Hos Naturfönster är det du som är designer och vi tillverkar dina 2+1 sidohängda fönster kulturfönster allmogefönster efter dina ideer och ritningar. Allt med högsta kvalitet och för att passa ditt hus perfekt.

2+1 sidohängda fönster kulturfönster allmogefönster fakta.

Spröjsade fönster Naturfönster fönster med spröjsning kulturfönster allmogefönster och dörrar

Spröjsade fönster Naturfönster fönster med spröjsning kulturfönster allmogefönster och dörrar

Allmogedörrar Naturdörren dörrar i Allmoge

Allmogedörrar Naturdörren

Priser Allmogefönster pris Allmoge fönster

Priser Allmogefönster

Naturfönsters Allmogefönster - fönster i gammal allmogestil

Naturfönsters Allmogefönster – fönster i gammal allmogestil

Vi levererar 2 glas fönster sidohängda kulturfönster allmogefönster samt även kopplade fönster 2+1 samt fönster i ek eller andra träslag. tvåglas fönster kan få med aluminiumbeklädnad på utsidan för minimalt underhåll.I vår fabriksförsäljning/webshop kan du räkna pris på 2+1 sidohängda fönster kulturfönster allmogefönster.

Sidohängda fönster Naturfönster tillverkar ditt sidohängda fönster i alla storlekar, färger, spröjs

Välkommen att kontakta oss priser och ideer

2 glas fönster från Naturfönster

Kopplade Fönster 2+1 från Naturfönster

Vill du ha något annat? Hittar du inte vad du söker på vår sida eller i vår webshop. Välkommen att kontakta oss för priser och ideer.

Teknisk fakta för 2+1 sidohängda fönster

Karmdjup: 105 mmKarmhöjd 57 mmGlas: Lågemission energiglas 2+1 glas. U-1,2Uw konstruktion: 1,5Profil: AllmogeMontering: Adjufix montering. Drevning. Leveras förberedd, borrat. Nyhet: Nu försäljning även till privatpersoner. Våra högkvalitativa fönster och dörrar säljs genom byggföretag i hela Sverige. Både till nybyggnation, och renovering, det stora intresset för våra produkter gör att vi nu lanserar försäljning även till privatpersoner.

Vår webshop erbjuder nu försäljning även till privatpersoner. Dock endast i volym. Minsta beställning är 15 000 sek plus moms.2+1 sidohängda fönster kulturfönster allmogefönster från Naturfönster är sidohängda fönster framtagna för hus i äldre stil. Glasen är 2 plus 1 och alla Naturfönsters fönster är energifönster och det beror på att vi installerar lågemissionsglas med argon i fönstren.

En rad tekniska detaljer och våra tätningslister gör att du får ett fönster med ett gammaldags utseende men med modern isolering. Gjord för att hålla under mycket lång tid fram över. Med Natrufönster behöver du bara byta fönster en gång.

Sidohängda fönster sidohängt. Hållbara sidohängda fönster, Naturfönster. Måste ses!

 

Bör man välja man välja 3-glas när man köper nya fönster? Eller är 2 glas bra nog?

Svaret är att det beror på vilket hus du köper fönster till. Till ditt hem, huset där du bor året runt ska du välja 3 glas. Både för energibesparing, komfort och inte minst för ljudisolering.Du bör även tänka på att energikostnaden i framtiden inte lär bli lägre. Du ska framtidissäkra dina fönster och det gör du med Naturs fönster och dörrar. Ska du bo i huset året runt, behövs 3 glas fönster för ett skönt inomhusklimat.

2-glas passar bäst i sommarhus, garage och förråd.Naturs 2 glas fönster har dels bra spalt mellan glasen för bättre isolering, samt att vi fyller glasen med argongas. Argon gör att kylan får svårare att vandra utifrån och genom glaspaketet in i ditt hus.Natur belägger även ytterglaset med en tunn metallfilm, en så kallad lågemissionsyta som hjälper solens ljus och strålar att vandra igenom glaset, men som försvårar för rumsvärmen att stråla ut genom glaset.Därför är Naturs 2 glas fönster med energiglas bättre isolerade än vad 3 glas fönster var för bara några år sen.Samma sak gäller våra 3 glas fönster, de har också lågemissionsglas och argon mellan glasen.

Om du monterar Naturs energifönster bör du samtidigt se över din ventilation i huset.Våra fönster ger nämligen så bra isolering att ingen tjuvluft kan slinka igenom som det gjorde i dina gamla fönster. Denna tjuvluft gav ju ventilation till huset och har du inga tilläggsventiler i huset bör du installera det när du byter till våra fönster och dörrar.Välj gärna till en ventil i dina nya Naturfönster.

Bra ventilation ihop med bra fönster är viktigt för att du ska må bra och för att dina energikostnader ska hållas låga. Ett mycket bra alternativ är att köpa till Naturs spaltventil i fönstren. Vi bygger då in en extra ventil i fönstret som ger frisk luft och ser till att du och ditt hus mår bra.

Nyhet nu tillverkar Naturfönster även underhållsfria fönster kompositfönster riktiga pvc-fönster plastfönster i högsta kvalitet, dessutom hållbart tillverkade. Finns även som skjutdörrar och vikdörrar.

2+1  fönster fakta

tillverkas som sidohängda fönster. Tvåglasfönster använder man i äldre kulturbyggnader där man helt enkelt inte ville eller få att sätta in treglasfönster. Glasfönster är även populära alternativ enklare hus fritidshus när man inte bor hela året och som man kanske heller inte har fullt uppvärmt.

Naturs vackra kulturfönster allmogefönster med två glas är mycket populära bland människor som har äldre hus där de vill ha tidstypiska fönster. Natur tillverkar 2-glas fönster som standard i vit färg och i modulmått men du kan beställa dina nya fönster i exakt mått på centimeter och i Vilka färger du vill för att passa exakt till ditt hus. Mycket vanligt på 2-glasfönster är att man har spröjs som tillval.

se även

Fönster dörrar blogg

Fönster bra att veta fönsterfakta

Runda halvrunda fönster

Naturfönster tillverkar både löstagbara spröjs äkta spröjs som är fast på glaset

Vackra beslag med haspar och hakar förstärker intrycket äldre fönster med den stora skillnaden att våra fönster är mycket bra isolerande.Tvåglasfönster med energiglas.Vi tillverkar bara den nya generationens med lågemissionsglas Argon fyllning mellan glasen. Detta ger ett Vilket välisolerat fönster men med den bibehållna gamla stilen.

Naturs Tvåglasfönster är idag Lika bra isolerade som treglasfönster var på 90-talet.2 + 1 glas kopplade fönsterTillverkar även kopplade fönster 2 + 1 glas. Detta fönster är ett mycket populärt val hus kulturhus där man vill behålla den gamla stilen. Naturs sortiment av kopplade är mycket populärt och säljs i volym på grund av att vi kan hålla bra pris.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av kommande kampanjer och nyheter

I vår fabriksförsäljning webshop Kan du få en kostnadsfri offert och själv räkna fram snabbt och enkelt pris på dina nya fönster och dörrar.Alla 2-glasfönster samt två plus ett fönster tillverkas som standard i vitt och i modulmått men du kan få dina fönster i alla färger och i specialmått på centimeter.Ska man välja tvåglasfönster eller treglasfönster?

Om du bor i huset året runt och behöver eller vill spara energi då Ska du välja treglasfönster. Genom att välja treglasfönster så framtidssäkrar du även huset, energipriserna kommer förmodligen inte gå ner utan upp i framtiden. Har du en fritidsfastighet eller 1000 inte bor i hela tiden där inte fullt upp varmt så du gör 2-glasfönster alldeles utmärkt tänk dessutom på att våra två glasfönster Idag är mycket bättre än treglasfönster var bara för 20 år sedan. Sen finns det ju såklart Estetiska aspekter.

Treglasfönster passar inte i gamla hus Jag vill behålla den typiska stilen, är huset k-märkt kanske du inte ens får sätta in 3-glasfönster. Här kan våra 2+1 fönster, kopplade fönster, var ett bra alternativ.Vill du ha en kostnadsfri offert på 2-glasfönster av högsta kvalitet gå in i vår fabriksförsäljning/webshop och räkna fram  Ditt pris snabbt och enkelt.