Fönsterbyte bostadsrättsförening BRF fastighet fastighetsägare, fönster och dörrar

På många orter i Sverige kan vi erbjuda ett komplett fönsterbyte till Bostadsrättsföreningar BRF, fastighetsägare och ibland även som underentreprenör till byggbolag. Detta sker genom våra partnerföretag som är byggföretag med avtal med Naturfönster. Kravet är minst 200 fönster eller dörrar som ska installeras.

Fönster byte bostadsrättsförening BRF fastighet fastighetsägare

BRF fastighet

Fönsterbyte i en fastighet ger många fördelar.

-Buller: Nya moderna fönster har bättre ljudreducering, våra fönster kan dessutom förses med bättre glas för lägre dB värden. Ligger fastigheten nära väg eller järnväg kan det finnas pengar att söka för fönsterbyte till bättre ljudvärden.

-Energibesparing: Alla våra fönster har den nya generationens lågemissionsglas energiglas med bästa isolering. På ytterglasen sitter en liten metallfilm som fungerar som ett filter som släpper igenom solens ljus och värme, men reflekterar den kortstråliga rumsvärmen som stannar i huset. Med våra fönster sänker ni garanterat uppvärmningskostnaden.

-Underhåll: väljer ni vår underhållsfria serie av fönster och dörrar så sparar ni tiotusentals kronor varje år i uteblivet underhåll.

-Säkerhet: alla våra dörrar har som standard personsäkerhetsglas. Vill ni förstärka inbrottsskyddet så har vi lösningar för det också.

Naturfönster kan erbjuda er alla typer av fönster, sidohängda, vrid, kulturfönster, allmogefönster, kopplade fönster, skjutpartier, dörrar, skjutdörrar i trä och trä aluminium. Hittar ni inte vad ni önskar, ta en kontakt med oss för att se om vi kan tillgodose vad ni vill ha.

Bor eller verkar du i en Bostadsrättsförening BRF, eller har ett fastighetsbestånd som behöver nya fönster kontakta oss för en offert.

 

Se även

Fönsterordlista förklaring av begrepp

Ordlista fönster

Sidohängda fönster