fönster, Köpa fönster

Fönster för växthus, släng inte dina gamla fönster när du byter

Fönster för växthus

Vid byte av gamla fönster mot nya behöver dock de nedlagda ramarna och glasrutorna inte kastas. Tvärtom: Med lite tålamod och manuell skicklighet väntar ett andra liv.

fasta fast aluminiumfönster

fasta aluminiumfönster

Riskera inte perspektivet

Oavsett om glasrutan har en lätt spricka, är under onaturligt hög spänning eller helt enkelt inte tätar tätt – det finns tillräckligt många skäl att byta ut den innan den i slutändan går sönder helt på grund av en kraftig storm eller en missad fotboll. Tack vare kompetenta glasreparationer kan det gamla fönstret snabbt och säkert bytas ut mot ett nytt. Detta sparar kostnader och energi på lång sikt och skapar också möjligheter för unika tillbehör. Eftersom demonterade fönster inte behöver kasseras: Det krävs inte mycket mer än lite kreativitet och skicklighet för att återanvända de gamla metallstagen eller trästängerna med en modern och praktisk design.

Känns som nyfödd

För skrynklig hud finns det krämer och botox, för vittrat trä eller rostat gjutjärn finns det cykling! Den globala trenden mot hållbarhet vinner mer och mer mark,: Istället för att låta skräpberget växa genom att helt enkelt slänga använda föremål får de ett nytt liv. Alla kan själva bestämma vilken. För det är ingen idébrist, inte ens med gamla fönster – oavsett storlek och skick.

Kristallklart – så här fungerar det!

Oavsett om det är som nyckelhylla eller jackbygel i korridoren, antingen som en lekfull rumsavskiljning eller ett nostalgiskt minidrivhus: gamla fönster kan återanvändas på många sätt – i hyreslägenheter och i enfamiljshus med terrass eller trädgård.

Fönster vägg med ett modernt utseende, se priser fönster

Om du vill separera stora rum visuellt i olika områden behöver du inte längre använda skärmar eller skjuta in soffan i mitten av rummet. Tack vare kasserade fönster, kan korridorer, kök och liknande ges luftiga strukturer: Tack vare det transparenta utseendet ser allt lätt ut och förblir översvämmat med ljus. Om det finns tillräckligt med gamla fönster kan de också omvandlas till ett litet fyrkantigt rum där barnen kan ringa eller pussla. Bara skruva eller limma på varandra och på golvet – ditt hem är rikare av en konstnärlig attraktion!

Rama in luft istället för att måla

Inte bara som en vägg, utan också på väggen ser fönsterkarmarna inte mindre ut: Om bara ett enda fönster ersattes av glasreparationen kan detta användas optimalt som en bildram. Även absoluta lekmän inom gör-det-själv-sektorn kommer snart att kunna se fram emot inte bara en känsla av prestation, utan också ett helt unikt exemplar: Vem ramar in en vit vägg eller luften i en fritt flytande version? Om du föredrar att titta på foton eller grafik kan du fästa dem på de enskilda underavdelningarna i ett gallerfönster eller rama in en storformatbild i en motsvarande stor metallfönsterram. Vad är också upp till alla: om endast ramen eller glasrutan ska användas.

Fönster i växthus

Ett växthus behöver inte automatiskt erbjuda plats för ett stort antal olika typer av växter – inte heller krävs värmeisolering för att odla frukt, grönsaker eller bonsai. Så det är idealiskt att ge din. Vi tillverkar ytterdörrar i gammal stil

Om Naturfönster

Naturfönster: Natur fönster & dörrbyggeri AB. Tillverkar och säljer hållbara fönster, dörrar, fasadpartier, skjutpartier. Fabriksförsäljning direkt till kund.

Relaterade inlägg