Skjutdorrar-altan-skjutdorrar-uterum
priser på skjutdörrar

Skjutdörr trä aluminium 3 glas, bra priser.

YouTube video

Skjutdörrar av trä eller trä med aluminiumutsida 3 glas av högsta kvalitet. Handtillverkade, skjutdörrar lyft skjut med 3 glas, designade av dig, byggda för ditt hus Skjutdörr trä aluminium 3 glas isolerade..Alla skjutdörrar 3 glas från Natur är maximalt vinterisolerade och testad täthet. Natur fönster & dörrbyggeri har kommit att bli något av specialist på just vinterisolerade Skjutdörr trä aluminium 3 glas. Varför? Jo först och främst detaljkvalitet och passform, sen alla valmöjligheter. Men priset på skjutdörrarna är också en avgörande faktor till varför vi levererar många skjutdörrar varje år. På Småländskt maner tillverkar vi allt själva och säljer allt, detta håller nere slutpriset på produkten. Vi håller heller inget lager vilket också ger mindre kostnader. Slutligen levererar vi allt med egna bilar, vilket både ger logistiska fördelar, minskar risken för skador och det blir billigare att leverera med egen bil. För att summera. Väljer du Naturfönsters Skjutdörrar uterum altan glas skjutparti 3 glas isolerade med 3 glas får du högsta kvalitet på din Skjutdörr trä aluminium 3 glas till ett riktigt bra pris.Vårt underhållsfria sortiment blir också mer populärt spröjsade pvc fönster och  fönster komposit

skjutdörr glas
skjutdörr glas skjutdörrar

YouTube video

pris priser på skjutdörr skjutdörrar
skjutparti handtag

lyft skjutdörrar

från Naturfönster

lyftskjutdörr

skjutdörrar 3 glas energi isolerat uterum

från Naturfönster

Skjutdörr trä aluminium 3 glas från Natur dörrbyggeri.

Ett mycket populärt val hos Natur är att byta ut en gammal altandörr och ett fönster i tex ett kök och vardagsrum och montera in våra vackra och vinterisolerade skjutdörrar ut mot en altan eller trädgärden.Man får in enormt mycket mer dagsljus. Samtidigt är våra skjutdörrar normalt lika bra isolerade som din yttervägg. Natur dörrbyggeri bygger din nya skjutdörr för hand. VI sätter in den nya typ av enerergiglas med lågemission och argon som framtidssäkrar din Skjutdörr trä aluminium 3 glasKomfort, värmebesparing och inte minst för ljudisolering blir överlägsen. Du bör även tänka på att energikostnaden i framtiden inte lär bli lägre. Du ska framtidissäkra dina fönsterdörrar och det gör du med Naturs dörrar.Naturfönsters Skjutdörr trä aluminium 3 glas har dels bra spalt mellan glasen för bättre isolering, samt att vi fyller glasen med argongas. Argon gör att kylan får svårare att vandra utifrån och genom glaspaketet in i ditt hus.Natur belägger även ytterglaset med en tunn metallfilm, en så kallad lågemissionsyta som hjälper solens ljus och strålar att vandra igenom glaset, men som försvårar för rumsvärmen att stråla ut genom glaset.Därför är Naturfönsters 3 glas fönsterdörrar med energiglas upp till dubbelt så bra isolerade än vad 3 glas var för bara några år sen.När du monterar Naturs Skjutdörr trä aluminium 3 glas bör du samtidigt se över din ventilation i huset. Våra skjutdörrar ger nämligen så bra isolering att ingen tjuvluft kan slinka igenom som det gjorde i dina gamla dörrar.Denna tjuvluft gav ju ventilation till huset och har du inga tilläggsventiler i huset bör du installera det när du byter till våra skjutdörrar. Välj gärna till en ventil i dina nya skjutdörr.Bra ventilation ihop med bra dörrar är viktigt för att du ska må bra och för att dina energikostnader ska hållas låga. Ett mycket bra alternativ är att köpa till Naturs spaltventil i skjutdörren.Vi bygger då in en extra ventil i dörren som ger frisk luft och ser till att du och ditt hus mår bra.

Nyhet nu tillverkar Naturfönster även underhållsfria fönster kompositfönster riktiga pvc-fönster plastfönster i högsta kvalitet, dessutom hållbart tillverkade. Finns även som skjutdörrar och vikdörrar.

Nyhet: Nu försäljning av Skjutdörr trä aluminium 3 glas även till privatpersoner. Våra högkvalitativa fönster och dörrar säljs genom byggföretag i hela Sverige. Både till nybyggnation, och renovering, det stora intresset för våra produkter gör att vi nu lanserar försäljning även till privatpersoner. Vår webshop erbjuder nu försäljning även till privatpersoner. Dock endast i volym. Minsta beställning är 15 000 sek plus moms.
kontakta

Teknisk fakta för Skjutdörr trä aluminium 3 glas

Karmdjup: 184 mmGlas: Lågemission energiglas 3 glas. U-0,7Uw konstruktion: 1,1Profil: modernMontering: Adjufix montering. Drevning. Leveras förberedd, borrat.Tjocklek på karm i trä:184mmOm aluminiumbeklädnad: bygger 12mmTjocklek på karm och aluminiumbeklädnad: 196 mmBredd på karm i trä:55mmHöjd Aluminiumtröskel på utsidan:10mmHöjd Aluminiumtröskel på insidan:48mmNatur tillverkar skjutdörrar i alla storlekar och med alla färger. Med eller utan aluminiumbeklädnad på utsidan. Finns med 1 skjutbar del eller 2 skjutbara delar.Mått på Skjutdörr trä aluminium 3 glas2 luft enkelt skjutparti.Bredd: Från modul 16 till modul 39. Exaktmått mot tillägsskostnadHöjd: Modul 20 och 21, Andra mått mot tilläggskostnad kan leverera 18-24Färger på Skjupartier: Standardfärg på trä NCS S0502-Y, och på aluminium RAL 9016. Mot tillägg kan du få dina nya skjutpariter i alla NCS färger på trä och alla RAL färger på aluminium. Allt för att passa din smak och ditt hus perfekt.Hur kan Naturfönster leverera Skjutdörr trä aluminium 3 glas till kanske marknadens bästa pris?En av hemligheterna till att Natur fönster & dörrbyggeri levererar så många skjutdörrar varje år är priset. Våra priser tål verkligen att jämföras. VI har nästan ingen marknadsföring alls, utan säljer bara via våra återkommande kunder som är byggföretag och rekomendationer från kunder. Kvaliten är såklart avgörande, men priset på våra Skjutdörrar är nog också en stor förklaring. VI vet att vi håller mycket konkurrenskraftiga priser och det beror på att vi tillverkar och säljer allt själva och undviker mellanhänder som fördyrar. När vi får volym i produktionen kan vi också få ner materialpriser. Den sista pusselbiten för att kunna erbjuda dig ett riktigt bra pris med bibehållen kvalitet är att vi fraktar och levererar allt själva. Våra egna lastbilar kör ut din Skjutdörr till dig för då vet vi att vi minimerar risken för skador, vi kan samordna leveranserna och sparar du ytterligare pengar i slutmålet som är att ge dig ett riktigt högkvalitativt skjutdörr till bästa pris Det Smålänska sättet att tillverka och leverera helt enkelt. Gör allt själv.

YouTube video

Hållbara skjutdörrar

Naturfönsters fokus är hållbarhet. Och då menar vi både produkt och omgivning. Vi jobbar hårt med hållbarhet, från att ställa krav på virke som ska användas i våra produkter, till att vi ska tillverka och distribuera så hållbart som möjligt till att våra produkter ska ha smart design och vara tillverkade på ett sånt sätt att de funktionsmässigt håller länge och att det jobbet vi gör på fabriksgolvet ska utföras av produktionspersonal med hög hantverksskicklighet. Vår mål är att våra produkter ska hålla i generationer. Nyhet nu även pvc-fönster och skjutdörrar i pvc och aluminium.

skjutdörrar profil ritning skiss detalj tvärsnitt

skjutdörrar Natur profil ritning skiss detalj tvärsnitt

Flaggspröjs fönster och dörrar med flaggspröjs

Flaggfönster flaggspröjs för fönster   Ska du renovera dina gamla fönster och köpa Isolerglas Energiglas [...]

See More
Ytterdörr Antik från Naturfönster

Ytterdörr Antik pardörrar ytterdörrar 1700 och 1800 tal   [...]

See More

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av kommande kampanjer och nyheter

[contact-form-7 id=”8136″]