Naturfönster levererar Schuco fönster dörrar i pvc och aluminium. Schuco är kanske den leverantör av profiler för pvc och aluminium med högst kvalitet och framförallt är Schuco känt för sin design med minimala karmar, bågar som ger maximalt ljusinsläpp. Designade fönster och dörrpartier som ofta är Arkitektens val vid nybyggnation om det ska vara underhållsfria fönster och dörrar.

Pvc-fönster Schucco pvc fönster Schuco

Pvc-fönster Schucco pvc fönster Schuco

Schuco fönster dörrar skjutdörrar fasadpartier Schüco, finns att köpa hos Naturfönster

Schuco väljer man för kvaliten.

 • noggrannhet och precision i tillverkning,
 • beprövad tillverkningsteknik som garanterar tillförlitlighet och hållbarhet,
 • unik design,
 • utmärkt värmeisolering och akustiska parametrar,
 • skydd mot fukt och smuts.

solenergitransmittans, visar hur mycket av solstrålningen som faller i en vinkel nära 90° som överförs genom glaset in i rummet.

Lt-ljustransmissionskoefficient – visar vilken del av synligt ljus som faller i en vinkel nära 90° som överförs genom glaset. Ljustransmissionsfaktorn “Lt” anges alltid som ett %-värde. Ju högre %-värde för ljustransmissionskoefficienten är, desto mer ljus tränger in genom glaset in i rummet.

Schucco fönster

Ug-koefficient – Den används för att visa vinster eller förluster av värme genom glaset som orsakas av skillnaden mellan ute- och innelufttemperaturen. Ju lägre U-värde, desto bättre värmeisoleringsegenskaper hos inglasningen. U-koefficienten uttrycks i enheten W / m2K.

Microventilation: Naturligt luftväxling genom springan mellan fönsterbågen och ramen säkerställer ett hälsosamt inomhusklimat. Dessutom garanterar beslagen i detta läge inbrottsskydd som i fallet med ett skruvat fönster

 • exceptionellt motstånd mot höga temperaturer och negativa yttre faktorer
 • möjlighet att använda färg på båda sidor (invändigt och utvändigt).

Fönsterbeslag för skydd mot inbrott

Med moderna högkvalitativa beslag har högsta kvalitet. Det är deras tillförlitlighet som vi lägger särskild vikt vid i tillverkning. Högklassiga beslag säkerställer fönstrets tillförlitlighet, d.v.s. dess enkla öppning och stängning, samt skyddar mot inbrott, eftersom korrekt utvalda beslagsmodeller förhindrar att fönstren öppnas från utsidan.

SCHUCO-profilen av högsta kvalitet, hög finish, beprövad teknik är villkoren som ett bra fönster ska uppfylla. Schuco fönster hos Naturfönster ger funktioner som skydd mot buller, föroreningar, fukt och kyla samt energibesparing.

Kvalite är det viktigaste på Schuco-fönster, Naturfönster tillverkar med kvalitet, på  profiler och beslag, .

Om du vill kan du även välja till folie på profilen, finns så det ser ut som Trälook.

Att välja PVC-fönster och dörrar är en livstidsinvestering, därför fokuserar vi på hög produktkvalitet. Denna kvalitet garanteras genom användning av den senaste tekniken:

SCHÜCO – leverantör av PVC-profiler är den innovativa profiltillverkaren, känd för sin kvalitet. Levererar produkter till 50 länder runt om i världen.

Se även

Schuco pvc-fönster
Schueco pvc fönster
Schüco PVC

Varför Schüco-fönster?

Schüco-systemen finns att köpa hos Naturfönster och passar perfekt med 3 glas och ger ett smäckert uttryck, med smala fönsterprofiler. Schuco har mycket god värmeisolering och omfattande tillbehör. Design är Schucos adelsmärke. smala synliga profilbredder och höga akustiska isolering.

Systemegenskaper: Schuco hos Naturfönster.

 • 5-kammarstruktur av ram och båge
 • Bladets bredd 70 mm
 • Glas. 3 glas är standard.
 • Bra värmeisolering: U-koefficient 1,0 W
 • Mycket bra skydd mot buller och väderfaktorer
 • Olika färg- och stilvarianter

Schuco fönster, Schüco dörrar skjutdörrar fasadpartier, brett sortiment hos Naturfönster

Schüco sätter nya standarder inom innovativ ramteknik: en ny typ av PVC-U/aluminium-kompositteknik tillåter en slimmad smal fönsterkonstruktion att kombineras med utmärkta värmeisoleringsegenskaper. Stängda luftkammare i ramprofilen möjliggör maximal värmeeffektivitet, hittills otänkbar utan användning av skumisolering.

Trots sina fantastiska värmeisoleringsegenskaper förblir ramprofilerna smala och eleganta, vilket tillåter maximalt ljus. Speciellt för nybyggda bostäder låter Naturfönsters energisnåla fönster installera mer generöst tilltagna fönster och därmed lättare och luftigare bostadsutrymmen.

säkerhet

Utöver sitt moderna, eleganta utseende erbjuder Schuco energibesparande fönster en hög nivå av säkerhet och skydd för ditt hem: kompositmaterialets höga motståndskraft och det över genomsnittliga grunddjupet med huvudsakligen internt monterade beslag ger lite möjligheter för inbrottstjuvar.

bekvämlighet

Schuco fönster är energibesparande fönster som även skyddar mot buller, kyla och fukt med hjälp av kvalitativa tätninglister. De utmärkta värmeisoleringsegenskaperna gör dessa fönster till exklusiva fönster – eftersom temperaturen på ramen på insidan inte sjunker märkbart under innertemperaturen, inte ens på midvinter. Drag och kondens undviks därför effektivt och permanent.

Energibesparande fönster – Schuco

Schuco fönster,  energibesparande fönster och deras enskilda komponenter förblir lätta att rengöra och mer eller mindre underhållsfria, även under en längre tid. Ytbehandlingarna är färg- och ljusäkta och beslag och handtag är tätade mot korrosion.

Du kan vara säker på att dina nya, skräddarsydda Schuco-fönser,  kommer att ge dig en underhållsfri vardag, i många år framöver. Kvalitet är en självklarhet med detta moderna fönster. Dessutom gör vettiga tillbehör att allt kan göras mycket bekvämare och enklare.

Med genomtänkta PVC flerkammarprofiler, ett grundventilationsdjup på 70 mm och 3 glas, uppnår Naturfönsters Schuco fönster, utmärkta värmeisoleringsvärden Dragiga golvytor framför dörrar, förhindras därför effektivt. Ett innovativt packningssystem garanterar maximalt motstånd mot vind och slagregn, samt optimal ljudisolering. Och det beprövade låssystemet uppfyller de högsta kraven på inbrottsskydd.

För pris på Schuco fönster se vår webshop