Nya energifönster sparar pengar och miljö

energifönster

Energifönster

Vi är förvånade över att i många medier se hur många timmar de ägnar åt att ge oss idéer för att spara på energi. Vi pratade redan för några veckor sedan i en artikel om förbrukningen av olika apparater och apparater som vi alla har hemma och han gillar att använda dem korrekt kan hjälpa oss att spara lite energi. Med Naturfönsters energifönster sparar man pengar och minskar miljöavtrycken.

energifönster

Vi kommer inte att gå in på detta ytterligare, eftersom det som sagt finns många andra experter som ger goda råd i denna fråga.

 

Men om vi vill fördöma det absurda, som detta leder till i många fall. För några dagar sedan såg vi i ett tv -program en expert, som rådde en familj som inte kunde klara sig och inte kunde betala elräkningen, “råd” om vad som kommer att förändra alla deras hushållsapparater i deras hem för att spara på elräkningen.

 

Det verkar förvånande att en expert kan råda en familj

 

Vi försöker alltid vara så realistiska som möjligt och inte ge absurda råd. Det faktum att en familj investerar pengar i ett fönsterbyte, naturligtvis rekommenderar vi det och vi har sagt det många gånger att det är en investering snarare än en kostnad. Men naturligtvis är vårt råd inte riktat till de människor som inte har ekonomiska problem och kan möta denna investering.

 

Byte av en apparat, vi tycker att den ska göras när den har nått slutet av sin livscykel eller har en stor haveri, vilket gör att dess reparation inte rekommenderas. Naturligtvis, om det är nödvändigt att ändra det, rekommenderar vi att du väljer en med en effektiv klassificering (med hänsyn till dess energimärkning).

Energifönster bra för plånboken och miljön

Vi applicerar något som liknar fönstren. Skillnaden är att fönster teoretiskt aldrig kommer att plötsligt sluta fungera över en natt. Vi måste därför veta hur vi identifierar om fönstren vi har, ändringen rekommenderas.

 

Vi måste också välja rätt tid för att ändra dem. Normalt är bytet av fönster intressant för att det ska sammanfalla med någon annan typ av reformer som vi ska göra i vårt hem. En enkel målning av vårt hem är en bra tid att dra nytta av och byta fönster. Det kan till exempel också vara så snart du flyttar in i ett hem, även i många fall om det är ett nytt hem. Vackra Ekfönster hittar du hos Naturfönster

 

Förutom estetiska skäl, som alltid är lätta att identifiera, måste vi veta hur vi identifierar om våra fönster uppfyller sina huvudsakliga funktioner som termiska, akustiska och energibesparande isolatorer.

 

Om du har fönster, vad märker du att du har luftläckor runt omkretsen, det är för att de har problem i lederna eller om de är den typiska glidningen eftersom borstarna är slitna. Det är möjligt att problemet inte bara är med packningarna eller borstarna utan med själva fönstret.

 

Om du har aluminiumfönste rAluminiumfönster och när du rör vid profilerna inuti på vintern ser du att de är mycket kallare än temperaturen i ditt hem, det beror på att de inte ger någon isolering. Det är också möjligt att du har kondensproblem på vintern i samma profiler.

 

Eller om du på sommaren spelar dem igen, och du märker att profilerna är heta inuti. Eller om du slår på luftkonditioneringen och du ser att när du stänger av den snabbt bildas en het zon runt fönstren. Allt detta betyder att du har oisolerande fönster och att de tappar energin som du ger med värme på vintern eller luftkonditionering på sommaren.

 

I alla dessa fall kan du vara intresserad av att ändra dem.

 

Naturligtvis, om du har ett akustiskt problem, är det en annan anledning till att byta fönster.

 

I det här fallet, begränsa dig inte till att bara byta glas. Du måste byta glas plus fönstermontering och se till att fönstret har en, ett krav för att det ska vara ett fönster med bra akustiskt beteende.

 

Om du vill se information om glas och dess akustiska värden kan du se det på denna länk.

 

Vi tror att det fortfarande saknas information i vårt land om vikten av värmeisolering i byggnader för att spara energi. Det vill säga, energi sparas inte bara genom att förbättra de elektriska apparaterna, men i de flesta fall kan fler besparingar uppnås genom att förbättra isoleringen. Därav utvecklingen av fler och fler hus med nästan nollförbrukning.

 

En stor del av energiförbrukningen i vårt hem är avsedd för luftkonditionering i öst. Därför, om vi vill hålla en behaglig temperatur i vårt hem på sommaren, utan alltför stora utgifter för luftkonditionering, har vi inte mer