Kompositfönster fönster i komposit – till bra pris.

kompositfönstret Cirkulär introduceras under hösten 2021. Sveriges första cirkulära fönster.

kompositfönster fönster i komposit kompositfönstret. Naturfönster jobbar vidare med sitt hållbarhetsfokus genom att introducera Sveriges Nya hållbara kompositfönster, Cirkulär. Vi har länge sett ett behov av ett hållbart fönster i kompositfönstersegmentet. Arbetet har varit långt och det har viarit viktigt att hela fönstret kan återvinnas, har bästa isolervärde och att underhållet under dess livslängd är lika med noll eller så nära som möjligt.

Vidare ska kvaliteten vara den högsta och hålla en livstid eller två. Resultatet blev kompositfönster Cirkulär. Vi introducerar en helt ny färg (Palette) som gör att fönstret inte gulnar eller bleks, samtidigt som det inte behöver underhållas.

kompositfönster
kompositfönster

Hållbara kompositfönster fönster i komposit kompositfönstret från Naturfönster. Om du ska köpa fönster se även pvc fönster med spröjs

Våra kompositfönster tillverkas utan bly och tungmetaller, de tillverkas till hälften av återvunnen kompositmaterial och hållbarheten är mycket lång. Dessutom behövs de inte underhållas, målas, kittas bara torka av fönstret, håll det rent så håller Cirkulär en livstid eller tvä.

hållvara pvc-fönster

 

Palette: färg på kompositfönster som håller. 

Vill du ha färg på dina pvc-fönster så ger Naturfönsters Palette färgalternativ som håller. Vi har tagit fram de 10 vanligaste Svenska Fönsterfärgerna, och lagt in de i kompositfönstren Cirkulär. Färgen är så hållbara att vi vågar ge dig 10 års garanti även på svarta fönster i komposit.

fönster i komposit kan vi även erbjuda folie i ek, bok, svart ek, lärk och många andra träimitationer.

 

kompositfönster fönster i komposit kompositfönstret, för Svenskt klimat.

Många fönster i komposit på den Svenska marknaden är inte utvecklad för Skandinaviskt klimat. De är för dåligt isolerade eller har undermåliga glas. Cirkulär är framtaget med Naturfönsters erfarenhet om bistra Svenska vintrar och också allt vanligare heta sommrar. Hållbarheten, isoleringen och kvaliten är gjord för oss i Sverige.

kompositfönsetr
kompositfönster fönster i komposit kompositfönstret

Se priser på Cirkuär fönster komposit i vår webshop.