Fönster Gävle Naturfönster, köp fönster och dörrar i Gävle.

Fönster Gälve, Hos Naturfönster är det du som är designer och vi tillverkar dina 3 glas fönster efter dina ideer och ritningar. Allt med högsta kvalitet och för att passa ditt hus perfekt. Vi levererar moderna vridfönster, treglasfönster eller kulturfönster samt även kopplade fönster 2+1 samt fönster i ek eller andra träslag. Treglas fönster kan få med aluminiumbeklädnad på utsidan för minimalt underhåll, vi levererar i Gävle Gävleborg med omnejd.

Fönster Gävle-Gävle Populär video nyhet måste se. Naturfönster levererar varje vecka fönster i Gävle

 

fönster Gävle

Fönster Gävle, Naturfönster säljer fönster & dörrar i Gävle Gävleborg med omnejd.

Nyhet: Nu försäljning av 3 glas fönster även till privatpersoner i Gävle.

Våra högkvalitativa fönster och dörrar säljs genom byggföretag i hela Sverige. Både till nybyggnation, och renovering, det stora intresset för våra produkter gör att vi nu lanserar försäljning även till privatpersoner i Gävle. Vår webshop erbjuder nu försäljning även till privatpersoner i Gävle och Gävleborg. Dock endast i volym. Minsta beställning är 15 000 sek plus moms.

Fönster Gävle Naturfönster, köp fönster och dörrar i Gävle av oss

Teknisk fakta för 3 glas fönster

Karmdjup: 105 mm

Karmhöjd 57 mm

Glas: Lågemission energiglas 2 glas. U-0,7

Uw konstruktion: 1,1

Profil: Allmoge eller modern

Montering: Adjufix montering. Drevning. Leveras förberedd, borrat.

Fönster Gävle, finns det 3 tre glas fönster med spröjs?

-Ja, Naturfönster tillverkar 3 glas fönster med spröjs. Både som sidohängt och vridfönster. Vi har löstagbara spröjs äkta spröjs och spröjs mellan glasen.

-Våra 3 glas fönster är riktiga enerigfönster med lågemissionsglas. Uvärdet är 1,1 på hela fönsterkonstruktionen. U-värde på glaset är 0,7.

fönster i Gävle billigt?

-Ja, Naturfönster har bra priser på sina 3 glas fönster. Vi tillverkar och säljer allt själva utan återförsäljare, det gör att vi kan leverera 3 glas fönster billigt

3 Glasfönster ger ditt hus bästa isolering och skydd mot buller och ljud det höjer även värdet på din fastighet. Natur fönster tillverkar treglasfönster som sidohängda utåtgående eller som vridfönster utåtgående. Nyhet, nu även pvc-fönster som 3 glas fönster med leverans i Gävle och Gävleborg.

Naturfönster tillverkar treglasfönster med den nya typen av lågemissionsglas som är mycket bättre isolerande. Ett lågemissionsglas har en liten metallyta på 1 2 eller alla tre glasen. Denna metallyta fungerar som ett filter och släpper in solens strålar värme och ljus men blockerar värme genom strålningen från rummet ut ur huset Vilket ger en extra isolerande effekten. Dessutom har signum fönster treglasfönster Argon gas istället för luft mellan glasen Vilket ytterligare förstärker isolerings effekten. Det blir ett vackert fönster som isolerar mycket väl.

Naturfönster säljer även fönster & dörrar i

Fönster Stockholm

Fönster Uppsala

Fönster Malmö

Sidohängda treglasfönster från Naturfönster i Gävle.

Fönster Gävle

Fönster Gävle

sidohängda kulturfönster och allmogefönster sidohängda i den gamla stilen men med modern isolering. Natur sidohängda fönster kan fås i alla storlekar med alla färger med eller utan spröjs och med aluminium utsida som tillval. I vår fabriksförsäljning webshop Kan du snabbt och enkelt räkna ut priset på dina nya treglasfönster.

Treglasfönster vrid från Naturfönster

Vi tillverkar vridfönster i 3 glas. Samma typ av högisolerande energiglas som i de sidohängda treglasfönstren. Standard är vit färg och modulmått men du kan få dina treglasfönster vrid alla storlekar och alla färger. På 3 glas fönster Kan du välja mellan alla NCS färger och på aluminium fönster Kan du välja på alla RAL färger. Kan få dina treglasfönster vrid med eller utan spröjs och även i exakt mått på centimeter. I vår fabriksförsäljning/webshop Kan du snabbt och enkelt räkna fram pris.

Lite historia om treglasfönster.

Med industrialismens framsteg och planglas tillverkning möjliggjordes teknik att lägga flera glas i fönster och göra glasen större. Fram till i början på 1900-talet hade alla fönster bara ett glas vanligt var att man vintertid hade ett innanfönster ett vinterfönster som man satte dit för att bibehålla värmen under den kalla årstiden.

I början på 1900-talet blev det allt vanligare på Moderna hus satte på så kallade kopplade bågar säga att man hade två fönsterbågar Med gångjärn så att man kunde dela på fönstren och putsa glasen i mellan. Tekniken möjliggjorde att man kunde få ett mycket varmare och bättre isolerande fönster. Fönster var den dominerande fönster typen under 70 år. På 1970 talet När energipriserna började skena började man tillverka treglasfönster.

Treglasfönster hade fördelen med att förutom att vara solera så stängde de även ute ljud och buller vilket gjorde glastypen mycket populär. Nästan alla utbytes fönster på hus från 1970 och framåt samt på nyproducerade hus idag Av 3 glastyp treglasfönster. ändras på äldre hus och kulturbyggnader använder man fortfarande två glas.

Vill du ha pris på treglasfönster och få en kostnadsfri offert gå till vår fabriksförsäljning webshop, du får leverans hem till Gävle Gävleborg med omnejd. Där kan du enkelt räkna fram Sätt på dina nya treglasfönster. Se även Sidohängda fönster Kopplade fönster Byta fönster östra Sverige

3 glas fönster treglas från Naturfönster med leverans till Gävle.

Köper du fönster till en hålårsbostad bör du välja 3 glas fönster, och då den nya typ av energiglas som Natur tillverkar. Både för komfort, värmebesparing och inte minst för ljudisolering. Du bör även tänka på att energikostnaden i framtiden inte lär bli lägre. Du ska framtidissäkra dina fönster och det gör du med Naturs fönster och dörrar. Ska du bo i huset året runt, behövs 3 glas fönster för ett skönt inomhusklimat. 2-glas passar bäst i sommarhus, garage och förråd.

Naturs 3 glas fönster har dels bra spalt mellan glasen för bättre isolering, samt att vi fyller glasen med argongas. Argon gör att kylan får svårare att vandra utifrån och genom glaspaketet in i ditt hus. Natur belägger även ytterglaset med en tunn metallfilm, en så kallad lågemissionsyta som hjälper solens ljus och strålar att vandra igenom glaset, men som försvårar för rumsvärmen att stråla ut genom glaset. Därför är Naturs 3 glas fönster med energiglas upp till dubbelt så bra isolerade än vad 3 glas fönster var för bara några år sen.

När du monterar Naturs energifönster bör du samtidigt se över din ventilation i huset. Våra fönster ger nämligen så bra isolering att ingen tjuvluft kan slinka igenom som det gjorde i dina gamla fönster. Denna tjuvluft gav ju ventilation till huset och har du inga tilläggsventiler i huset bör du installera det när du byter till våra fönster och dörrar. Välj gärna till en ventil i dina nya Naturfönster. Bra ventilation ihop med bra fönster är viktigt för att du ska må bra och för att dina energikostnader ska hållas låga. Ett mycket bra alternativ är att köpa till Naturs spaltventil i fönstren. Vi bygger då in en extra ventil i fönstret som ger frisk luft och ser till att du och ditt hus mår bra.

Vill du ha något annat? Hittar du inte vad du söker på vår sida eller i vår webshop. Kontakta Naturfönster

Priser på fönster