plastfönster, pvc-fönster

är plastfönster pvc-fönster bra?

röda pvc-fönster

Är pvc-fönster plastfönster bra?

Beroende på vilken typ av finish klienten väljer kommer det att finnas ett alternativt sätt att behandla fönstret när du rengör. Men stödet för artikeln rörande arbetsdelar och allmänna riktlinjer kommer att förbli likartat oavsett vilka PVC-artiklar som är monterade.

Fönstrenas ålder kan också påverka stilen, eftersom kunderna hade PVC-fönster så länge som 18 år tillbaka. PVC-delen av fönstret och ingången bör under alla omständigheter ha möjlighet att återföras lika med att närma sig nya som tänkbara med rätt föremål.

Trots det faktum att det finns ett par tips för att återuppväcka gamla fönster är det absolut nödvändigt att förstå att utställningen av glas inte kommer att vara någonstans nära lika framgångsrik som de nya värmeeffektiva fönstren och ingångarna som monteras just nu. Det är också frågan om haverier på arbetsdelar, till exempel handtag och bultramar som under alla omständigheter måste hålla koll på 3 till ett halvt år för att ge dig mindre problem.

Allmän rengöring.

Öppna först fönstren så ser du en kanal upptäckt där svängningarna och bultningen sitter. Använd en liten borste och ta ut jorden, ta vid det tillfället en dammsugare för att suga ut den fria jorden.

Vi uppmanar alla som letar efter uppmaning om bred rengöring av PVC-fönster för att använda ett ojämnt tyg och suddigt vatten. Använd skumvatten (standard inget färgämnesrengöringsmedel) för att tvätta hela fönstret inifrån och på distans. Torka därefter av hela kanten och torka med ett alternativt tyg. Använd det sudiga materialet för att torka ner inuti kanalen och ge gummierna ett rent medan det är öppet.

Om du tittar på öppnaren där den stänger på fönsterkonturen kommer det att finnas en 5 mm jordlinje som i allmänhet bör tas ut med det skummande tyget.

Längst upp och på sidorna av fönsteröppnaren krävs också en torkning. Om du öppnar öppnaren helt i den utsträckning den går kommer du att se på öppnarens högsta punkt avslöja sig själv och du kommer till det utan problem.

På av chansen att det finns några smaklösa markeringar på PVC-höljen eller glas som du inte kan eliminera glasrengöringsmedel eller upplösbart, vi uppmanar svik kommer att ta bort det.

I vissa fall när du avslutar kan du oavsiktligt strö glas och lämna små prickar, använda en Stanley-bladkant som är en jämn skarp kant eller jämförande. Denna metod för att eliminera verkligt svårt skiljer glaset med en skäregg bör användas med högsta övervägande eftersom du föredrar att inte skrapa glaset oavsiktligt. Använd den så jämnt som möjligt och ta så mycket tid som behövs. Om du inte är säker på detta förfarande undvik det eller få en expert.

Lösningsmedel, krämrengöringsmedel och duschar

Beroende på vilken typ av skuggning och ålder PVC-fönstret eller ingången kommer att förlita sig på vad man ska använda. Graden av mark och mark i jorden kommer också att ha någon form av effekt med avseende på vilken rengöringsartikel du ska använda. Vill du veta mer om allmogefönster

Om fönstret är vitt PVC och är måttligt nytt är den breda rengöringen ovan tillräcklig.

Använd ständigt en modern pappersrulle som kan köpas från din PVC-källa för att applicera något förutom skumvatten. Då kan du använda passeringsmärket köksrörelse för fönsterkonturerna, men ändå inte uppmanas för glaset. (Nämns längre ner)

Mer etablerade fönster och ingångar

I händelse av att fönstret mognar och behöver ett lite mer rengörning, välj då en PVC-krämrengörare som inte är grov från en ansedd DIY-leverantör. Försök att inte använda kräm på glaset eller något förutom den vita PVC. Se till att buffra överflödet med en annan bit av rullen. Detta skulle då kunna göras med något upplösbart för en extraordinär slutförande.

Det är alltid värdefullt att ha en kanna av bästa utvärderingsskäl gjort upplösbart PVC-rengöringsmedel från DIY / PVC-källan. Låt dem uppmuntra dig om vilka saker du ska använda och vad du behöver. Detta kan användas för att polera av det vita PVC-fönstret och kommer under alla omständigheter att ge ut jord från mindre repor. Var uppmärksam så att du inte torkar bort silikon. Använd begränsade mängder av det lösbara på silikonet eftersom det kan eliminera det. Detta är en otrolig metod för att eliminera gula fläckar på silikon från rökning eller matlagning.

Träkorn och skräddarsydda kompletteringar

Användningen av duscholjor, till exempel WD40 på träkorn eller skräddarsydda toner, är allt som behövs. Det kommer att ge en överlägsen komplettering och skydda fönstret från komponenterna något. Det kommer att förhindra ytterligare rester och bevingade varelser från att följa så otvetydigt. Använd bara denna rengöringsmetod vid motverkade kompletteringar. Vita PVC-fönster kommer inte att dra nytta av duscholjor vid rengöring. Försök att inte få stänk på glaset, applicera generöst på

läs mer om fönster här

Om Naturfönster

Naturfönster: Natur fönster & dörrbyggeri AB. Tillverkar och säljer hållbara fönster, dörrar, fasadpartier, skjutpartier. Fabriksförsäljning direkt till kund.

Relaterade inlägg