Your Cart

Call us toll free: +1 789 2000

Free worldwide shipping on all orders over $50.00

Allmogefönster 2 luft med spröjs ockra gul

Allmogefönster från Naturfönster

Allmogefönster från Naturfönster

Allmogefönster är en av de mest populära fönstertyperna på marknaden idag. Dessa fönster har en traditionell design som passar perfekt för både äldre och moderna byggnader. De är tillverkade av högkvalitativt trä och har utmärkt isolering som hjälper till att hålla värmen inne och kylan ute. 

Naturfönster:s allmogefönster är tillverkade av massivt trä som är noggrant utvalt för att garantera högsta kvalitet. Träet som används är miljövänligt och hållbart, vilket ger en lång livslängd för fönstren. Dessutom ger det massiva träet bättre isolering än andra material, vilket resulterar i lägre energiförbrukning och lägre kostnader för uppvärmning och kylning av byggnaden. 

Allmogefönster 2 luft med spröjs ockra gul
Allmogefönster 2 luft med spröjs ockra gul

En annan fördel med Naturfönster :s allmogefönster är deras unika design. Fönstren har en traditionell och rustik stil som passar perfekt för äldre byggnader. Men samtidigt är de också moderna och eleganta, vilket gör dem lämpliga för nyare byggnader också. Deras design har också ett brett utbud av olika storlekar och former, vilket gör det enkelt att hitta rätt fönster för varje byggnad. Naturfönsters allmogefönster har en enkel, traditionell design som är inspirerad av gamla svenska fönster. Dessa fönster har vanligtvis en ram som är uppdelad i mindre rutor, vilket ger fönstret en autentisk känsla och en mer rustik estetik. Fönstren finns i olika storlekar och former, så att de kan anpassas efter byggnadens utseende och stil. På naturfönsters hemsida kan du anpassa dina allmogefönster efter din smak och dina behov, du kan välja färg, välja hurvida du vill ha med eller utan spröjs, välja om du vill ha 2-glasade eller 3-glasfönster. Allt för att vi ska kunna tillverka det ideala och mest prisvärda allmogefönstret för just ditt projekt. 

Utöver deras höga kvalitet och unika design, är allmogefönster från Naturfönster också mycket lätta att underhålla. De är tillverkade av trä som är behandlat för att skydda mot fukt, insekter och andra skador. Därför behöver de bara tvättas och underhållas regelbundet för att hålla dem i toppskick. 

Allmogefönster Guldockra med spröjs
Allmogefönster Guldockra med spröjs

Slutligen är det också värt att notera att allmogefönster från Naturfönster är mycket prisvärda. Trots deras höga kvalitet och unika design, är de tillgängliga till ett konkurrenskraftigt pris. Detta gör dem till ett utmärkt val för både renoveringar och nybyggnationer. 

Sammanfattningsvis är allmogefönster från Naturfönster en utmärkt produkt som passar för både äldre och moderna byggnader. De är tillverkade av högkvalitativt trä som ger utmärkt isolering, och deras unika design passar perfekt för en mängd olika byggnadsstilar. Dessutom är de mycket lätta att underhålla och prisvärda, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla som letar efter högkvalitativa och eleganta fönster. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20-70% rabatt vid köp i webshop.

Eller besök vår Lagershop i Småland, titta, köp, hämta eller beställ på plats.
Inga mellanhänder, du köper direkt av Naturfönster.
Betala med kort/Swish i webshop vid beställning och få extra rabatt