Fönster Borås Naturfönster, köp dina nya fönster och dörrar i Borås, fönster så som de såg ut en gång i tiden, men med modern isolering och högsta kvalitet. Fönster allmoge, designade av dig för att passa exakt till ditt hus.

Fönster Borås Naturfönster, köp dina nya fönster och dörrar i Borås, bra priser. Besök vårt showroom utställning

Naturfönster specialtillverkar dina nya fönster så att de blir precis som du vill ha dem. VI tillverkar kopplade fönster 2+1, 3 glas fönster, 2 glas fönster sidohängda samt överkantshängda.

Alla allmogefönster med högsta kvalitet kan fås i alla NCS-färger på trä. Allmogefönster handtillverkade av Naturfönster, hör av dig till Naturfönster om du vill se våra produkter. Hör av dig till Naturfönster om du vill se våra produkter och se vår utställning.

Fönster Borås

Fönster Borås

Välkommen att kontakta oss priser och ideer

 

Fönster

 

från Naturfönster

Fönster Borås, spröjsade fönster och fönsterdörrar.

Nytillverkade fönster i gammal stil. Hos Natur fönster & dörrbyggeri hittar du allmogefönster och kulturfönster. Gamla fönster med gamla fönsterspröjs och fönsterdörrar som har ett utseende och kvalitet som finns i sekelskiftesfönster och tunna fönsterbågar för bästa ljusinsläpp.

Om du är ute efter klassiska fönster i trä är vi glada att kunna uppfylla dina önskemål. Natur tillverkar produkter av garanterat hög kvalité, från tätvuxen furu och kärnvirke av absolut högsta kvalité och tillverkade enligt traditionella metoder. Detta gör att vi på bästa sätt kan efterlikna stilen på de fönster som tillverkades förr.

Är ni intresserade av att byta till tidstypiska fönster, bygga nytt eller köpa verandafönster till nya verandan.

Fönster Borås dörrar Borås video Måste se . Naturfönster leverar fönster till Borås med omnejd.

 

Fönster & dörrar i Borås,  3 glasfönster eller Allmoge 2 glasfönster

Priser på fönster från Natur står sig mycket väl mot andra tillverkare. Natur har nytillverkade fönster i gammal stil. Nya fönster men i den gamla siten. Nygamla spröjsade fönster och fönsterdörrar som har ett utseende och kvalité som fanns förr. Hantverkskickligheten lyfts fram av Natur.

När passar Allmogefönster? Husets ålder, när det är byggt tillsammans med ditt tycke och smak, ihop med din budget avgör vilken typ av fönster som du ska välja. Det är alltid lönsamt energimässigt att montera Naturs fönster och dörrar, alla våra fönster är så kallade energifönster med den nya generationens lågemissionsglas med superenergiglas, så även våra Allmogefönster och dörrar.

Glaset har dels en liten metallyta som fungerar som ett filter som släpper igenom solens ljus och strålar in i ditt hus, men rumsvärmen som är kortstrålig släpps inte ut igen igenom glaset. Detta ihop med att glasen är fyllda med argongas som är ultraisolerande gör att dina uppvärmningskostnader sänks med upp emot 35 % med Naturfönster. Köp dina nya fönster med leverans i Borås av Naturfönster.

Fönster och dörrar Borås. Naturfönster säljer fönster och dörrar i Borås.

Fönster och dörrar Borås. Naturfönster säljer fönster och dörrar i Borås.

Bra pris och hög kvalité köp fönster i Borås

Natur vill ge dig vackra, tidstypiska fönster och dörrar med så hög kvalité som är möjligt till ett bra pris. I vår fabriksförsäljning får du det. Utan mellanhänder kan vi ge dig, bästa möjliga pris. En investering som finns kvar och behåller sitt värde till nästa generation eller vid försäljning av huset.

Hantverkstraditionen är stark i Småland, både vad gäller utveckling av fönster och byggeri. Mitt i det Småländska glasriket finns Natur och vår mission är att ge dig de allra finaste fönstren till riktigt bra priser. Allmogefönster från Natur är framtagna för att passa äldre hus och ge en tidstypisk allmogestil.

Kärnvirke är en av grundpelarna i Naturs produktion av fönster och dörrar. Hantverksmässig produktion med hjälp av maskiner i kapning och profilering ger exakta mått men med bibehållen känsla och kvalitet i slutprodukten. Spröjs finns som utanpåliggande eller fast på glas.

Fönster Borås

fönster Borås

Du hittar även Naturfönster på följande orter.

Fönster Karlskrona

Fönster Kalmar

Fönster Jönköping

🆕 allmogefönster fönster allmoge kulturfönster spröjs spröjsade fönster spröjsat fönsterspröjs.

 

Nyhet: Fönster Borås, Nu Fabriksförsäljning även till privatpersoner.

Våra högkvalitativa Allmogefönster och dörrar säljs genom byggföretag i hela Sverige. Både till nybyggnation, och renovering. Sedan lång tid har vi fått förfrågan om att lansera dem även till privatpersoner. Nu gör vi det. Vår webshop erbjuder nu fabriksförsäljning även till privatpersoner. Nu har du chans att få våra fabrikspriser om du löser monteringen själv i Borås. Dock endast i volym. Minsta beställning är 15 000 sek plus moms.