Your Cart

Call us toll free: +1 789 2000

Free worldwide shipping on all orders over $50.00

Pris Vridfönster trä 3 glas fönster Hfönster, vit färg NCS S0502-Y

Andra typer av glas

GLASSKYDD FÖR UTRUSTNING
Ibland kräver produktionsmaskiner en säkerhetssköld för att skydda operatören från aspekter av produktionsprocessen som kan inkludera flygande råvaror. Operatören behöver fortfarande se produktionsprocessen och glasskärmar ger tydlig synlighet och skydd. Glasskydd kan rengöras regelbundet och är inte lika känsliga för nötning och föroreningar som kan fördunkla plast. Olika typer av glas kan tillsammans med keramik ge styrka och värmebeständighet under produktionsprocessen.
Varmkant fönster.

läs gärna mer om

Fönster byte brf bostadsrättsförening

Fönster dörrar video

Distansglas – ibland bara kallade distanser – används i isoleringsglasenheter (IGU) för att skapa ett utrymme som fysiskt skiljer glasliterna. Det utrymme det skapar fylls ibland med inerta gaser som ökar IGU: s isoleringsegenskaper. Distanshållare kan tillverkas av olika material (plast, metaller, kompositer) och beroende på material och IGU spelar de olika roller förutom att skapa utrymmet. Avståndshållare med varma kanter skapar ytterligare ett lager för värmeförlust genom fönstren. vissa distanser kan hjälpa till att absorbera fukt.
Glaskeramik häll.
Spisen är gjord av en glaskeramisk blandning som ger spisen den styrka och värmebeständighet som krävs för att sitta ovanpå värmeelement. Glaset i kaminen kyls innan det genomgår en speciell värmebehandling för att delvis kristallisera glaset. Slutresultatet är ett stycke som kan expandera och krympa med värmen, som det behövs, utan att vara så porös som traditionell keramik.

GLASBLÅSNING
Glasblåsning avser handlingen att manipulera smält glas till konstnärliga bitar. Många människor känner igen en form av glasblåsning som kallas friblåsning, vilket är luftblåsning genom ett rör till en klump av smält glas i slutet av röret. Friblåsande skapar glasögon som kan formas till andra former medan glaset förblir varmt. Formblåsning liknar friblåsning, men inkluderar att placera den smälta glasblocket i en formform och blåsa glaset för att fylla formen.
GLAZIER PUNKTER
En typ av glasstopp, glasörspetsar håller glas i en båge eller träram och används ofta i bild- och spegelramning. Glasartikelpunkter är vanligtvis platta metallstycken, med en spets i ena änden som kilar in i ramen och två små bitar som sitter i en 90 graders vinkel för att skapa en avsats bakom vilket glaset sitter och håller det jämnt mot ramen.
Gorillaglas
GORILLA GLASS®
Corning Glass har en serie keramiskt hybridglas med det registrerade namnet Gorilla Glass. Gorilla Glass beskrivs som tunnare och lättare än andra glas och rapporteras också vara hårdare än andra glas och lika hård som en safir. Gorillaglas utsätts för en kemisk process som kallas jonbyte, vilket är det som ger glaset den hårdhet som det är känt för. Enligt Cornings webbplats skapades vetenskapen bakom Gorilla Glass på 1960-talet men den produkt som skapades då skiljer sig sammansättningsvis från de olika inkarnationerna av Gorilla Glass som finns idag (det finns fyra sorters Gorilla Glass på marknaden). Gorilla Glass kan ofta hittas på elektroniska enheter som smarttelefoner och surfplattor, och företaget säger att det kan användas i fordonsapplikationer.
VÄTSKNING

Spröjsade kulturfönster och allmogefönster med spröjs

3 glas fönster & 2 glas fönster

Värmeblötning är en metod för att tillverka termiskt härdat glas för att minska risken för spontan brott. Eftersom spontan brott kan inträffa när nickelsulfid är i glaset, värmebläckning sker i en kammare och utsätter glaset för högre värmenivåer än nickelsulfiden tål, vilket gör att biten går sönder i en säker miljö snarare än under installationen eller i slutkundens besittning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20-70% rabatt vid köp i webshop.

Eller besök vår Lagershop i Småland, titta, köp, hämta eller beställ på plats.
Inga mellanhänder, du köper direkt av Naturfönster.
Betala med kort/Swish i webshop vid beställning och få extra rabatt