billiga, Köpa fönster

Billiga fönster

Billiga fönster

Billiga fönster

Billiga fönster

Billiga fönster

Billiga fönster och dörrar

Billiga fönster Var är det? För att säga att någonting är billigt måste priset alltid ställas i relation kvalitén. Att säga att någonting är billigt eller att priset är lågt är helt orelevant om också kvalitén är låg. Om kvalitén följer priset är inte produkten billig.

För att säga att någonting är billigt så måste man också jämföra specifikationen. Man måste jämföra som är likadana helt enkelt. Som i folkligt tal kallas för att jämföra äpplen och morötter, en prisjämförelse mellan två produkter som inte är likadana blir helt orelevant.

Billiga fönster. Fönster billigt rea. Populär video, Fantastiskt!

Samma sak gäller ju såklart fönster och dörrar. Man kan inte säga att ett billigt fönster om inte talet som är i Det är likadant. Att säga att pvc-fönster är billigt och sen jämföra det mot och träfönster såklart helt irrelevant.

Sen finns det ju en dimension till på en prisjämförelse Om du säger att ett fönster är billigt Låt oss säga att du går och köper pvc-fönster att det är billigt eller plastfönster och sedan monterade i ditt hus så är det faktiskt så att om den breda massan alltså kundgruppen sälja ditt hus inte vill ha ett hus med pvc-fönster Ja de inte värdet på ditt hus. Att då säga att fönstret var billigt är direkt fel.

För att jämföra pris  på fönster så måste man.

1. Jämföra två produkter där specification material är densamma. Man kan inte jämföra ett Plastfönster med träfönster.

2. Priset måste också ställas i relation till kvalitén annars blir också prisjämförelser helt irrelevant. Man får vad man betalar för brukar man säga så är det faktiskt oftast men inte alltid.

Natur fönster är en av undantagen. Vi kan erbjuda dig billiga fönster och i den materialet som de flesta Svenska kunder vill ha det vill säga trä. Erbjuder dig billiga träfönster och billiga dörrar i trä. Hur kan vi göra det då?

1. Vi tillverkar allt själva och säljer utan mellanhänder

2. Vi har inga lager. Lager binder pengar måste tas ut på priset.

3. Som de smålänningar är så jobbar vi kostnadseffektivt. Jag har strikt kostnadskontroll.

4. Vi har inga dyra reklamkampanjer i radio eller TV. Hur hittade du oss? Reklamen är väldigt trött och alla de kostnader som läggs ner på reklam måste läggas på produkterna som då blir dyrare hos Naturfönster så slipper du det.

Så om du vill ha fönster och dörrar av högsta kvalitet med vacker design antingen de är tidstypiska gammaldags fönster eller om det är moderna vridfönster så hittar du det hos Naturfönster. I vår fabriksförsäljning webshop kan du få kostnadsfri offert dygnet runt. Du kan räkna ut ditt pris direkt på dina nya fönster och dörrar.

Se även

Priser runda halvrunda fönster

Priser skjutdörrar

Om Naturfönster

Naturfönster: Natur fönster & dörrbyggeri AB. Tillverkar och säljer hållbara fönster, dörrar, fasadpartier, skjutpartier. Fabriksförsäljning direkt till kund.

Relaterade inlägg