Your Cart

Call us toll free: +1 789 2000

Free worldwide shipping on all orders over $50.00

Fast aluminiumfönster pris

Fönster med aluminiumram

Aluminiumramade fönster blir alltmer det önskade alternativet när det gäller makeover eller ombyggnad hemma. Fönsterspecialister tillverkar fönster med aluminium eftersom det är rostfritt och underhållsfritt, det böjer sig inte lika lätt som plast- och PVC-ramar.

 träfönster fönster med spröjs

Aluminiumfönster är mycket slitstarka och eftersom aluminium är en lättmetall, med tunnare ramar ger det lättare fönster. De finns också i en mängd olika färger för att matcha teman i olika rum och med färgalternativet kan man ha en dubbelfärgbeläggning där insidan har en annan färg än utsidan.Vi tillverkar även fönster för friggebod garage sommarstuga uthus stall Attefallshus

Själva glaset kan levereras med alternativ som självrensning och solglas. Andra alternativ i stil som finns är skjutfönster, lamellfönster, höljesfönster, burspråk bland andra. Urvalet när det gäller design, stil och färg är stort.

Inramade fönster i aluminium erbjuder helt klart överlägsen kvalitet och variation, och de flesta tillverkare kommer att ge flera års garanti för att deras produkt ska backa upp det. I den här tiden är aluminiumfönster vägen att gå. När de väl är monterade visar de sig vara hållbara och kräver mycket lite underhåll, vilket tillför värde till köpet och gör dem till en värdefull investering för alla husägare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20-70% rabatt vid köp i webshop.

Eller besök vår Lagershop i Småland, titta, köp, hämta eller beställ på plats.
Inga mellanhänder, du köper direkt av Naturfönster.
Betala med kort/Swish i webshop vid beställning och få extra rabatt