Sidohängda fönster, bra priser.

Sidohängda fönster Hos Naturfönster är det du som är designer och vi tillverkar dina 2 glas fönster eller 3 glas fönster efter dina ideer och ritningar. Allt med högsta kvalitet och för att passa ditt hus perfekt. Vi levererar 2 glas fönster eller 3 glas fönster, sidohängda kulturfönster allmogefönster samt även kopplade fönster 2+1 samt fönster i ek eller andra träslag. tvåglas fönster kan få med aluminiumbeklädnad på utsidan för minimalt underhåll.

kopplat fönster 2+1
kopplat fönster 2+1
sidohängda fönster
sidohängda 3 glas fönster

Sidohängda fönster, vad ska man välja?

Det enkla svaret är att tänka framåt. Tror du energikostnaden kommer bli lägre eller högre än idag. Troligen högre va? Du ska framtidssäkra ditt hus. Köp nya moderna extra isolerade sidohängda 3 glas fönster med moderna lågemmissionsglas. Sen beror det väl på till vilket hus du köper. Till ditt hem, huset där du bor året runt ska du välja 3 glas. Både för energibesparing, komfort och inte minst för ljudisolering. Du bör även tänka på att energikostnaden i framtiden inte lär bli lägre. Du ska framtidssäkra dina fönster och det gör du med Naturs fönster och dörrar. Ska du bo i huset året runt, behövs 3 glas fönster för ett skönt inomhusklimat. 2-glas passar bäst i sommarhus, garage och förråd.

YouTube video

Naturs sidohängda 2 glas fönster har dels bra spalt mellan glasen för bättre isolering, samt att vi fyller glasen med argongas. Argon gör att kylan får svårare att vandra utifrån och genom glaspaketet in i ditt hus. Natur belägger även ytterglaset med en tunn metallfilm, en så kallad lågemissionsyta som hjälper solens ljus och strålar att vandra igenom glaset, men som försvårar för rumsvärmen att stråla ut genom glaset. Därför är Naturs 2 glas fönster med energiglas bättre isolerade än vad 3 glas fönster var för bara några år sen.

Naturfönster tillverkar även

fasta fönster

flaggfönster

fönster aluminium

Samma sak gäller våra 3 glas fönster, de har också lågemissionsglas och argon mellan glasen. Naturs 3 glas fönster är 50% bättre isolerade än vad 3 glas fönster var för bara några år sen. Om du monterar Naturs sidohängda energifönster bör du därför samtidigt se över din ventilation i huset. Våra sidohängda fönster ger nämligen så bra isolering att ingen tjuvluft kan slinka igenom som det gjorde i dina gamla fönster. Denna tjuvluft gav ju ventilation till huset och har du inga tilläggsventiler i huset bör du installera det när du byter till våra fönster och dörrar. Välj gärna till en ventil i dina nya Naturfönster. Bra ventilation ihop med bra fönster är viktigt för att du ska må bra och för att dina energikostnader ska hållas låga. Ett mycket bra alternativ är att köpa till Naturs spaltventil i fönstren. Vi bygger då in en extra ventil i fönstret som ger frisk luft och ser till att du och ditt hus mår bra.

När du byter fönster så väg även in miljön. Natur tillverkar träfönster av långsamvuxen fur. Trä eller ett naturligt material som är biologiskt nedbrytbart. Att vi sedan tillverkar våra fönster för hand med stor hantverksskicklighet och kärlek borgar för kvalitet som varar i generationer.

sidohängt fönster
sidohängt fönster
omålade träfönster
omålade träfönster

Nyhet: Nu Fabriksförsäljning även till privatpersoner.

Våra högkvalitativa sidohängda fönster och dörrar säljs säljs bara i vår webshop för fönster.. Både till nybyggnation, och renovering. Sedan lång tid har vi fått förfrågan om att lansera dem även till privatpersoner. Nu gör vi det. Vår webshop erbjuder nu fabriksförsäljning även till privatpersoner. Nu har du chans att få våra fabrikspriser om du löser monteringen själv. Dock endast i volym. Minsta beställning är 15 000 sek plus moms.