kompositfönster, pvc-fönster, underhållsfria fönster

Pvc-fönster Naturfönsters hållbara pvc fönster Cirkulär

pvc-fönster

Vilka är fördelarna med PVC-Fönster?

Pvc-fönster dörrar. Pvc fönster skjutdörrar dörrar vikdörrar. Köp i webshop till halva priset.

 PVC-fönster är nummer ett i energieffektivitet

 

Fönstrets ram har en avgörande roll för att främja energi och kostnadseffektiv värmeisolering. Fönsterprofiler av PVC gör toppmärken jämfört med fönster i aluminium eller trä. De har bättre isoleringsvärden och kan minska energi- och uppvärmningskostnaderna. Det finns en särskilt hög energibesparingspotential vid användning av PVC-fönsterramar i passivhusstandarden. Idag kan passivhusfönster tillverkas effektivt och kostnadseffektivt med hjälp av toppmoderna PVC-profiler och det nu vanliga trippelglaset.

 

PVC-fönster har ett mycket bra kostnads-nyttoförhållande

 

PVC-fönster erbjuder tydliga kostnadsfördelar, både vid upphandling och under hela livscykeln. Trästomme är ungefär 50% dyrare än PVC-profiler och aluminiumfönster kostar 80% mer, vilket representerar det dyraste alternativet. Baserat på den höga energibesparingspotentialen och minimala underhåll under hela livslängden på mer än 50 år sparas också kostnader på lång sikt.

pvc-fönster pvcfönster

pvc fönster

 

 PVC-fönster är lätta att sköta

 

PVC-fönster av hög kvalitet är extremt lätta att ta hand om och kräver minimalt underhåll. Träfönster, å andra sidan, måste glaseras ungefär vartannat år och målas vart femte år. Toppmodern PVC-granulat är extremt motståndskraftig mot väderförhållanden och lätt. För att rengöra fönsterkarmarna är allt du behöver diskmedel på grund av de lättskötta egenskaperna hos de släta profilytorna. Ett annat namn för pvc-fönster är kompositfönster

 

 PVC-fönster är anmärkningsvärt hållbara

 

Till skillnad från fönster av trä har PVC-fönster en särskilt lång livslängd.

Höga kvalitetsfönster sticker ut med sin distorsionsmotstånd och höga funktionsnivå i åratal. Baserat på deras långa livslängd på minst 50 år är PVC-fönster en utmärkt investering, även när det gäller att bibehålla en fastighets värde.

pvc fönster

pvc-fönster

 

PVC-fönster har en utmärkt miljöbalans

 

PVC-fönster är 100% återvinningsbara och därför resursbesparande. 40% av alla gas- och oljereserver i världen används för uppvärmning och för att leverera energi till byggnader, medan bara 4% går till produktion av plast, varav bara 1% används för PVC. Förutom att det är återvinningsbart hjälper hållbarhet och låga nivåer av föroreningar vid tillverkning av PVC-profiler att skapa en utmärkt miljöbalans och bidra till att skydda miljön. PVC-fönster håller mycket längre än träfönster och förbrukar betydligt mindre energi under tillverkningsprocessen.

Om Naturfönster

Naturfönster: Natur fönster & dörrbyggeri AB. Tillverkar och säljer hållbara fönster, dörrar, fasadpartier, skjutpartier. Fabriksförsäljning direkt till kund.

Relaterade inlägg