Your Cart

Call us toll free: +1 789 2000

Free worldwide shipping on all orders over $50.00

Mossgrön Pardörr Ytterdörr Söraby Tradition med rombspröjs

pardörrar ytterdörrar parytterdörrar

Pardörrar

Pardörrar från NaturFönster är en populär typ av dörr som används i både moderna och traditionella hus. Dessa dörrar har två dörrblad som öppnas som en enhet, vilket skapar en bred öppning mellan rummen eller mellan rum och utomhusområden. I denna text kommer vi att titta närmare på pardörrar från NaturFönster och deras fördelar, funktioner och designalternativ. 

Allmogedörr Pardörr ytterdörr med spröjs
Allmogedörr Pardörr ytterdörr med spröjs

Fördelar med pardörrar från NaturFönster 

En av de största fördelarna med pardörrar från NaturFönster är att de ger en stor öppning mellan rummen eller mellan insidan och utsidan av huset. Detta gör det möjligt för mer naturligt ljus att komma in i huset och skapar en känsla av rymd. Dessutom kan en bred öppning vara praktiskt om man har behov av att transportera stora föremål in och ut ur huset. 

Pardörrar från NaturFönster är också energieffektiva eftersom de ger god isolering mot väder och vind. De är tillverkade av högkvalitativa material och är konstruerade för att motstå väderförhållanden som regn, snö och vind. Dessutom är NaturFönsters pardörrar också mycket tåliga och lätta att underhålla. 

Funktioner hos parytterdörrar från NaturFönster 

Pardörrar från Naturfönster finns i olika storlekar och material, vilket ger dig möjlighet att välja en dörr som passar perfekt för ditt hem och din livsstil. Träpardörrar från Naturfönster är tillverkade av högkvalitativt trä som har behandlats för att vara resistent mot väder och vind. Dessa dörrar är tillgängliga i olika träsorter som furu, ek, mahogny och lärkträ. Träpardörrar ger en naturlig och varm känsla till ditt hem. 

Pardörrar från NaturFönster har ett antal funktioner som gör dem användarvänliga och praktiska. En av dessa funktioner är att de har ett lås som kan öppnas och stängas från båda sidor. Detta gör det enkelt att öppna och stänga dörrarna från både insidan och utsidan av huset. Dessutom har pardörrarna från NaturFönster en färgkoordinerad tröskel som ger en sömlös övergång från golvet till dörröppningen. 

En annan funktion som pardörrar från NaturFönster kan ha är en fönsterpanel i ena dörrbladet. Detta kan vara en enkel eller dubbel fönsterpanel, beroende på önskad effekt. Fönsterpanelen gör det möjligt att få in mer naturligt ljus i rummet samtidigt som det ger en fin utsikt över utomhusområdet. 

Pardörr med krysspröjs guldockra
Pardörr med krysspröjs guldockra

Designalternativ för pardörrar från NaturFönster 

NaturFönsters pardörrar finns i olika stilar och färger för att passa olika typer av heminredningar. Dörrarna kan tillverkas i trä eller trä-aluminium och finns i olika trälaminerade ytor. Dessutom kan man välja mellan olika typer av handtag och lås för att anpassa dörrarna till ens personliga stil. 

NaturFönsters pardörrar finns också i olika storlekar, vilket gör det möjligt att hitta en dörr som passar till ens behov. Oavsett om man vill ha en mindre dörr som leder ut till en trädgård eller en större dörr 

Slutligen ger pardörrar från Naturfönster en hög säkerhetsnivå för ditt hem. Dessa dörrar är utformade med flera säkerhetsfunktioner 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20-70% rabatt vid köp i webshop.

Eller besök vår Lagershop i Småland, titta, köp, hämta eller beställ på plats.
Inga mellanhänder, du köper direkt av Naturfönster.
Betala med kort/Swish i webshop vid beställning och få extra rabatt