Your Cart

Call us toll free: +1 789 2000

Free worldwide shipping on all orders over $50.00

Naturfönster

Hållbara fönster och dörrar från Naturfönster

Hållbara fönster och dörrar

Vad är hållbarhet? Hållbarhet innebär att möta våra egna behov utan att kompromissa med kommande generationers förmåga att tillgodose sina egna behov. Förutom naturresurser behöver vi också sociala och ekonomiska resurser. Hållbarhet är alltså inte bara miljö. Läs gärna mer

om Naturfönster

Inbäddad i de flesta definitioner av hållbarhet finner vi också oro för social rättvisa och ekonomisk utveckling. Var kommer begreppet ifrån? Även om hållbarhetsbegreppet är en relativt ny idé Se gärna mer

Fönster dörrar video

Trots världens ansträngningar för att höja levnadsstandarden genom industrialisering har många länder fortfarande att göra med extrem fattigdom. Det verkar som om ekonomisk utveckling på bekostnad av ekologisk hälsa och social rättvisa inte ledde till långvarigt välstånd. Det var tydligt att världen behövde hitta ett sätt att harmonisera ekologin med välstånd.

Hållbarhet är ett holistiskt tillvägagångssätt som tar hänsyn till ekologiska, sociala och ekonomiska dimensioner och erkänner att allt måste betraktas tillsammans för att hitta varaktigt välstånd. Visste du? Att anta hållbara metoder, både stora och små, kan ha betydande effekter på lång sikt.
föKyotoprotokollet tar det första steget mot att stoppa farlig klimatförändring 2000 Med millennieutvecklingsmålen möter social rättvisa folkhälsa och miljöism

Ekologisk integritet bibehålls, alla jordens miljösystem hålls i balans medan naturresurser inom dem konsumeras av människor i en takt där de kan fylla på sig själva. Hållbarhet Mänskliga samhällen över hela världen kan behålla sitt oberoende och ha tillgång till de resurser som de behöver, ekonomiska och andra för att tillgodose deras behov. Ekonomiska system är intakta och aktiviteter är tillgängliga för alla, såsom säkra försörjningskällor.

hållbara fönster och dörrar
hållbara fönster och dörrar

Social hållbarhet Universella mänskliga rättigheter och grundläggande nödvändigheter uppnås av alla människor som har tillgång till tillräckligt med resurser för att hålla sina familjer och samhällen friska och säkra. Friska samhällen har bara ledare som ser till att personliga, arbetskrafts- och kulturella rättigheter respekteras och alla människor skyddas från diskriminering.

se även

Priser runda halvrunda fönster

Priser skjutdörrar

Det sammanställer de många strategiska målen, initiativen och praxis som kommer att leda universitetet mot hållbarhetsledarskap. En mängd olika processplaner och människor bidrog till utvecklingen av hållbarhetsplanen, inklusive student-, personal- och fakultetsengagemang på många nivåer.
Definitionen på hållbarhet är alltså inte entydig men Naturfönster vill göra den skillnad vi kan och försöker ställa krav på leverantörer på hållbart skogsbruk, minskade kemikalier färger och lösningsmedel. VI tillverkar bara träfönster som binder koldioxid.
Vi har egna bilar för leverans av fönster och försöker planera vår logistik så att vi inte kör onödiga mil och lägga leveransturer på ett optimalt sätt till våra kunder. VI försöker dra vårt strå till stacken mot en mer hållbar värld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20-70% rabatt vid köp i webshop.

Eller besök vår Lagershop i Småland, titta, köp, hämta eller beställ på plats.
Inga mellanhänder, du köper direkt av Naturfönster.
Betala med kort/Swish i webshop vid beställning och få extra rabatt