Här kan du läsa information om naturfönster.vår stora passion för fönster och skjutpartis tillverkning. Med kundnöje och hållbarhet i fokus

Välkommen till Naturfönster

Välkommen till Naturfönster

Kund

“fönsterna levererades i perfekt tid för renoveringen, väldigt bra kvalité på kundservice, känns som ett tryggt “familjevänligt” företag.”
rekommenderas starkt, mysigt show room i Lenhovda också.

Rätt pris direkt

Vår fabriksförsäljning av fönster och dörrar har traditionellt sätt vänt sig till Byggföretag och hustillverkare, men sedan en tid tillbaka är den öppen även för privatpersoner som köper volym.

Detta sker via vår web shop på hemsidan. Vände er till vår webshop Vi har bra och rättvisa priser året om och inga oärliga, galna, fantasifulla rabatter på X % utan, Rätt pris direkt.

Många fönsterföretag sätter massa rabatter på sina produkter men i själva verket är det rabatterade priset det “normala” priset. vi utgår från ett så lågt pris från fösta början.

Minsta acceptabla Order

Minsta accepterade order är 15000 sek plus moms.

Vi säljer på volym för att kunna pressa våra priser till minimal nivå.
Har ni frågor kringgående detta argument så får ni gärna kontakta oss på Naturfönster.

Skulle ni vara ett byggföretag som vill beställa en mini order för att se kvaliteten på våra fönster eller skjutpartier så kommer vi självklart ordnar det.

Frakt

Vi samarbetar med olika fraktföretag för att kunna leverera era fönster dit ni vill ha dom. VI har också egna bilar som vi levererar med.
Köper ni fönster så tillkommer fraktkostnad, ni kommer få fraktpriset på offerten.

Vi strävar efter att ha så snabb effektiv leverans som möjligt då kundnöje är våran största främsta strävan.

BYGGFÖRETAG

För dig som har ett byggföretag stort som litet så ser vi väldigt gärna fram emot att få samarbeta med er.
Vi har bred och väldigt många år kunskap i fönsterbranschen och vi är ett lite mindre företag som kommer kunna ha mycket god samarbetsvilja och en riktig laganda med samarbeten.

Teckna avtal

som byggföretag eller återförsäljare är ni varmt välkomna att teckna avtal med oss på Naturfönster.

Kom i kontakt med oss så kommer vi fram till ett avtal ni ska va nöjda med, Vi kommer kunna rabattera produkter om ni tecknar avtal.

Spana in våra produkter innan ni köper?

Om ni som kund är intresserade men vill gärna se våra produkter innan så är ni varmt välkomna att boka tid hos oss i Lenhovda i vårat “shoowroom”.
Här kan ni spana in våra produkter och även ta en kopp kaffe och prata fönster och dörrar.

Detta gäller både ni som privatpersoner och byggföretag.

Hittar inte vad du letar efter?

Om du inte hittar produkter i våran webbshop som du är på jakt efter, eller är intresserad utav då får ni gärna kontakta oss så hjälper vi er att hitta det ni vill ha.

Våran webbshopp innehåller förde mesta produkter som är av stort intresse men om det är ett specialfönster så hjälper vi självklart er att få fram det.

Det kan också vara att ni vill ha en annan lösning med fönsterna eller vad som helst. Varmt välkomna att kontakta oss.

FAKTA OM naturfönster

Här kan du läsa om Naturfönster, det finns fakta och information om företaget och mycket intressanta saker för er som är nyfikna på Naturfönster.
K

licka på knappen “om naturfönster för att läsa mer“.