Kompositfönstret Cirkulär. Sveriges första cirkulära fönster.

Nu halva priset på pvc-fönster

Halva priset på pvc-fönster, gäller endast vid köp i webshop

kompositfönster fönster i komposit kompositfönstret. Naturfönster jobbar vidare med sitt hållbarhetsfokus genom att introducera Sveriges Nya hållbara kompositfönster, Cirkulär. Vi har länge sett ett behov av ett hållbart fönster i kompositfönstersegmentet.

Arbetet har varit långt och det har viarit viktigt att hela fönstret kan återvinnas, har bästa isolervärde och att underhållet under dess livslängd är lika med noll eller så nära som möjligt.

Kompositfönster Naturfönster

Kompositfönster Naturfönster

Kompositfönster fönster i komposit – till bra pris.

Vidare ska kvaliteten vara den högsta och hålla en livstid eller två. Resultatet blev kompositfönster pvc fönster Cirkulär. Vi introducerar en helt ny färg (Palette) som gör att fönstret inte gulnar eller bleks, samtidigt som det inte behöver underhållas.

Hos Naturfönster hittar du även Schuco kompositfönster. Högsta kvalitet med hög design. Pris Schuco fönster

Räkna pris på kompositfönster i webshop

kompositfönster

kompositfönster

Hållbara kompositfönster fönster i komposit kompositfönstret från Naturfönster.  Se även

Underhållsfria fönster

pvc fönster med spröjs

Kompositfönster, fönster i komposit. Underhållsfria kompositfönster från Naturfönster. Bra priser.

Våra kompositfönster tillverkas utan bly och tungmetaller, de tillverkas till hälften av återvunnen kompositmaterial och hållbarheten är mycket lång. Dessutom behövs de inte underhållas, målas, kittas bara torka av fönstret, håll det rent så håller Cirkulär en livstid eller tvä.

hållbara pvc-fönster

pvc-fönster kompositfönster Cirkulär är ett hållbart fönster

Palette: färg på kompositfönster som håller. 

Vill du ha färg på dina pvc-fönster så ger Naturfönsters Palette färgalternativ som håller. Vi har tagit fram de 10 vanligaste Svenska Fönsterfärgerna, och lagt in de i kompositfönstren Cirkulär. Färgen är så hållbara att vi vågar ge dig 10 års garanti även på svarta fönster i komposit.

fönster i komposit kan vi även erbjuda folie i ek, bok, svart ek, lärk och många andra träimitationer.

Naturfönster: av generationer för generationer. Naturfönster kombinerar stolta hantverkstraditioner med modern energiteknik när vi tillverkar kompositfönster till dig.Vårt mål är att de ska vara lika vackra om 100 år som idag. Naturfönsters fokus är hållbarhet. Och då menar vi både produkt och miljö.

Kompositfönster Pris

Vi jobbar hårt med hållbarhet, från att ställa krav på virke som ska användas i våra produkter, till att vi ska tillverka och distribuera så hållbart som möjligt till att våra produkter ska ha smart design och vara tillverkade på ett sånt sätt och med sådan kvalitet att de funktionsmässigt håller länge och att det jobbet vi gör på fabriksgolvet ska utföras av produktionspersonal med hög hantverksskicklighet.

Vår mål är att våra produkter ska hålla i generationer. Som Smålänningar kan vi inte bortse från priset på produkten. Naturfönster vill kunna erbjuda hållbara kompositfönster till bra pris och vi vet att våra priser tål att jämföras. VI försöker att göra allt själva, vilket håller nere priset. Vi har inga återförsäljare, vi håller inget lager, vi har egna transporter med egna bilar.

En annan viktig sak är att vi knappt gör någon reklam för våra produkter. Reklam kostar och priset för det måste ju läggas på slutprodukten. VI säljer nästan bara på rekommendationer från tidigare kunder och från våra duktiga partners som installerar våra fönster.

Kompositfönster från Naturfönster: kvalitet för generationer. Men vilket kompositfönster ska man välja?

Det beror först och främst på vilket hus du har, äldre hus, då väljer du något av våra kulturfönster, modernt hus, då blir Naturs vridfönster aktuella Sen kommer energifrågan och valet mellan 2 glas och 3 glas fönster. Tror du energikostnaden kommer bli lägre eller högre än idag. Troligen högre va? Du ska framtidssäkra ditt hus.

Köp nya moderna extra isolerade 3 glas fönster med moderna lågemmissionsglas.Sen beror det väl på till vilket hus du köper. Till ditt hem, huset där du bor året runt ska du välja 3 glas. Både för energibesparing, komfort och inte minst för ljudisolering. Du bör även tänka på att energikostnaden i framtiden inte lär bli lägre.

Naturfönsters 2 glas fönster

Du ska framtidssäkra dina kompositfönster och det gör du med Naturs fönster och dörrar. Ska du bo i huset året runt, behövs 3 glas fönster för ett skönt inomhusklimat. 2-glas passar bäst i sommarhus, garage och förråd. Naturfönsters 2 glas fönster har dels bra spalt mellan glasen för bättre isolering, samt att vi fyller glasen med argongas.

Argon gör att kylan får svårare att vandra utifrån och genom glaspaketet in i ditt hus.Vi belägger även ytterglaset med en tunn metallfilm, en så kallad lågemissionsyta som hjälper solens ljus och strålar att vandra igenom glaset, men som försvårar för rumsvärmen att stråla ut genom glaset. Därför är Naturfönsters 2 glas fönster med energiglas bättre isolerade än vad 3 glas fönster var för bara några år sen.VI har även

vikdörrar

skjutdörrar

Naturs energifönster

Samma sak gäller våra 3 glas fönster, de har också lågemissionsglas och argon mellan glasen. Naturfönsters 3 glas fönster är 50% bättre isolerade än vad 3 glas fönster var för bara några år sen. Om du monterar Naturs energifönster bör du därför samtidigt se över din ventilation i huset.

Våra kompositfönster ger nämligen så bra isolering att ingen tjuvluft kan slinka igenom som det gjorde i dina gamla fönster. Denna tjuvluft gav ju ventilation till huset och har du inga tilläggsventiler i huset bör du installera det när du byter till våra fönster och dörrar. Välj gärna till en ventil i dina nya Naturfönster.

Bra ventilation ihop med bra fönster är viktigt för att du ska må bra och för att dina energikostnader ska hållas låga. Ett mycket bra alternativ är att köpa till Naturfönsters spaltventil i fönstren. Vi bygger då in en extra ventil i fönstret som ger frisk luft och ser till att du och ditt hus mår bra.När du byter fönster så väg även in miljön. Att vi sedan tillverkar våra fönster för hand med stor hantverksskicklighet och kärlek borgar för kvalitet som varar i generationer.

Kompositfönster i olika färger.

Hos Naturfönster kan du köpa Kompositfönster i alla färger. Antingen lackade i valfri RAL-färg eller folierade. Här är några exempel på färg på Kompositfönster, spröjs är också bara exempel, du kan få dina Kompositfönster i vilken typ av spröjs du vill, du kan till och med själv designa.

Kompositfönster fönster i komposit kompositfönstret, för Svenskt klimat.

Många fönster i komposit på den Svenska marknaden är inte utvecklad för Skandinaviskt klimat. De är för dåligt isolerade eller har undermåliga glas. Cirkulär är framtaget med Naturfönsters erfarenhet om bistra Svenska vintrar och också allt vanligare heta sommrar. Hållbarheten, isoleringen och kvaliten är gjord för oss i Sverige.

kompositfönsetr

kompositfönster fönster i komposit kompositfönstret

Räkna pris på pvc-fönster i webshop