Vikdörr uterum 3 glas av trä eller trä med aluminiumutsida av högsta kvalitet. Handtillverkade, vikdörrar vikpartier fasadpartier med 3 glas för uterum altan glas skjutparti 3 glas isolerade, fullt vinterisolerade för att sättas direkt i fasad eller isolerat uterum. Designade av dig, byggda för ditt hus.

Alla vikdörrar vikpartier fasadpartier 3 glas från Naturfönster är maximalt vinterisolerade och testad täthet. Natur fönster & dörrbyggeri har kommit att bli något av specialist på just vinterisolerade vikdörrar. Varför? Jo först och främst detaljkvalitet och passform, sen alla valmöjligheter.

 

Vikdörr uterum 3 glas från Naturfönster

Men priset på vikdörren är också en avgörande faktor till varför vi levererar många vikdörrar varje år. På Småländskt maner tillverkar vi allt själva och säljer allt, detta håller nere slutpriset på produkten. Vi håller heller inget lager vilket också ger mindre kostnader.

Slutligen levererar vi allt med egna bilar, precis som med våra fönster, vilket både ger logistiska fördelar, minskar risken för skador och det blir billigare att leverera med egen bil. För att summera.

Väljer du Naturs vikdörr med 3 glas får du högsta kvalitet på din vikdörr för uterum till ett riktigt bra pris.VI tillverkar även skjutdörrar trä ska du köpa fönster så kontakta Naturfönster.

vikdörrar

VIkdörrar

Pris priser på vikdörr vikdörrar 3 glas isolerade

Priser på vikdörrar 3 glas i trä utåtöppnade

Priser på vikdörrar 3 glas i trä med aluminium utåtöppnade

VIkdörrar 3 Glas Skjutpartier från Naturfönster

VIkdörrar  från Naturfönster

Vikdörr vIkdörrar från Naturfönster

VIkdörrar från Naturfönster

VIkdörr 3 glas energi isolerat uterum från Naturfönster

Vikdörrar vikpartier storlek mått

vikdörrar vikpartier mått storlek

Vikdörr uterum 3 glas finns i en mängd öppningsvarianter och upp till 8 dörrar, max höjd 240 cm, max bredd 720 cm.

Vikdörrar Vikpartier från Naturfönster kan beställas i en mängd öppnigsalternativ. Som hela partiet som skjuts åt ett håll, eller med en gångdörr, eller med 2-3 gångdörrar. Max höjd är 240 cm max bredd är 720 cm.

Uterum Vikdörr 3 glas från Natur dörrbyggeri.

Ett mycket populärt val hos Naturfönster är att byta ut en gammal altandörr och ett fönster i tex ett kök och vardagsrum och montera in våra vackra och vinterisolerade vikdörrar ut mot en altan eller trädgärden eller för uterum.

VIkdörrar uterum altan glas skjutparti 3 glas isolerade för isolerade uterum.Man får in enormt mycket mer dagsljus. Samtidigt är våra vikdörrar normalt lika bra isolerade som din yttervägg. Natur dörrbyggeri bygger din nya skjutdörr för hand.

VI sätter in den nya typ av enerergiglas med lågemission och argon som framtidssäkrar din vikdörr.Komfort, värmebesparing och inte minst för ljudisolering blir överlägsen.

3 glas vikdörrar

Du bör även tänka på att energikostnaden i framtiden inte lär bli lägre. Du ska framtidssäkra dina fönsterdörrar och det gör du med Naturs dörrar.Naturfönsters 3 glas vikdörrar har dels bra spalt mellan glasen för bättre isolering, samt att vi fyller glasen med argongas.

Argon gör att kylan får svårare att vandra utifrån och genom glaspaketet in i ditt hus.Vi belägger även ytterglaset med en tunn metallfilm, en så kallad lågemissionsyta som hjälper solens ljus och strålar att vandra igenom glaset, men som försvårar för rumsvärmen att stråla ut genom glaset.Därför är Naturfönsters 3 glas vikdörrar med energiglas upp till dubbelt så bra isolerade än vad vikdörrar för bara några år sen.

Nyhet nu tillverkar Naturfönster även underhållsfria fönster kompositfönster riktiga pvc-fönster plastfönster i högsta kvalitet, dessutom hållbart tillverkade. Finns även som skjutdörrar och vikdörrar.

vikdörrar

vikdörr uterum 3 glas

Natur Vikdörr

När du monterar Naturs vikdörr bör du samtidigt se över din ventilation i huset. Våra vikdörrar ger nämligen så bra isolering att ingen tjuvluft kan slinka igenom som det gjorde i dina gamla dörrar.Denna tjuvluft gav ju ventilation till huset och har du inga tilläggsventiler i huset bör du installera det när du byter till våra skjutdörrar.

Välj gärna till en ventil i dina nya vikdörr. Bra ventilation ihop med bra dörrar är viktigt för att du ska må bra och för att dina energikostnader ska hållas låga. Ett mycket bra alternativ är att köpa till Naturs spaltventil i vikdörren.Vi bygger då in en extra ventil i dörren som ger frisk luft och ser till att du och ditt hus mår bra.

vikdörr

vikdörr

Kvalitet och isolering i Naturfönsters vikdörrar

VI markerar detta och stryker under det stort. Det är stor skilnad i kvaliet, täthet och funktion på inåtgående och utåtgående vikdörrar. När dina vikpartier är nya så märker du kanske inte så stor skillnad, men vikdörrarna ska sitta i ditt hus i många många år och tidens tand och väder och vind gör inåtgående vikdörrar otäta.

VI tillverkar UTÅTGÅENDE vikdörrar. Överlägsen täthet

Naturfönster tillverkar som standard utåtgående vikdörrar och en av många fördelar är en överlägsen täthet. Varför? Jo, ju mer vinden blåser desto tätare blir ju våra vidörrar eftersom vinden trycker dörrarna in mot karmen, inåt rummet. På inåtgående vikdörrar blir det tvärtom, ju mer det blåser, desto otätare blir de eftersom dörrarna trycks ut från karmen. Luft kommer in mellan karm och båge.Vi tillverkar vikdörrar uterum altan glas skjutparti 3 glas isolerade av högsta kvalitet.

Utåtgående vikdörrar från Natur dörrbyggeri frigör utrymme.

Nästa fördel med Naturfönsters vikdörr är att eftersom de öppnas utåt, utifrån rummet så tar de ju ingen plats i rummet. Du kan möblera på ett annat sätt och de tar ingen plats när de öppnas.

Olika varianter på öppning på Vikdörrar hos Naturfönster

Vi tillverkar utåtöppnade vikdörrar och vi har alla öppningsscheman. Som standard, vilket vi rekommenderar så har vi en gångdörr på vänster eller höger sida. Sen beroende på hur stor öppning du vill ha så kan du få vikdörrarna med 2 eller 3 dörrar som öppnas åt motsvarande håll. Alltså 2+1, 3+1, 4+1 delat vikparti. Du kan få din vikdörr fasadparti i alla färger.

på trä är NSC färger standard, på aluminiumbeklädd vikdörrr så kan du få alla RAL färger på utsidan.Mot förfrågan kan vi även tillverka andra öppningsscheman, tex att alla dörrarna går åt ett hålll, utan gångdörr. VI kan även tillverka inåtgående vikdörrar, något vi inte rekommenderar.

Nyhet: Nu försäljning av vikdörrar vikpartier fasadpartier även till privatpersoner. Våra högkvalitativa fönster och dörrar säljs genom byggföretag i hela Sverige. Både till nybyggnation, och renovering, det stora intresset för våra produkter gör att vi nu lanserar försäljning även till privatpersoner. Vår webshop erbjuder nu försäljning även till privatpersoner. Dock endast i volym. Minsta beställning är 15 000 sek plus moms.

Teknisk fakta för vikdörr uterum 3 glas

Karmdjup: 78 mmGlas: Lågemission energiglas 3 glas. U-0,7Uw konstruktion: 1,3Profil: modernMontering: Adjufix montering. Drevning. Leveras förberedd, borrat.Tjocklek på karm i trä: 78 mmNatur tillverkar vikdörrar vikpartier fasadpartier i alla standardstorlekar och i alla färger. Med eller utan aluminiumbeklädnad på utsidan.Öppning: som standard erbjuder vi och vi rekommenderar 1 gångdörr och 2, 3 eller 4 vikdörrar som viks utåt och öppnas åt motsatt håll.

Färger på vikdörr uterum 3 glas:

Standardfärg på trä NCS S0502-Y, och på aluminium RAL 9016. Mot tillägg kan du få dina nya skjutpariter i alla NCS färger på trä och alla RAL färger på aluminium. Allt för att passa din smak och ditt hus perfekt.Hur kan Naturfönster leverera 3 glas vikdörrar vikdörr uterum 3 glas till kanske marknadens bästa pris?En av hemligheterna till att Natur fönster & dörrbyggeri levererar så många vikdörrar varje år är priset.

Våra priser tål verkligen att jämföras

VI har nästan ingen marknadsföring alls, utan säljer bara via våra återkommande kunder som är byggföretag och rekomendationer från kunder. Kvaliten är såklart avgörande, men priset på våra vikdörrar är nog också en stor förklaring. VI vet att vi håller mycket konkurrenskraftiga priser och det beror på att vi tillverkar och säljer allt själva och undviker mellanhänder som fördyrar. När vi får volym i produktionen kan vi också få ner materialpriser.

Den sista pusselbiten för att kunna erbjuda dig ett riktigt bra pris med bibehållen kvalitet är att vi fraktar och levererar allt själva. Våra egna lastbilar kör ut din Skjutdörr till dig för då vet vi att vi minimerar risken för skador, vi kan samordna leveranserna och sparar du ytterligare pengar i slutmålet som är att ge dig ett riktigt högkvalitativt skjutdörr till bästa pris Det Smålänska sättet att tillverka och leverera helt enkelt. Göra allt själv.

fönster och dörrar från Naturfönster

Naturfönster

Hållbara vikdörr uterum 3 glas

Naturfönsters fokus är hållbarhet. Och då menar vi både produkt och omgivning. Vi jobbar hårt med hållbarhet, från att ställa krav på virke som ska användas i våra produkter, till att vi ska tillverka och distribuera så hållbart som möjligt till att våra produkter ska ha smart design och vara tillverkade på ett sånt sätt att de funktionsmässigt håller länge och att det jobbet vi gör på fabriksgolvet ska utföras av produktionspersonal med hög hantverksskicklighet. Vår mål är att våra produkter ska hålla i generationer.