Your Cart

Call us toll free: +1 789 2000

Free worldwide shipping on all orders over $50.00

Skjutdörrar isolerade 3 glas fakta & information, bra priser.

Skjutdörrar av trä eller trä med aluminiumutsida av högsta kvalitet. Handtillverkade, skjutdörrar lyft skjut med 3 glas, designade av dig, byggda för ditt hus Skjutdörrar uterum altan glas skjutparti 3 glas isolerade..Alla skjutdörrar 3 glas från Natur är maximalt vinterisolerade och testad täthet. Natur fönster & dörrbyggeri har kommit att bli något av specialist på just vinterisolerade skjutdörrar. Varför? Jo först och främst detaljkvalitet och passform, sen alla valmöjligheter. Men priset på skjutdörrarna är också en avgörande faktor till varför vi levererar många skjutdörrar varje år. På Småländskt maner tillverkar vi allt själva och säljer allt, detta håller nere slutpriset på produkten. Vi håller heller inget lager vilket också ger mindre kostnader. Slutligen levererar vi allt med egna bilar, vilket både ger logistiska fördelar, minskar risken för skador och det blir billigare att leverera med egen bil. För att summera. Väljer du Naturfönsters Skjutdörrar uterum altan glas skjutparti 3 glas isolerade med 3 glas får du högsta kvalitet på din skjutdörr till ett riktigt bra pris.

 
 
skjutparti handtag

lyft skjutdörrar

från Naturfönster

lyftskjutdörr

skjutdörrar 3 glas energi isolerat uterum

från Naturfönster

Skjutdörrar från Natur dörrbyggeri.

skjutdörrar
skjutdörrar

Ett mycket populärt val hos Natur är att byta ut en gammal altandörr och ett fönster i tex ett kök och vardagsrum och montera in våra vackra och vinterisolerade skjutdörrar ut mot en altan eller trädgärden.Man får in enormt mycket mer dagsljus. Samtidigt är våra skjutdörrar normalt lika bra isolerade som din yttervägg. Natur dörrbyggeri bygger din nya skjutdörr för hand. VI sätter in den nya typ av enerergiglas med lågemission och argon som framtidssäkrar dina Skjutdörrar uterum altan glas skjutparti 3 glas isolerade.Komfort, värmebesparing och inte minst för ljudisolering blir överlägsen. Du bör även tänka på att energikostnaden i framtiden inte lär bli lägre. Du ska framtidissäkra dina fönsterdörrar och det gör du med Naturs dörrar.Naturfönsters 3 glas skjutdörrar lyft skjut har dels bra spalt mellan glasen för bättre isolering, samt att vi fyller glasen med argongas. Argon gör att kylan får svårare att vandra utifrån och genom glaspaketet in i ditt hus.Natur belägger även ytterglaset med en tunn metallfilm, en så kallad lågemissionsyta som hjälper solens ljus och strålar att vandra igenom glaset, men som försvårar för rumsvärmen att stråla ut genom glaset.Därför är Naturfönsters 3 glas fönsterdörrar med energiglas upp till dubbelt så bra isolerade än vad 3 glas var för bara några år sen.När du monterar Naturs Skjutdörrar uterum altan glas skjutparti 3 glas isolerade bör du samtidigt se över din ventilation i huset. Våra skjutdörrar ger nämligen så bra isolering att ingen tjuvluft kan slinka igenom som det gjorde i dina gamla dörrar.Denna tjuvluft gav ju ventilation till huset och har du inga tilläggsventiler i huset bör du installera det när du byter till våra skjutdörrar. Välj gärna till en ventil i dina nya skjutdörr.Bra ventilation ihop med bra dörrar är viktigt för att du ska må bra och för att dina energikostnader ska hållas låga. Ett mycket bra alternativ är att köpa till Naturs spaltventil i skjutdörren.Vi bygger då in en extra ventil i dörren som ger frisk luft och ser till att du och ditt hus mår bra.

Teknisk fakta för 3 glas skjutdörrar

Karmdjup: 184 mmGlas: Lågemission energiglas 3 glas. U-0,7Uw konstruktion: 1,1Profil: modernMontering: Adjufix montering. Drevning. Leveras förberedd, borrat.Tjocklek på karm i trä:184mmOm aluminiumbeklädnad: bygger 12mmTjocklek på karm och aluminiumbeklädnad: 196 mmBredd på karm i trä:55mmHöjd Aluminiumtröskel på utsidan:10mmHöjd Aluminiumtröskel på insidan:48mmNatur tillverkar skjutdörrar i alla storlekar och med alla färger. Med eller utan aluminiumbeklädnad på utsidan. Finns med 1 skjutbar del eller 2 skjutbara delar.Mått på 3 glas skjutdörrar2 luft enkelt skjutparti.Bredd: Från modul 16 till modul 39. Exaktmått mot tillägsskostnadHöjd: Modul 20 och 21, Andra mått mot tilläggskostnad kan leverera 18-24Färger på Skjupartier: Standardfärg på trä NCS S0502-Y, och på aluminium RAL 9016. Mot tillägg kan du få dina nya skjutpariter i alla NCS färger på trä och alla RAL färger på aluminium. Allt för att passa din smak och ditt hus perfekt.Hur kan Naturfönster leverera 3 glas skjutdörrar till kanske marknadens bästa pris?En av hemligheterna till att Natur fönster & dörrbyggeri levererar så många skjutdörrar varje år är priset. Våra priser tål verkligen att jämföras. VI har nästan ingen marknadsföring alls, utan säljer bara via våra återkommande kunder som är byggföretag och rekomendationer från kunder. Kvaliten är såklart avgörande, men priset på våra Skjutdörrar är nog också en stor förklaring. VI vet att vi håller mycket konkurrenskraftiga priser och det beror på att vi tillverkar och säljer allt själva och undviker mellanhänder som fördyrar. När vi får volym i produktionen kan vi också få ner materialpriser. Den sista pusselbiten för att kunna erbjuda dig ett riktigt bra pris med bibehållen kvalitet är att vi fraktar och levererar allt själva. Våra egna lastbilar kör ut din Skjutdörr till dig för då vet vi att vi minimerar risken för skador, vi kan samordna leveranserna och sparar du ytterligare pengar i slutmålet som är att ge dig ett riktigt högkvalitativt skjutdörr till bästa pris Det Smålänska sättet att tillverka och leverera helt enkelt. Gör allt själv.

Se även

Skjutparti

vikdörrar

fönster och dörrar från Naturfönster
naturfönster

Hållbara skjutdörrar

Naturfönsters fokus är hållbarhet. Och då menar vi både produkt och omgivning. Vi jobbar hårt med hållbarhet, från att ställa krav på virke som ska användas i våra produkter, till att vi ska tillverka och distribuera så hållbart som möjligt till att våra produkter ska ha smart design och vara tillverkade på ett sånt sätt att de funktionsmässigt håller länge och att det jobbet vi gör på fabriksgolvet ska utföras av produktionspersonal med hög hantverksskicklighet. Vår mål är att våra produkter ska hålla i generationer.

20-70% rabatt vid köp i webshop.

Eller besök vår Lagershop i Småland, titta, köp, hämta eller beställ på plats.
Inga mellanhänder, du köper direkt av Naturfönster.
Betala med kort/Swish i webshop vid beställning och få extra rabatt