runda fönster

Runda halvrunda fönster från Naturfönster, bra pris.

Hos Naturfönster är det du som är designer och vi tillverkar dina runda och halvrunda träfönster efter dina ideer, med eller utan spröjs, i alla NCS färger.

Allt med högsta kvalitet och för att passa ditt hus perfekt. Vi levererar 3 glas fönster med bästa isolering.

Hållbara runda halvrunda fönster från Naturfönster

Naturfönsters fokus är hållbarhet. Och då menar vi både produkt och miljö. Vi jobbar hårt med hållbarhet, från att ställa krav på virke som ska användas i våra produkter, till att vi ska tillverka och distribuera så hållbart som möjligt till att våra produkter ska ha smart design och vara tillverkade på ett sånt sätt och med sådan kvalitet att de funktionsmässigt håller länge och att det jobbet vi gör på fabriksgolvet ska utföras av produktionspersonal med hög hantverksskicklighet. Vår mål är att våra produkter ska hålla i generationer.

Som Smålänningar kan vi inte bortse från priset på produkten. Naturfönster vill kunna erbjuda hållbara fönster till bra pris och vi vet att våra priser tål att jämföras. VI försöker att göra allt själva, vilket håller nere priset. Vi har inga återförsäljare, vi håller inget lager, vi har egna transporter med egna bilar. En annan viktig sak är att vi knappt gör någon reklam för våra produkter. Reklam kostar och priset för det måste ju läggas på slutprodukten. VI säljer nästan bara på rekommendationer från tidigare kunder och från våra duktiga partners som installerar våra fönster. Vi tillverkar även

fönster aluminium

fönster med spröjs

hållbara runda halvrunda fönster
hållbara fönster
Pris priser på runda och halvrunda fönster

Teknisk fakta för runda och halvrunda fönster

Karmdjup: 68 mm

Karmhöjd 57 mm

Glas: Lågemission energiglas 3 glas. U-0,7

Uw konstruktion: 1,2

Profil: Allmoge

Montering: Adjufix montering. Drevning. Leveras förberedd, borrat.

Naturfönster vackra runda och halvrunda fönster är tillverkade av högkvalitativ långsamvuxen fur med hög andel kärnvirke. FInns med eller utanpåliggande spröjs. Kan fås i alla RAL färger på utsida och eller insida. Du väljer själv färg på utsida och insida. Standardfärg är vit NCS S0502-Y. Samma sak gäller fönster och skjutdörr

YouTube video

Nyhet: Nu Fabriksförsäljning även till privatpersoner.

Våra högkvalitativa fönster och dörrar säljs genom byggföretag i hela Sverige. Både till nybyggnation, och renovering. Sedan lång tid har vi fått förfrågan om att lansera dem även till privatpersoner. Nu gör vi det. Vår webshop erbjuder nu fabriksförsäljning även till privatpersoner.

Nu har du chans att få våra fabrikspriser om du löser monteringen själv. Dock endast i volym. Minsta beställning är 15 000 sek plus moms. Nyhet nu tillverkar Naturfönster även underhållsfria fönster kompositfönster riktiga pvc-fönster plastfönster i högsta kvalitet, dessutom hållbart tillverkade.

Klicka här för priser på runda och halvrunda fönster köp direkt i vår webshop
Flaggspröjs fönster och dörrar med flaggspröjs

Flaggfönster flaggspröjs för fönster   Ska du renovera dina gamla fönster och köpa Isolerglas Energiglas [...]

See More
Ytterdörr Antik från Naturfönster

Ytterdörr Antik pardörrar ytterdörrar 1700 och 1800 tal   [...]

See More