Snickarlådan. Färdigkapad smyg, foder och fönsterbänk vitmålad invändigt, och grundmålat foder, vitt utvändigt

Nyhet: Spara tusenlappar på installationen. Köp Snickarlådan från Naturfönster. Snickarlådan innehåller kompletta fönster med smyg och foder utvändigt och invändigt färdigmålat. Nu kan du beställa Naturfönster Star traditionsfönster och Naturfönster Ambassad med komplett installationspaket. Glöm att mäta, såga och måla, köp Snickarlådan så har du allt färdigt för montering. Det enda du behöver veta är djupet på väggen och sen får du allt du behöver för installation komplett hem med fönstren. Smyg, foder och fönsterbänkar invändigt är färdigmålade i vitt, foder utvändigt är grundmålade 2 gånger, du målar bara en gång utvändigt i önskad kulör.

När du beställer Naturfönster Star eller Amabassad kan du köpa Snickarlådan, då får du komplett paket, du sparar massor av tid på mätning, kapning och målning. Allt är komplett när du får ditt fönster. Det enda du behöver göra i webshoppen är att ange totalt djup på väggen. Naturfönster lägger automatiskt till 40 mm spel på djupet så att det ska passa även om väggen inte är helt rak.

Du kan välja mellan 2 Snickarlådor. Allmoge och Modern. Allmoge rekommenderar vi till Traditonsfönster Star och Modern rekommenderar vi till vridfönster Ambassad

snickarlådan Naturfönster, allt du behöver för att installera ett fönster, komplett med smyg foder och fönsterbänk
snickarlådan Naturfönster, allt du behöver för att installera ett fönster, komplett med smyg foder och fönsterbänk