriges första cirkulära fönster.

Naturfönster jobbar vidare med sitt hållbarhetsfokus genom att introducera Sveriges Nya hållbara fönster, Cirkulär. Vi har länge sett ett behov av ett hållbart fönster i pvcfönstersegmentet. Arbetet har varit långt och det har viarit viktigt att hela fönstret kan återvinnas, har bästa isolervärde och att underhållet under dess livslängd är lika med noll eller så nära som möjligt.

Vidare ska kvaliteten vara den högsta och hålla en livstid eller två. Resultatet blev fönstret Cirkulär. Vi introducerar en helt ny färg (Palette) som gör att fönstret inte gulnar eller bleks, samtidigt som det inte behöver underhållas.Räkna pris på pvc-fönster.

Hur monterar man Pvc-fönster?

-Pvc-fönster från Naturfönster är enkla att montera. Vi rekommenderar fogskum för montering av fasta fönster och öppningsbara fönster. Dörrar behöver kompletteras med ytterligare fixering, så som skruv in i vägg..

Är det bra med Pvc fönster?”

-Pvc-fönster är bra, Naturfönsters pvc-fönster är både hållbara och har ett bra pris. Naturfönster fick förfrågan från byggföretag och arkitekter om man kunde ta fram ett fönster som redan i designen var miiljövänligt och som i sin livslängd gjorde så litet miljöavtryck som möjligt, hållbarhet i fokus..

Ett riktigt hållbart fönster i pvc. För att kunna utveckla ett sånt plastfönster måste man använda dels återvunnet material i så stor utsträcking som möjligt, sen måste underhållet under pvcfönstrets livslängd vara så liten som möjligt. Fönstret ska bara sitta i väggen så länge som möjligt utan att behöva någon egentlig omtanke, renovering, restaurering. Och för att klara det måste fönstret tillverkas i högsta kvalitet.

Lyckas man med det har man skapat ett riktigt hållbart fönster.Resultatet är Naturfönsters nya fönster Cirkulär, ett hållbart pvc-fönster. Det är tillverkat av stor del återvunnet material och alla detaljer är av högsta kvalitet för att livslängden på fönster Cirkulär ska bli så lång som det är absolut möjligt.

Naturfönster har även utvecklat färgen palette som dels är uv-resistent och som i princip inte bleks, det gör att du kan få dina nya fönster i vilken färg du vill, också det i högsta kvalitet och till minst klimatavtryck. Kvaliten är designad och inbyggd redan i produktionen av våra fönster..

Pvc-fönster nackdelar?

-Främst är det väl att fönsterbågarna i pvc-fönster generellt är bredare och därmed släpper in mindre dagsljus för att glasen blir mindre. Naturfönster har självklart tagit detta i beaktning när vi tagit fram ett nytt pvcfönster. som har tunnare fönsterbågar och mer glas än brukligt på fönster. En annan nackdel är att Sverige är ett trä-land, vi älskar produkter gjorda av trä. Med Crikulär lanserar vi en kompromiss med lite tunnare fönsterbågar än pvc-fönster brukar ha.

Varför inte PVC fönster?

-Ja, varför inte pvc-fönster, det är en bra fråga. Pvc fönster har många fördelar och få nackdelar, i alla fall Naturfönsters fönster Cirkulär. Att våga prova pvc-fönster kan ge väldigt mycket tillbaka, Du får pengar över till annat eftersom priset är lägre, du får ett nästintil underhållsfritt fönster, väljer du Cirkulär från Naturfönster får du dessutom ett hållbart fönster med mycket bra energivärde och sparar pengar i uppvärmning, ett riktigt energifönster..

Vilka Pvc-fönster är bäst?

-Pvc-fönster som ger låg miljöpåverkan vid tillverkning, som är återvinningsbart, som kräver minimalt underhåll under sin livstid och som isolerar väl så att energiåtgången vid uppvärmningen av ditt hus minskar och därmed klimatpåverkan. Naturfönsters fönster i pvc, Cirkulär har allt detta.

pvc-fönster

pvc-fönster

Hållbara fönster i pvc från Naturfönster

Våra fönster tillverkas utan bly och tungmetaller, de tillverkas till hälften av återvunnen pvc och hållbarheten är mycket lång. Dessutom behövs de inte underhållas, målas, kittas bara torka av fönstret, håll det rent så håller Cirkulär en livstid eller tvä. Du kan måttbeställa dina pvc-fönster i alla storlekar, i alla färger (se vår unika färg Palette) och du kan få dem med spröjs, poster och vi tillverkar även dörrar, skjutdörrar och vikdörrar fullt vinterisolerade i pvc, för minimal miljöpåverkan och maximal livslängd.

Färg på pvc-fönster som håller.

Vill du ha färg på dina pvc-fönster så ger Naturfönsters Palette färgalternativ som håller. Vi har tagit fram de 10 vanligaste Svenska Fönsterfärgerna, och lagt in de i vårt fönster Cirkulär. Färgen är så hållbara att vi vågar ge dig 10 års garanti även på svarta fönster.Vi kan även erbjuda folie i ek, bok, svart ek, lärk och många andra träimitationer.

Pvc fönster för Svenskt klimat.

Många fönster på den Svenska marknaden är inte utvecklad för Skandinaviskt klimat. De är för dåligt isolerade eller har undermåliga glas. Cirkulär är framtaget med Naturfönsters erfarenhet om bistra Svenska vintrar och också allt vanligare heta sommrar. Hållbarheten, isoleringen och kvaliten är gjord för oss i Sverige.

Historia pvc-fönster

Pvcfönster togs fram efter andra världskriget. Stora delar av Europa framförallt Tyskland var sönderbombat och förstört efter ett 6 år långt krig. Man behövde snabbt bygga upp Europa igen på kort tid och till en låg kostnad.Man experimenterade med många material men plast hade många unika egenskaper som gjorde det väldigt väl lämpat som byggmaterial.

Rör och fönsterprofiler började extruderas från plast. Nästan alla Europas rör dragna efter andra världskriget är gjorda av pvc. Varför? Jo för att det är uv-resistent och bryts inte ner av varken solens strålar eller när det grävs ner under jord.Nästa fördel med att göra fönsterprofiler av pvc var att det var enkelt att göra verktyg för det och man kan göra dem i långa längder som sen går att kapa och svetsa ihop till önskad storlek.

Pvc-fönstret från Naturfönster

Genom att göra luftkanaler eller så kallade kammare i profilen uppnådde man 3 syften. 1. isoleringen blev mycket bättre än om man gör det massivt. 2 Tyngden hålls nere. 3 det går åt mindre material och blir därmed billigare. Pvc-fönstret var fött och man byggde upp anläggningar i Tyskland för att snabbt producera fönster. Eftersom det togs fram så snabbt och det var ett nytt material så visste man inte så mycket om byggkvalitet. Tex så tillsattes inte uv-resistent medel.

Detta gjorde att fönstren gulnade och kritade. Kvaliten på den första generationens pvc-fönster var mycket låg. Andra lyftet för komposit-fönster kom med Belin-murens fall och Östeuropas utträde ur Sovjet i början på 90-talet. Det var samma visa. Underhållet av fastigheter hade inte varit någon prioritet.

Det var fattigt och det fanns helt inte pengar till träfönster. pvc-fönster plockades fram igen och nya fabriker för plast-fönster byggdes upp i hela Österuopa. I södra, östra och mellaneuropa så är pvc-fönster det helt dominerande fönstret idag.

Hållbarhet och pvc fönster

Hållbarhet är ett annat argument för plast-fönster här är en definiton av hållbarhet, källa Wikipedia. Hållbarhet är ett samhälleligt mål med tre dimensioner den miljömässiga, ekonomiska och sociala dimensionen. Detta koncept kan användas för att vägleda beslut på global, nationell och individuell konsumentnivå.

Ett relaterat koncept är hållbar utveckling. Båda termerna används ofta synonymt. UNESCO formulerade en distinktion enligt följande: “Hållbarhet är ofta tänkt som ett långsiktigt mål (dvs. en mer hållbar värld), medan hållbar utveckling hänvisar till de många processer och vägar för att uppnå det.”[3] För många människor, särskilt de från miljörörelsen, är hållbarhet nära kopplat till miljöfrågor. Detta kallas också “miljömässig hållbarhet”, och förklaras med modellen “planetära gränser”.

Nya fönster pvc

Allmänheten är oroad över mänsklig påverkan på miljön.   De mest dominerande miljöfrågorna sedan omkring år 2000 har varit klimatförändringar, förlust av biologisk mångfald och miljöföroreningar och markförstöring (såsom avskogning och allmän försämring av ekosystem). Den ekonomiska dimensionen av hållbarhet är lika kontroversiell som begreppet hållbarhet i sig.

Detta beror delvis på de inneboende motsättningarna mellan “välfärd för alla” och miljövård.  För att lösa denna motsägelse måste frikopplingen av ekonomisk tillväxt från miljöförsämring övervägas. Det är svårt att uppnå eftersom miljömässiga och sociala kostnader i allmänhet inte betalas av den enhet som orsakar dem och inte uttrycks i marknadspriset.

Vanligtvis åtgärdas externa effekter antingen inte alls eller lämnas att hanteras av regeringens politik eller av lokal styrning. Den sociala dimensionen av hållbarhet är den minst definierade och minst förstådda dimensionen av hållbarhet. Vissa akademiker har föreslagit fler dimensioner av hållbarhet såsom institutionella, kulturella och tekniska dimensioner.

Hållbarhetsbegreppet har kritiserats från olika håll. En vinkel är att hållbarhet som mål kan vara omöjligt att nå på grund av långtgående skadliga effekter av människor på miljön. Den andra vinkeln är att begreppet är vagt, dåligt definierat och bara ett modeord.

Definition hållbarhet och pvc-fönster

Detta kan illustreras på följande sätt: “Strävan efter hållbarhet innebär att koppla det som är känt genom vetenskapliga studier till tillämpningar i jakten på vad människor vill ha för framtiden”.[15] Modern användning av termen “hållbarhet” var starkt influerad av 1983 års FN-kommission för miljö och utveckling.

Vidare är hållbar utveckling ett globalt koncept som kopplar samman miljö- och sociala frågor och är lika viktigt för utvecklingsländer och industriländer: “miljön” är där vi alla bor; och “utveckling” är vad vi alla gör när vi försöker förbättra vår lott inom denna bostad. De två är oskiljaktiga

Ekonomi för pvc-fönster

Sverige var förskonat från kriget, vi har löpande underhållit våra träfönster, därför har pvc-fönster egentligen aldrig slagit igenom här i Sverige. Orsaken är ju att vi varit förskonade och haft en relativt god realekonomisk utveckling under hela 1900 talet. Vi har haft råd med riktiga träfönster.

Kulturen och generationer av husägare har dessutom gjort att man sett ner på plastfönster. Det har ansetts plastigt, fult, billigt.Marknaden för Naturfönsters plast-fönster är framförallt hus på landet. Där kan man sällan motivera ett fönsterbyte för hundratusentals kronor. Ibland överstiger fönsterbytet till och med värdet på fastigheten.

Likaväl. Ett hus behöver underhållas. Energikostnaderna går historiskt alltid upp. Vi måste möta nya krav på energieffektivitet och hållbarhet när vi ska ta oss an utmaningar med global uppvärmning.DÄRFÖR har komposit-fönster Cirkulär en plats i Naturfönsters produktsortiment.

pvc-fönster cirkuär

Pvc fönster Cirkulär, det hållbara pvc-fönstret från Naturfönster.

Palette: färg på pvc fönster som är anpassat för Svenskt klimat. 

Vill du ha färg på dina pvc-fönster så ger Naturfönsters Palette färgalternativ som håller. Vi har tagit fram de 10 vanligaste Svenska Fönsterfärgerna, och lagt in de i vårt fönster Cirkulär. Färgen är så hållbara att vi vågar ge dig 10 års garanti även på svarta pvcfönster.

På fönster i komposit kan vi även erbjuda folie i ek, bok, svart ek, lärk och många andra träimitationer.

Pvc-fönster, med färg och spröjs.

PvcFönstret hos oss tillverkas som standard i vitt, men kan fås i alla färger. För att minska miljöbelastning och öka livslängd och hållbarhet så färgar vi med en egen färg, Palette som är mycket hållfast och står emot bleking och kritning mycket bra. Kompositfönster Cirkulär är som standard inåtöppnat men går även att få utåtöppnat, som Kulturfönster och Allmogefönster. . Alla pvc-fönster kan fås med spröjs. Antingen i aluminium mellan glasen för underhållsfrihet och bara en ruta att pusta, eller med fasta utanpåliggande spröjs, eller med äkta glasavdelande spröjs.Besök vår webshop för att räkna priser på pvc fönster och dörrar.

Vilka pvc-fönster är bäst i test?

-Naturfönster har satsat allt i att utveckla ett miljövänligt fönster. Vi lagt ner mycket tid och pengar i investeringen av vårt pvc-fönster Cirkulär. Sen har vi också Schuco som inte behöver någon ytterligare förklaring, det är kanske det bästa pvc-fönstret på marknaden.

Det var inget enkelt val för Naturfönster att satsa på pvc-fönster eftersom plast inte förknippas med miljövänlighet och något som är naturligt. Naturfönsters hörnstenar är ju just detta, miljö och naturliga material. Därför tog det lång tid för oss att dels ta beslut, sen utveckla och därefter lansera vårt fönster Cirkulär.Men nu är vi där. Vi är stolta över att kunna sälja ett miljövänligt fönster, ett pvc-fönster som är hållbart..

Pvc-fönster underhållsfria pvc fönster från Naturfönster. Bra pris på pvc-fönster ny Video kolla nu!

Vad kostar ett PVC fönster?

  • Priser pvc-fönster När du ska köpa pvc-fönster så hittar du priser på pvc-fönster hos Naturfönster
  • Pvc-fönster med spröjs, Naturfönster tillverkar vackra spröjsade pvc-fönster, pvc-fönster med spröjs som finns i olika utföranden.
  • Bästa pris pvc-fönster, Naturfönster har mycket bra pris på pvc-fönster och ibland också fraktfritt, passa på att göra en riktigt bra fönsteraffär, köp pvc-fönster till bästa pris hos Naturfönster.
  • Pvc-fönster fast, fasta pvc-fönster hittar du till bra pris och kort leveranstid, bara 3 veckor. Läs mer om fast pvc-fönster

Räkna pris på pvc-fönster i webshop