Your Cart

Call us toll free: +1 789 2000

Free worldwide shipping on all orders over $50.00

skjutdörrar lyft och skjut

skjutfönster

Skjutfönster

Skjutfönster och fönster är mer än ett funktionellt inslag i ditt hem. Förutom att de ger en öppning från interiören till utsidan, erbjuder de flera mindre uppenbara fördelar för att förbättra ditt boende och ditt välbefinnande. • Ökat naturligt ljus. Begränsad exponering för solljus har länge kopplats till depression. Naturligt ljus ökar energinivåerna och komforten och hjälper till att reglera dina dygnsrytmer för djupare och mer energisk sömn.

Skjutbara glasfönsterar och fönster erbjuder gott om naturligt ljus för att bekämpa säsongens blå. • Bättre vyer. Traditionella fönster släpper in begränsat ljus och separerar visuellt ett rum från utomhus, medan ramarna på vissa konkurrenters fönster stör utsikten. När du byter till det obegränsade glaset från en Naturfönster skjutfönster eller ett fönster får du en bättre bild av din värld. • Energi sparande. Skjutfönster och fönster kan spara överraskande mycket energi.

Eftersom de tillåter mer naturligt ljus behöver du mindre elektricitet för belysning. På våren och hösten öppnar du dessa fönster och fönster för att kyla ditt hem utan luftkonditionering. • Mer plats. Eftersom det inte behöver utrymme för att svänga upp och stängas som en traditionell gångjärnsfönster möjliggör en skjutfönster mer användbart utrymme.

Detta är en särskilt viktig fördel för små eller smala utrymmen. För dragfri komfort, enkel hantering och solid prestanda erbjuder Sunrise Windows & Doors skjutfönsterar och fönster i glas för att överträffa dina förväntningar. Ramisolering av polyuretanskum ger det bästa inom energieffektivitet och komfort. Vi har inte förbisett säkerheten heller.

Natur-skjutfönster inkluderar infällda, plåtskyddiga lås och nattlås, och våra skjutbara altanfönsterar har ett låssystem för större säkerhet.

sidohängda fönster

altandörrar

Fönster är ett av de viktigaste elementen i en byggnads termiska kuvert; ger estetik, släpper in ljus, hjälper till att kontrollera ljudet och fungerar som ett medel för naturlig ventilation. Fönstrens historia är inbäddad i arkitekturens historia, och deras föränderliga design är en hyllning till inte bara arkitektoniska framsteg utan till utvecklingen av inramningsmaterial och glastillverkning.

Vikfönster eller vikpartier
skjutdörrar lyft och skjut

Båda fasadpartierna är beroende på hur du planerar att använda utrymmet. Exempelvis försvinner panelerna på en fickfönster helt ur sikte när fönsteren är helt öppen, eftersom de stoppas in i själva väggen. vikfönsterarna-fönsterar är nedre, istället för toppbelastade, vilket fungerar bra för ombyggnadsprojekt när du inte vill lägga till en strukturell sidhuvud för att bära fönsteren.

Rörande glasväggar Skjutande uteplatsfönsterar Vi vill gärna veta mer om ditt projekt och vilken skjutfönster i glas som är din favorit. Lämna oss en kommentar nedan.

Om du behöver mer inspiration, ladda ner vår gratis guide med ”6 viktiga tips för att välja nya uteplatsfönsterar”. De smala ramarna och de rena linjerna hjälper dig att maximera din syn och aluminiums styrka och stabilitet gör det till ett utmärkt val för utbytes- eller nybyggnadsprojekt.

Aluminium skjutbara glasfönsterar 4) Rörliga glasväggar skjutbara uteplatsfönsterar Glasväggar är verkligen fantastiska och har blivit allt populärare på grund av deras förmåga att hjälpa till att expandera vardagsrum.

Se priser på fönster

Hållbarhet
Design och specifikation
Standarder och förordningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20-70% rabatt vid köp i webshop.

Eller besök vår Lagershop i Småland, titta, köp, hämta eller beställ på plats.
Inga mellanhänder, du köper direkt av Naturfönster.
Betala med kort/Swish i webshop vid beställning och få extra rabatt