Hos Naturfönster är det du som är designer och vi tillverkar dina fönster efter dina ideer och ritningar. Allt med högsta kvalitet och för att passa ditt hus perfekt.

Omålade fönster obehandlade trärena träfönster och dörrar, bra priser.

Omålade trärena obehandlade fönster lasyr oljade linolja. Naturfönster, finns även omålade fönster

Vi kan leverera dina 2 glas fönster sidohängda kulturfönster allmogefönster samt även kopplade fönster 2+1 samt fönster i ek helt obehandlade och omålade.

omålade träfönster

omålade träfönster

Vill du ha något annat? Hittar du inte vad du söker på vår sida eller i vår webshop

Omålade fönster obehandlade trärena: Teknisk fakta.

  • Karmdjup: 105 mm
  • Karmhöjd 57 mm
  • Glas: Lågemission energiglas 2 glas. U-1,0
  • Uw konstruktion: 1,3
  • Profil: Allmoge
  • Montering: Adjufix montering. Drevning. leverans förberedd, borrat.
Skjutdörr trä Natur omålad hos Naturfönster kan du beställa omålade skjutdörrar vikdörrar Trärena för lasyr eller i ek mahogny teak lärk

Skjutdörr trä Natur omålad hos Naturfönster kan du beställa omålade skjutdörrar vikdörrar

Priser omålade träfönster med spröjs 2 glas Naturfönster

Priser omålade träfönster 2 glas Naturfönster

omålade ytterdörrar med spröjs och dörrspegel

omålade ytterdörrar med spröjs och dörrspegel

omålade rombspröjs på ytterdörr Naturdörren

omålade rombspröjs på ytterdörr Naturdörren

Nyhet: Nu försäljning även till privatpersoner.

Våra högkvalitativa fönster och dörrar säljs säljs bara i vår webshop för fönster.. Både till nybyggnation, och renovering, det stora intresset för våra produkter gör att vi nu lanserar försäljning även till privatpersoner.

Vår webshop erbjuder nu försäljning även till privatpersoner. Dock endast i volym. Minsta beställning är 15 000 sek plus moms. Naturfönster har även utförsäljning på i bland billiga fönster

Fönster från Naturfönster – Omålade obehandlade

Omålade obehandlade fönster från Naturfönster är sidohängda fönster framtagna för hus i äldre stil. 2 glas eller 3 glas fönster är även ett populärt alternativ till sommarstugor.

Även om glasen är tvåglas så är alla Naturs fönster energifönster och det beror på att vi installerar lågemissionsglas med argon i fönstren. En rad tekniska detaljer och våra tätningslister gör att du får ett fönster med ett gammaldags utseende men med modern isolering.

Gjord för att hålla under mycket lång tid fram över. Med Singum fönster behöver du bara byta fönster en gång.

priser omålade 3 luft fönster 2 glas

priser omålade 3 luft fönster 2 glas

Vilken typ av omålade obehandlade fönster och dörrar bör man välja, är trärena fönster bra?

-Svaret är att det beror på vilket hus du köper fönster till. Till ditt hem, huset där du bor året runt ska du välja 3 glas. Både för energibesparing, komfort och inte minst för ljudisolering.

Du bör även tänka på att energikostnaden i framtiden inte lär bli lägre. Du ska framtidissäkra dina fönster och det gör du med Naturs fönster och dörrar. Ska du bo i huset året runt, behövs 3 glas fönster för ett skönt inomhusklimat. 2-glas passar bäst i sommarhus, garage och förråd.

Omålade fönster obehandlade fönster och dörrar obehandlade trärena fönster. Officiell video

Trärena Träfönster

Naturs 2 glas fönster har dels bra spalt mellan glasen för bättre isolering, samt att vi fyller glasen med argongas. Argon gör att kylan får svårare att vandra utifrån och genom glaspaketet in i ditt hus.

Natur belägger även ytterglaset med en tunn metallfilm, en så kallad lågemissionsyta som hjälper solens ljus och strålar att vandra igenom glaset, men som försvårar för rumsvärmen att stråla ut genom glaset. Därför är Naturs 2 glas fönster med energiglas bättre isolerade än vad 3 glas fönster var för bara några år sen.

Samma sak gäller våra 3 glas fönster, de har också lågemissionsglas och argon mellan glasen. Om du monterar Naturs energifönster bör du samtidigt se över din ventilation i huset.

Nya Omålade fönster

Våra fönster ger nämligen så bra isolering att ingen tjuvluft kan slinka igenom som det gjorde i dina gamla fönster. Denna tjuvluft gav ju ventilation till huset och har du inga tilläggsventiler i huset bör du installera det när du byter till våra fönster och dörrar.

Välj gärna till en ventil i dina nya Naturfönster. Bra ventilation ihop med bra fönster är viktigt för att du ska må bra och för att dina energikostnader ska hållas låga. Ett mycket bra alternativ är att köpa till Naturs spaltventil i fönstren. Vi bygger då in en extra ventil i fönstret som ger frisk luft och ser till att du och ditt hus mår bra.

Alla omålade fönster levereras trärena utan rötskydd. Detta ställer stora krav på dig som köpare, att du själv kan förse fönstret med det rötskydd och skydd i form av färg som krävs för att fönstren ska hålla länge.

Se även info om

Svensktillverkade fönster

Kyrkfönster

2 glas fönster