Kulturfönster från Naturfönster hållbara fönster till bra pris.

kulturfönster allmoge

Naturfönsters Kulturfönster

Kulturfönster har behållit sitt utseende i århundraden, men har moderniserats när det kommer till isolering och kvalitet. Det är du själv som designar dom för att de ska passa exakt till ditt hus. Naturfönster tillverkar kopplade fönster 2+1, 3 glas fönster, 2 glas fönster sidohängda samt överkantshängda. Våra högkvalitativa kulturfönster kan du få i alla Ral färger på trä, vill du ha aluminiumutsida så kan du välja på alla RAL färger på utsidan.

Kulturfönster i gammal stil

Naturfönsters kopplade 2+1 kulturfönster har priser som står sig väl mot andra tillverkare. Våra kulturfönster är nygamla spröjsade fönster och fönsterdörrar som har ett utseende och kvalité som fanns förr. Hantverkskickligheten lyfts fram av Naturfönster. Bra pris och hög kvalité, Vår tanke är att ge dig vackra, tidstypiska träfönster kulturfönster och dörrar med högsta möjliga kvalitén till ett bra pris. I vår fabriksförsäljning får du det. Utan mellanhänder ger vi dig, bästa möjliga pris. Det är en långvarig investering som behåller värdet till kommande generation eller vid försäljning av huset.

Kulturfönster eller annat?

Först och främst beror det på vilken typ av hus du har, är du ägare till ett äldre hus, då passar våra kulturfönster, och modernt hus, Då är våra vridfönster vara att rekommendera. Energifrågan då? Och valet mellan 2 glas och 3 glas fönster? Eftersom att energikostnaden troligtvis ökar och inte minskar ska du framtidssäkra ditt hus.Därför är våra nya moderna extra isolerade 3 glas fönster med moderna lågemmissionsglas att rekomendera. Det kan också bero på vilket hus du köper till. Är huset du ska köpa fönster till ditt hem ska du välja 3 glas. Både för energibesparing, komfort och inte minst för ljudisolering. Eftersom att energikostnaderna i framtiden som sagt troligtvis inte minskar ska du som sagt framtidssäkra ditt hus genom dina kulturfönster och det gör du med Naturfönsters fönster och dörrar. Ska du bo i huset året runt, kan 3 glas fönster nämligen behövas för ett behagligt inomhusklimat. 2-glas rekommenderas för sommarhus, garage och förråd. Naturfönsters 2 glas fönster har dels bra spalt mellan glasen för bättre isolering, samt att vi fyller glasen med argongas. Argon gör att kylan får svårare att vandra utifrån och genom glaspaketet in i ditt hus.På ytterglaset finns det en tunn metallfilm också, en så kallad lågemissionsyta som hjälper solens ljus och strålar att vandra igenom glaset, men som gör det svårt för rumsvärmen att stråla ut genom glaset.

Tekniska fakta kulturfönster 3 glas.

Karmdjup standard, 115 mm (115 mot tillval)

U-värde. standard, 1,0 (1,1 på 115 mm karm)

Glas: 3 glas u-värde standard: 0,5 (0,7 på 115 mm karm)

Ramen Zweden

Windows and doors

Sidohängda fönster