altandörrar balkongdörrar spröjs pardörrar dubbeldörrar

Altandörrar balkongdörrar spröjs pardörrar dubbeldörrar fakta.

Altandörrar balkongdörrar spröjs pardörrar dubbeldörrar dörrar altan, specialtillverkade för ditt hus, designade av dig. Naturfönster, genuint hantverk.

Naturfönster tillverkar ytterdörrar, fönsterdörrar och isolerade skjutdörrar.

Fönsterdörrar i trä och trä med aluminiumutsida. Du bestämmer själv mått och hängning, om det ska vara helglas eller bröstning.

Som standard är de vita NCS S0502-Y på utsida och insida, men du kan välja själv vilken färg du vill ha. På träfönster väljer du bland alla NCS färger, på aluminium väljer du bland alla RAL färger. Spröjs finns som tillval.

Välkommen att kontakta oss priser och ideer
fönsterdörr bröstad

Altandörr

från Naturfönster

fönsterdörr

fönsterdörrar

från Naturfönster

fönsterdörrar

Fönsterdörrar

från Naturfönster

Altandörrar balkongdörrar spröjs pardörrar dubbeldörrar från Natur dörrbyggeri.

Köper du fönsterdörrar till en helårsbostad bör du välja 3 glas, och då den nya typ av energiglas som Natur tillverkar. Både för komfort, värmebesparing och inte minst för ljudisolering.

Du bör även tänka på att energikostnaden i framtiden inte lär bli lägre. Du ska framtidissäkra dina fönsterdörrar och det gör du med Naturfönsters dörrar. Ska du bo i huset året runt, behövs 3 glas dörrar för ett skönt inomhusklimat. 2-glas passar bäst i sommarhus, garage och förråd.

Naturs 3 glas fönsterdörrar har dels bra spalt mellan glasen för bättre isolering, samt att vi fyller glasen med argongas. Argon gör att kylan får svårare att vandra utifrån och genom glaspaketet in i ditt hus.

VI belägger även ytterglaset med en tunn metallfilm, en så kallad lågemissionsyta som hjälper solens ljus och strålar att vandra igenom glaset, men som försvårar för rumsvärmen att stråla ut genom glaset.

Därför är våra 3 glas fönsterdörrar med energiglas upp till dubbelt så bra isolerade än vad 3 glas var var för bara några år sen.

När du monterar Naturfönsters energidörrar altandörrar balkongdörrar spröjs pardörrar dubbeldörrar bör du samtidigt se över din ventilation i huset. Våra fönsterdörrar ger nämligen så bra isolering att ingen tjuvluft kan slinka igenom som det gjorde i dina gamla dörrar.

Denna tjuvluft gav ju ventilation till huset och har du inga tilläggsventiler i huset bör du installera det när du byter till våra dörrar. Välj gärna till en ventil i dina nya fönsterdörr.

Bra ventilation ihop med bra dörrar är viktigt för att du ska må bra och för att dina energikostnader ska hållas låga. Ett mycket bra alternativ är att köpa till Naturs spaltventil i fönsterdörren. Vi bygger då in en extra ventil i dörren som ger frisk luft och ser till att du och ditt hus mår bra.

spröjs löstagbara

Nyhet: Nu försäljning även till privatpersoner.

Våra högkvalitativa fönster och dörrar säljs genom byggföretag i hela Sverige. Både till nybyggnation, och renovering, det stora intresset för våra produkter gör att vi nu lanserar försäljning även till privatpersoner.

Vår webshop erbjuder nu försäljning även till privatpersoner. Dock endast i volym. Minsta beställning är 15 000 sek plus moms.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av kommande kampanjer och nyheter