Plastfönster Nya Naturfönster Cirkulär Sveriges första cirkulära fönster. Eller välj Schuco fönster från Naturfönster.

Plastfönster hållbara plastfönstret från Naturfönster. Lösning, måste ses!

Plastfönster från Naturfönster. Naturfönster jobbar vidare med hållbarhet genom att introducera Sveriges Nya hållbara Plastfönster Cirkulär ett hållbart fönster i plast.

Vi har länge sett ett behov av ett hållbart fönster i plastfönstersegmentet. Det har varit viktigt att hela fönstret kan återvinnas, har bästa isolervärde och att underhållet under dess livslängd är lika med noll eller så nära som möjligt.

Plastfönster

Plastfönster Cirkulär från Naturfönster

Plastfönster -Cirkulär- hållbara plast fönster. Nyhet!

Vidare ska kvaliteten vara den högsta och hålla en livstid eller två. Resultatet blev Plastfönstret Cirkulär. Vi introducerar en helt ny färg (Palette) som gör att fönstret inte gulnar eller bleks, samtidigt som det inte behöver underhållas.

Just nu, kampanjj på plastfönster Cirkulär, skynda fynda och bara 3 veckors leveranstid.

Nu finns även Schuco Pvc-fönster hos Naturfönster. Högsta kvalitet med hög design. Pris Schuco fönster

Just nu, Kampanjpris på plastfönster och bara 3 veckors leveranstid, klicka här

Plastfönstret Cirkulär Nyhet

Sveriges första cirkulära fönster.

Naturfönster jobbar vidare med sitt hållbarhetsfokus genom att introducera Sveriges Nya hållbara fönster, Cirkulär. Vi har länge sett ett behov av ett hållbart fönster i plastfönstersegmentet.

Arbetet har varit långt och det var viktigt att hela fönstret kan återvinnas, har bästa isolervärde och att underhållet under dess livslängd är lika med noll eller så nära som möjligt.

Vidare ska kvaliteten vara den högsta och hålla en livstid eller två. Resultatet blev fönstret Cirkulär. Vi introducerar en helt ny färg (Palette) som gör att fönstret inte gulnar eller bleks, samtidigt som det inte behöver underhållas.

Plastfönster tillverkat med högsta kvalitet och med lägsta miljöpåverkan.

Naturfönster har även utvecklat färgen palette som dels är uv-resistent och som i pricnip inte bleks, det gör att du kan få dina nya fönster i pvc i vilken färg du vill, också det i högsta kvalitet och till minst klimatavtryck. Kvaliten är designad och inbyggd redan i produktionen av våra pvc-fönster. Räkna pris på pvc-fönster

Hållbara plastfönster från Naturfönster

Våra plastfönster tillverkas utan bly och tungmetaller, de tillverkas till hälften av återvunnen plast och hållbarheten är mycket lång. Dessutom behövs de inte underhållas, målas, kittas bara torka av fönstret, håll det rent så håller Cirkulär en livstid eller tvä.

Du kan måttbeställa dina plastfönster i alla storlekar, i alla färger (se vår unika färg Palette) och du kan få dem med spröjs, poster och vi tillverkar även dörrar, skjutdörrar och vikdörrar fullt vinterisolerade i pvc, för minimal miljöpåverkan och maximal livslängd.

plastfönster

plastfönster

Färger på plastfönster med mycket lång livstid

Vill du ha färg på dina plastfönster så ger Naturfönsters Palette färgalternativ som håller. Vi har tagit fram de 10 vanligaste Svenska Fönsterfärgerna, och lagt in de i vårt fönster Cirkulär. Färgen är så hållbara att vi vågar ge dig 10 års garanti även på svarta fönster.Vi kan även erbjuda folie i ek, bok, svart ek, lärk och många andra träimitationer.

Plastfönster för Svenskt klimat

Många plastfönster på den Svenska marknaden är inte utvecklad för Skandinaviskt klimat. De är för dåligt isolerade eller har undermåliga glas. Cirkulär är framtaget med Naturfönsters erfarenhet om bistra Svenska vintrar och också allt vanligare heta sommrar. Hållbarheten, isoleringen och kvaliten är gjord för oss i Sverige.

plast fönster

Plast fönster komposit

Plastfönster med ekonomi

I Sverige älskar vi våra träfönster, men för de som vill ha ett billigare alternativ har Plastfönstret börjat vinna mark. Våra träfönster, Kulturen och generationer av husägare har dessutom gjort att man sett ner på plastfönster. Det har ansetts plastigt, fult, billigt.Marknaden för Naturfönsters plastfönster är framförallt hus på landet.

Där kan man sällan motivera ett fönsterbyte för hundratusentals kronor. Ibland överstiger fönsterbytet till och med värdet på fastigheten. Likaväl. Ett hus behöver underhållas.

Energikostnaderna går historiskt alltid upp. Vi måste möta nya krav på energieffektivitet och hållbarhet när vi ska ta oss an utmaningar med global uppvärmning. DÄRFÖR har plastfönster Cirkulär en plats i Naturfönsters produktsortiment.

pvc-fönster cirkuär

Plastfönster Cirkulär, det hållbara plastfönstret från Naturfönster.

Palette: färg på plastfönster som är anpasat för Svenskt klimat. 

Vill du ha färg på dina plastfönster så ger Naturfönsters Palette färgalternativ som håller. Vi har tagit fram de 10 vanligaste Svenska Fönsterfärgerna, och lagt in de i vårt fönster Cirkulär. Färgen är så hållbara att vi vågar ge dig 10 års garanti även på svarta plastfönster.

På fönster i komposit kan vi även erbjuda folie i ek, bok, svart ek, lärk och många andra träimitationer.

Plastfönster för Svenskt klimat

plastfönster

plastfönster

Många plastfönster på den Svenska marknaden är inte utvecklad för Skandinaviskt klimat. De är för dåligt isolerade eller har undermåliga glas. Cirkulär är framtaget med Naturfönsters erfarenhet om bistra Svenska vintrar och också allt vanligare heta sommrar. Hållbarheten, isoleringen och kvaliten är gjord för oss i Sverige.

Se priser på Cirkuär fönster i vår webshop fönster.

Plastfönster är ett lågprisalternativ på fönster och dörrar, dessutom är plast något som inte förknippas med hållbarhet. Naturfönster tillverkar riktiga träfönster och dörrar, men för lägenheter och för hus utanför städer där husen kostar mycket mindre än i stan är det svårt att få ekonomi i ett fönsterbyte för hundra tusentals kronor.

Då är plastfönster det enda försvarbara. Frågan vi ställde oss var, hur kan vi tillverka ett fönster i hög kvalitet, till lågt pris som är hållbart och miljövänligt?Efter mycket arbete kan vi nu stolt presentera Naturfönster Cirkulär.

Det hållbara plastfönstret Cirkulär är ett plastfönster tillverkat helt av återvunnet pvc material. Utan bly och tungmetaller. Det är underhållsfritt och behöver därför inte oljas, målas eller bearbetas under sin livslängd på uppskattningsvis 100 år.

Inbrottsskydd plastfönster

Naturfönster Cirkulär har förstärkts med stålinsatser i karm och båge. Det ger fönstret stabilitet och säkerhet. Cirkulär är inåtöppnat vilket ökar säkerheten ytterligare eftersom det inte går att bända upp med tillhygge så som tex en kofot utifrån. Det har även multipla låspunkter vilket yttterligare förstärker inbrottskyddet.

Men karm och båge är bara en del av lösningen. Att öka ett fönsters säkerhet totalt sett kräver specialglas med tanke på att själva glaset vanligtvis är den mest sårbara och riktade delen av fönstret.

Därför erbjuder vi laminerat säkerhetsglas i olika tjocklekar. Denna består av två glasskivor inklämda tillsammans med en speciell folie laminerad mellan dem. Detta förhindrar att glassplitter faller ut om de går sönder och därmed kan rutan slås upprepade gånger och inte krossas. Laminerat säkerhetsglas är standard på Naturfönsters altandörrar, men vi kan även erbjuda det på fönster.

Ytterligare säkerhetsutrustningsalternativ inkluderar dolda gångjärn och låsande dörrhandtag som kan hjälpa till att uppgradera fönstret till motståndsklass. Denna motståndsnivå har speciella säkerhetsglas och garanterar tillräcklig säkerhet för ditt hus. För övre våningar är det vanligtvis tillräckligt att installera enklare typ av laminerat glas.

Ljudreducering fönster

Även om fönster som har utmärkt värmeisolering också gör ett bra jobb för att minska ljudet, kan ytterligare åtgärder vidtas om ljudisolering är en prioritet. Naturfönster kan erbjuda bullerdämpande glas,  där vi ökar avståndet mellan varje glas, samt specialglas. Buller består av ljudvågor, eller energi som färdas genom luften. För att minska ljudet måste energin i dessa ljudvågor reduceras.

Tack vare dess flexibla egenskaper är Plast mycket lätt att bearbeta. Detta är anledningen till att vi ofta tillverkar fönster där krav på form är annorlunda. takkupor eller triangulära fönster.

Hållbara Plastfönstret

Eftersom Plast är syntetiskt är det mycket lätt att arbeta med under tillverkningsprocessen. Det betyder att det är både enkelt och billigt att välja icke-rektangulära former, vilket gör båge, takkupor eller triangulära former enkla att tillverka. Plastfönster är lika flexibelt när det kommer till ditt val av färg tack vare vår hållbara Palette-färg.

Detta ger dig inte bara otaliga färgalternativ, utan har den extra fördelen att den ytterst skyddar den yttre ramen från väderslitage och mindre repor.

Cirkulär från Naturfönster, det hållbara plastfönstret. Nyhet!

Vilka plastfönster är bäst?

Plastfönster som ger låg miljöpåverkan vid tillverkning, som är återvinningsbart, som kräver minimalt underhåll under sin livstid och som isolerar väl så att energiåtgången vid uppvärmningen av ditt hus minskar och därmed klimatpåverkan. Naturfönsters fönster i pvc, Cirkulär har allt detta.

Plastfönstet Cirkulär

Fönstret Cirkulär tillverkas som standard i vitt, men kan fås i alla färger. För att minska miljöbelastning och öka livslängd och hållbarhet så färgar vi med en egen färg, Palette som är mycket hållfast och står emot bleking och kritning mycket bra.

Plastfönstet Cirkulär är som standard inåtöppnat men går även att få utåtöppnat, som Kulturfönster och Allmogefönster.

Alla plastfönster kan fås med spröjs. Antingen i aluminium mellan glasen för underhållsfrihet och bara en ruta att pusta, eller med fasta utanpåliggande spröjs, eller med äkta glasavdelande spröjs.Besök vår webshop för att räkna priser på plastfönster och dörrar.

Vilka plastfönster är bäst i test?

Naturfönster har satsat allt i att utveckla ett miljövänligt fönster. Vi lagt ner mycket tid och pengar i investeringen av vårt plastfönster Cirkulär. Vi har därför bara ett system av plastfönster.

Det var inget enkelt val för Naturfönster att satsa på plastfönster eftersom plast inte förknippas med miljövänlighet och något som är naturligt. Naturfönsters hörnstenar är ju just detta, miljö och naturliga material.

Därför tog det lång tid för oss att dels ta beslut, sen utveckla och därefter lansera vårt fönster Cirkulär. Men nu är vi där. Vi är stolta över att kunna sälja ett miljövänligt fönster, ett plastfönster som är hållbart..

Plastfönster nackdelar?

Känslan och ljusinsläppet, definitivt. Det är normalt tjockare karmar och bågar på plast fönster men vi har jobbat för att hålla ner dimensionen.

Väljer du utåtgående plast fönster Cirkulär så är faktiskt måtten samma som våra kulturfönster, alltså inte lägre ljusinsläpp.

Sen är det känslan. Ja, den kan vi inte göra något åt. Det är trots inte RIKTIGA träfönster som Naturfönsters ordinarie sortiment.

Räkna pris på plastfönster i webshop