fönstertillverkare

fönstertillverkare fönster

fönstertillverkare

Fönstertillverkare Naturfönster: tillverkning av fönster och dörrar i trä och trä/aluminium.

tillverkare fönster

tillverarkare fönster dörrar

Vi tillverkar hållbara fönster och dörrar i trä och trä-aluminium i alla storlekar och färger, med spröjs eller utan spröjsning. Vi finns i Lenhovda i Småland och tillverkar Kulturfönster, Allmogefönster, Traditionsfönster, Kopplade fönster 2+1. Även vridfönster, skjutdörrar, vikdörrar, fönsterdörrar, parfönsterdörrar, skjutpartier, vikpartier. Även

runda fönster

halvrunda fönster

spröjsade fönster

Hos Naturfönster är det du som är designer och vi tillverkar dina nya fönster och dörrar precis så som du vill ha dem i exakta mått och med den färg du önskar. Tillverkning av 1 luft fönster, 2 luft fönster, 3 luft fönster, 4 luft fönster eller så kallade Flaggfönster eller Flaggpost fönster.

Vi tillverkar även fönster i andra träslag, Ekfönster, fönster i Ask, Lärk, Cederträ, även vackra kombinerade träslag Ek/Körsbär, Ek/Bok, Lind/Furu. Även dörrar, skjutdörrar, vikdörrar i dessa träslag.

fönstertillverkare

fönstertillverkare

Enluftfönster, tvåluftfönster, treluftfönster, fyrluftfönster kan tillverkas i furu, Ek  ask  lärk  cederträ eller kominerat träslag, ek/körsbär, ek/bok, lind/furu med eller utan aluminium. Du kan få dina nya fönster i alla NCS-färger, alla RAL-färger, vit färg NCS S 0502-Y är standard andra färger är tillval.

Naturfönster har även fönstertillverkning av fönster och dörrar i fria former. Runda och halvrunda fönster både fasta och öppningsbara är populära och vi är en av få fönstertillverkare som har trä och aluminiumfönster i runda och halvrunda former.

Specialfönster tillverkar vi med alla typer av spröjs. Spröjs finns som fasta på både insida och utsida glaset med aluminiumdistans mellan glasen så kallade Duplex eller Wienerspröjs, eller äkta spröjs. Vanligast på standardfönter är löstagbara spröjs som sitter utvändigt. På specialfönster är äkta spröjs eller spröjs i aluminium som sitter mellan glasen vanligast.

Fönstertillverkaren Naturfönster tillverkar 2 glas fönster, 3 glas fönster och som en av få fönstertillverkare 2+1 glas, så kallade kopplade fönster. Kopplade fönster har 2 glas energiglaskasett samt ett enkelglas. Vanligt på kopplade fönster är med äkta spröjs. Spröjsen på Kopplade fönster är glasavdelande äkta.

kulturfönster guldockra

kulturfönster guldockra

Att välja nya fönster och dörrar till sitt hus kan vara ett digert arbete. Naturfönster är fönstertillverkaren som ger dig hållbara fönster och dörrar, med mycket stor valfrihet vad gäller typ, storlek, färg och personlig uformning med spröjs och poster. VI har bra priser eftersom vi säljer allt själva, har inga lager utan allt vi tillverkar är kundorderstyrt. VI har också ärliga priser utan fantasirabatter och andra typer av eggande erbjudanden. Vi är fönstertillverkaren som har justa priser direkt i får webshop/fabriksförsäljning. Rätt pris direkt.

fönstertillverkare

fönstertillverkare

Våra kunder är främst byggföretag, hustillverkare, arkitekter och fastighetsägare, men sedan en tid tillbaka har vi även försäljning av fönster till privatpersoner via vår webshop.

Om Naturfönster

Naturfönster: Natur fönster & dörrbyggeri AB. Tillverkar och säljer hållbara fönster, dörrar, fasadpartier, skjutpartier. Fabriksförsäljning direkt till kund.

Relaterade inlägg