bäst fönster, fönster, Köpa fönster

Vad ska man tänka på när man köper fönster?

köpa nya fönster

Vad ska man tänka på när man köper fönster?

1. Stil, fönstret ska passa ditt hus.

2. Material, vill du måla?

3. Isolering, hur bra fönster ska man ha?

4. Ventilation. När du byter fönster till våra energifönster måste du se över ventilationen.

köpa fönster och dörrar

köpa fönster och dörrar

 

Stil: Ditt hus, hur det är byggt, när det är byggt avgör vilken typ av fönster som passar bäst. Ditt tycke och smak avgör resten. Tänk på att du bara byter fönster en gång, du ska leva med dem länge, välj därför rätt och spara inte in de sista tusenlapparna utan ge dina fönster och dörrar den perfekta stilen som du trivs med.

 

Material: Det vanligaste fönstret på den svenska Marknaden är fortfarande trä. Trä/aluminium är populärast på moderna hus och för hus på landet eller sommarstuga så passar våra pvc-fönster bra.

 

Isolering: Naturfönster har som standard 3 glas fönster, prisskillnaden är liten mellan 2 och 3 glas, energin kommer inte bli billigare i framtiden så framtidssäkra ditt hus med riktiga energifönster 3 glas från Naturfönster.

 

Ventilation: När du installerar Naturfönsters energifönster så finns det stor risk att ventilationen i huset försämras. De gamla fönstren läckte säkert en del, nu är det slut med det med dina nya Naturfönster, då bör du se över ventilationen, särskilt om du har självdrag. En spaltventil, tilluftsventil i dina fönster är ett bra alternativ. Beställ det på dina nya Naturfönster.

 

Räkna pris på fönster i fönster webshop

Om Naturfönster

Naturfönster: Natur fönster & dörrbyggeri AB. Tillverkar och säljer hållbara fönster, dörrar, fasadpartier, skjutpartier. Fabriksförsäljning direkt till kund.

Relaterade inlägg