byta fönster, fönster, Köpa fönster

Nya fönster förbättrar sinnesstämning och gör huset mysigt

fönster bra att veta

Fönster förbättrar vår stämning

 

Det finns många faktorer som påverkar människors liv när det gäller att vara lycklig och kunna njuta av gott fysiskt, mentalt och emotionellt välbefinnande. Om vi tänker på de platser där vi tillbringar mest tid är det säkert vårt hem och kontor är ljusintaget av dessa utrymmen (som oftast är inomhus eller stängda platser) väldigt viktigt för att ha en delvis bra fysisk men också en bra mental prestation, (eftersom det bygger på att ha ett gott humör). Behöver du mäta fönster ?

 

Tack vare installationen av fönster i våra hem kan vi uppnå ett större inträde av naturligt ljus i hemmet, förbättra känslan av komfort och utrymme i rummen och därmed stämningen hos de boende i hemmet. Dessutom, om vi har många fönster i vårt hem kan vi minska antalet timmar som artificiellt ljus är nödvändigt, vilket innebär betydande ekonomiska och energibesparingar.

 

FÖRDELAR MED ATT HA MER FÖNSTER I VÅRT HEM

Ju fler fönster vi har i vårt hem kommer vi att få ett bättre sinnestillstånd eftersom det finns flera fördelar med en större ingång av naturligt ljus till vårt hem:

 

 

 

Naturligt ljus ökar produktionen av serotonin “lyckohormonet”, vilket: 

 

  • hjälper oss att vara på bättre humör, som i sin tur ger oss vitalitet och energi.
  • Förbättrar vår sömnkvalitet och minskar sömnlöshet.
  • Det gynnar vår kognitiva förmåga.
  • Det sparar el eftersom konstgjort ljus används mindre.
  • Minskar tendensen att drabbas av sorg, melankoli och depression.

Det gör att vi kan få vår dagliga dos på 20 minuter D-vitamin, vilket påverkar vårt humör positivt.

 

Om det är något som ligger i våra egna händer så är det att hitta de bästa lösningarna för vårt hem som hjälper oss att förbättra vår livskvalitet. Därför, om du funderar på att ersätta de gamla fönsterna i ditt hus med nya, är det bästa tiden att satsa på mönster som utnyttjar den maximala glasytan och därmed möjliggör större ljusintag, vilket förbättrar din naturliga belysning Hem. Se våra 2 glas fönster

Om Naturfönster

Naturfönster: Natur fönster & dörrbyggeri AB. Tillverkar och säljer hållbara fönster, dörrar, fasadpartier, skjutpartier. Fabriksförsäljning direkt till kund.

Relaterade inlägg