Nytillverkade fönster i gammal stil

nytillverkade fönster i gammal stil

Nytillverkade fönster i gammal stil med spröjs, bra priser.

Nytillverkade fönster i gammal stil så som de såg ut en gång i tiden, men med modern isolering och högsta kvalitet. Fönster allmoge, designade av dig för att passa exakt till ditt hus. Naturfönster specialtillverkar dina nya fönster så att de blir precis som du vill ha dem. VI tillverkar kopplade fönster 2+1, 3 glas fönster, 2 glas fönster sidohängda samt överkantshängda. Alla nytillverkade fönster i gammal stil med högsta kvalitet kan fås i alla NCS-färger på trä. Nytillverkade fönster i gammal stil handtillverkade av Naturfönster.

YouTube video

Nytillverkade fönster i gammal stil spröjsade fönster och fönsterdörrar.

Kulturfönster, gammaldags fönster nya fönster i gammal stil kulturfönster från Naturfönster Natur fönster & dörrbyggeri hittar du Allmogefönster i gammal stil  och kulturfönster. Fönster med fönsterspröjs och fönsterdörrar som har ett utseende och kvalitet som finns i traditionsfönster och tunna fönsterbågar för bästa ljusinsläpp. Om du är ute efter klassiska fönster i trä är vi glada att kunna uppfylla dina önskemål. Natur fönster tillverkar produkter av garanterat hög kvalité, från tätvuxen furu och kärnvirke av absolut högsta kvalité och tillverkade enligt traditionella metoder. Detta gör att vi på bästa sätt kan efterlikna stil en på de fönster som tillverkades förr. Är ni intresserade av att byta till tidstypiska fönster, bygga nytt eller köpa verandafönster till nya verandan. Allmoge 3 glasfönster eller Allmoge 2 glasfönster. Priser på nytillverkade fönster i gammal stil från Natur står sig mycket väl mot andra tillverkare. Natur har nytillverkade fönster i tidstypisk stil . Nya fönster men i den gamla siten. Nygamla spröjsade fönster och fönsterdörrar som har ett utseende och kvalité som fanns förr. Hantverkskickligheten lyfts fram av Naturfönster.

nytillverkade fönster i gammal stil
nytillverkade fönster i gammal stil

När passar det med nytillverkade fönster i gammal stil ?

På äldre hus. Husets ålder, när det är byggt tillsammans med ditt tycke och smak, ihop med din budget avgör vilken typ av fönster som du ska välja. Det är alltid lönsamt energimässigt att montera Naturs fönster och dörrar, alla våra fönster är så kallade energifönster med den nya generationens lågemissionsglas med superenergiglas, både våra 2 glas fönster och våra 3 glas fönster, så även våra Nytillverkade fönster i gammal stil och dörrar. Glaset har dels en liten metallyta som fungerar som ett filter som släpper igenom solens ljus och strålar in i ditt hus, men rumsvärmen som är kortstrålig släpps inte ut igen igenom glaset. Detta ihop med att glasen är fyllda med argongas som är ultraisolerande gör att dina uppvärmningskostnader sänks med upp emot 35 % med Naturfönster. Bra pris och hög kvalité på Nytillverkade fönster i gammal stil Även skjutpartier och vikpartier

Naturfönster vill ge dig vackra, tidstypiska fönster och dörrar med så hög kvalité som är möjligt till ett bra pris. I vår fabriksförsäljning får du det. Utan mellanhänder kan vi ge dig, bästa möjliga pris. En investering som finns kvar och behåller sitt värde till nästa generation eller vid försäljning av huset.

Hantverkstraditionen är stark i Småland, både vad gäller utveckling av fönster och dörrar. Mitt i det Småländska glasriket finns Naturfönster och vår mission är att ge dig de allra finaste fönstren till riktigt bra priser. Nytillverkade fönster i gammal stil från Naturfönster är framtagna för att passa äldre hus och ge en tidstypisk allmogestil. Kärnvirke är en av grundpelarna i Naturfönsters produktion av fönster och dörrar. Hantverksmässig produktion med hjälp av maskiner i kapning och profilering ger exakta mått men med bibehållen känsla och kvalitet i slutprodukten. Spröjs finns som utanpåliggande eller fast på glas

.Fönster och dörrar i gammal stil

 

För att få offert eller bäställa nytillverkade fönster i gammal stil, se vår webshop.

Pris på allmogefönster (2 glas)

Pris på kulturfönster (3 glas)

Pris på kopplade kulturfönster 2+1

Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre webbupplevelse. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.