Pvc-fönster, fina pvc-fönster med spröjs spröjsade pvc fönster.

Pvc-fönster med spröjs

Nu halva priset på pvc-fönster

Halva priset på pvc-fönster, gäller endast vid köp i webshop

Vi har länge sett ett behov av ett hållbart fönster i pvcfönstersegmentet. Arbetet har varit långt och det har viarit viktigt att hela fönstret kan återvinnas, har bästa isolervärde och att underhållet under dess livslängd är lika med noll eller så nära som möjligt. Nu även med spröjs

Vidare ska kvaliteten vara den högsta och hålla en livstid eller två. Resultatet blev pvc-fönstret Cirkulär med spröjs. Vi introducerar en helt ny färg (Palette) som gör att fönstret inte gulnar eller bleks, samtidigt som det inte behöver underhållas.

Vid köp fönster kolla även in våra kompositfönster

pvcfönster

pvcfönster med spröjs

Hållbara pvc-fönster med spröjs från Naturfönster

Våra pvc-fönster med spröjs tillverkas utan bly och tungmetaller, de tillverkas till hälften av återvunnen pvc och hållbarheten är mycket lång. Dessutom behövs de inte underhållas, målas, kittas bara torka av fönstret, håll det rent så håller Cirkulär en livstid eller tvä. pvc-fönster med spröjs spröjsade pvc fönster

hållvara pvc-fönster

Palette: färg på pvc-fönster som håller och färg även på spröjsen

Vill du ha färg på dina pvc-fönster så ger Naturfönsters Palette färgalternativ som håller. Vi har tagit fram de 10 vanligaste Svenska Fönsterfärgerna, och lagt in de i vårt pvc-fönster Cirkulär. Färgen är så hållbara att vi vågar ge dig 10 års garanti även på svarta pvc-fönster med spröjs, spröjsade.

fönster i pvc med spröjs kan vi även erbjuda folie i ek, bok, svart ek, lärk och många andra träimitationer.

Pvc-fönster med spröjs spröjsade pvc fönster för Svenskt klimat

Många pvc-fönster på den Svenska marknaden är inte utvecklad för Skandinaviskt klimat. De är för dåligt isolerade eller har undermåliga glas. Cirkulär är framtaget med Naturfönsters erfarenhet om bistra Svenska vintrar och också allt vanligare heta sommrar. Hållbarheten, isoleringen och kvaliten är gjord för oss i Sverige.

pvc-fönster cirkuär

pvc-fönster med spröjs

Se priser på pvc-fönster