Naturdörren Söraby från Naturfönster är en Allmogedörr som kan fås i en mängd utseende. Vanligast är Massiv, 1/3 glas eller 2/3 glas, med en mängd olika spröjsalternativ. Spira är ett spröjs framtaget av Naturfönster som är smalt, djupt och med profil som ger ett vackert uttryck till din ytterdörr. Naturfönster är specialiserade på tillverkning av fönster och dörrar i gammal stil. Moderna energidörrar med gammaldags utseende.

Ytterdörrar - Naturdörren tillverkar Ytterdörrar av massivträ

Ytterdörrar – Naturdörren tillverkar Ytterdörrar av massivträ

Ytterdörrar bra priser. Naturdörren, Ytterdörr i hög kvalitet och alla valmöjligheter.

Ytterdörrar, parytterdörrar, specialtillverkade för ditt hus, designade av dig.

Naturfönster tillverkar dörrar i trä och trä med aluminiumutsida. Du bestämmer själv mått och hängning, om det ska vara helglas eller bröstning. Vackra pardörr ytterdörrar, pardörrar dubbeldörrar pardörrar från vårt dörrbyggeri.

Vi är specialiserade på tillverkning av nya dörrar i gammal stil, Allmomogedörrar. Nya dörrar med modern isolering men med mycket hantverksarbete i detaljerna, så som ytterdörrar såg ut förr.

Dörrserie Antik : 1700 och 1800 tal

Ytterdörrar med tydligt inslag från 1700 tal och 1800 tal med snidade dörrspeglar och snickarglädje, finns om halvfranska dörrar och helfranska med mycket detaljer och antikglas, färgat glas och ornatmentsglas.

Dörrserie Söraby : 1800 tal och 1900 tal

Ytterdörrar som halvfranska dörrar med snidade dörrspeglar och kulturbeslag

 

Ytterdörr Söraby som enkel eller Parytterdörr

Hos Naturfönster är du designer av din Ytterdörr. Du kan få din dörr i alla mått, i alla färger, med glas så som du vill och med spröjs i väldigt många olika kombinationer. Om du vill kan du göra en enkel ritning hur du vill ha din dörr och skicka in på vår mail, eller så väljer du någon av våra standardörrar i vår webshop ytterdörrar

Naturfönster tillverkar även spegeldörrar

Paneldörrar

Allmogedörrar

Franska dörrar

Som standard är de vita NCS S0502-Y på utsida och insida, men du kan välja själv vilken färg du vill ha. På träfönster väljer du bland alla NCS färger, på aluminium väljer du bland alla RAL färger. Spröjs finns som tillval.

Pris priser på parytterdörrar

Fönsterdörr Bröstad från Naturfönster

Fönsterdörr från Naturfönster

Fönsterdörrar från Naturfönster

Ytterdörrar parytterdörrar, dubbeldörrar pardörrar par dörrar från Naturdörren.

Köper du ytterdörrar med glas till en helårsbostad ska du välja Naturdörrens 3 glas, och då den nya typ av energiglas som Naturdörren tillverkar. Både för komfort, värmebesparing och inte minst för ljudisolering.

Du bör även tänka på att energikostnaden i framtiden inte lär bli lägre. Du ska framtidissäkra dina fönsterdörrar och det gör du med Naturs dörrar. Ska du bo i huset året runt, behövs 3 glas dörrar för ett skönt inomhusklimat.

Naturdörrens 3 glas ytterdörrar parytterdörrar dubbeldörrar pardörrar har dels bra spalt mellan glasen för bättre isolering, samt att vi fyller glasen med argongas. Argon gör att kylan får svårare att vandra utifrån o ch genom glaspaketet in i ditt hus.

Naturdörren belägger även ytterglaset med en tunn metallfilm, en så kallad lågemissionsyta som hjälper solens ljus och strålar att vandra igenom glaset, men som försvårar för rumsvärmen att stråla ut genom glaset.

Därför är Naturdörrens 3 glas fönsterdörrar med energiglas upp till dubbelt så bra isolerade än vad 3 glas var var för bara några år sen.

När du monterar Naturdörrens energidörrar bör du samtidigt se över din ventilation i huset. Våra fönsterdörrar ger nämligen så bra isolering att ingen tjuvluft kan slinka igenom som det gjorde i dina gamla dörrar.

Denna tjuvluft gav ju ventilation till huset och har du inga tilläggsventiler i huset bör du installera det när du byter till våra dörrar. Välj gärna till en ventil i dina nya fönsterdörr.

Bra ventilation ihop med bra dörrar är viktigt för att du ska må bra och för att dina energikostnader ska hållas låga. Ett mycket bra alternativ är att köpa till Naturs spaltventil i fönsterdörren. Vi bygger då in en extra ventil i dörren som ger frisk luft och ser till att du och ditt hus mår bra.

Besök vår fabriksförsäljning webshop för att räkna ut pris på ytterdörr pardörr dubbeldörrar från Naturdörren Se pris ytterdörrar

Nyhet: Nu försäljning även till privatpersoner.

Våra högkvalitativa fönster och dörrar säljs genom byggföretag i hela Sverige. Både till nybyggnation, och renovering, det stora intresset för våra produkter gör att vi nu lanserar försäljning även till privatpersoner.

Vår webshop erbjuder nu försäljning även till privatpersoner. Dock endast i volym. Minsta beställning är 15 000 sek plus moms.

Kontakta Oss

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av kommande kampanjer och nyheter